בירור | למחוק את WIFI מההגדרות של המכשיר
-
@שוקי-סגל M200 הוא עוד לא הגיע, אני רק בודק את האפליקציה דרך תוכנה במחשב ואני מנסה להבין איך להגיע לשורש ההוא, אני יראה לך תמונה
@צדיק-גמור אתה לוחץ על התיקיה הכי למעלה שלא כתוב כלום חוץ מ... עד שזה מגיע לשלב שאין את התיקיה הזאות וזה השורש אם תרצה כשזה יגיע אני יוכל לעשות לך גם מרחוק בחינם תפנה אלי.
-
@צדיק-0 אפשר כתובת אימייל? שאני מנסה לעשות צאט זה כותב לי לא ניתן להתחיל צאט עם משתמשים רגילים במשתמש זה
@צדיק-גמור M200kosher@gmail.com ואגב במחשב אתה לא אמור לראות את תקיות השורש כי הם לא קיימות בכל אופן אם @שוקי-סגל מוכן לעשות לך בהתנדבות אז עדיף לך לפנות אליו
-
@צדיק-גמור אתה לוחץ על התיקיה הכי למעלה שלא כתוב כלום חוץ מ... עד שזה מגיע לשלב שאין את התיקיה הזאות וזה השורש אם תרצה כשזה יגיע אני יוכל לעשות לך גם מרחוק בחינם תפנה אלי.
-
@צדיק-גמור M200kosher@gmail.com ואגב במחשב אתה לא אמור לראות את תקיות השורש כי הם לא קיימות בכל אופן אם @שוקי-סגל מוכן לעשות לך בהתנדבות אז עדיף לך לפנות אליו
-
@צדיק-גמור כן אבל אם אתה רוצה גם להכשיר אז אני חייב את המכשיר מרחוק לא יעזור ואני מכשיר ידני אין לי גרסה כשרה.
-
@צדיק-גמור כן אבל אם אתה רוצה גם להכשיר אז אני חייב את המכשיר מרחוק לא יעזור ואני מכשיר ידני אין לי גרסה כשרה.
-
@צדיק-גמור אני מאמין שאני יוכל גם מרחוק תפנה אלי במייל.
-
-
-
@אושר במכשיר הזה בשביל להוריד את הוויפי, תכנס עם עורך mt לאפליקציית הגדרות בתוך תיקיית res ואח"כ תכנס בxml יהיה לך שם הרבה קבצי xml תחפש קובץ שנקרא settings_headers שם יש את התפריט הראשי של ההגדרות
בשביל להוריד את הוויפי תמחק את השורה של הוויפי,
עדיף לך לזכור את המספר של השורה שאתה רוצה להוריד, לחלץ את הקובץ לערוך את השינויים שאתה רוצה לעשות ולהכניס חזרה (אם תעשה את השינויים בתוך האפליקציה לכאורה יהיה לך שגיאה בשמירה, לכן עדיף לחלץ.) -
@אושר כתב בבירור | למחוק את WIFI מההגדרות של המכשיר:
ואם אני רוצה להוריד את הwifi מהסטטוס בר אז מה אני עושה
עריכת הסטטוס בר.pdf
קרדיט ל @א-מ-ל