בקשת מידע | אתר למניעת התקשרות וצינתוקים טורדניים - זה אמיתי??
-
@A0533057932
איך אפשר לדעת מי החברה שמצנתקת ומי בעל הקו? -
@simon כתב בבקשת מידע | אתר למניעת התקשרות וצינתוקים טורדניים - זה אמיתי??:
@A0533057932
איך אפשר לדעת מי החברה שמצנתקת ומי בעל הקו?לפנות לחברת התקשורת שלך ולדעת דרך זה מי החברה שהתקשרה אליה
לפנות אליה בדרישה לדעת מי בעל הקו שזה המספר שלו
כמובן שכפי הנראה תצטרך את בית המשפט בשביל השלבים האלו -
@A0533057932
איך אפשר לדעת מי החברה שמצנתקת ומי בעל הקו?יותר פשוט מכל זה - פשוט להתקשר אליהם בחזרה....
ואז תדע באיזה גמ"ח / פרסומאי / נודניק [לפעמים כל התשובות נכונות...]ואז תפתח בהליך משפטי על כל מתקשר. בהצלחה!
-
@דוכי
אני מתקשר בחזרה ומאד מהר מזהה את הקול של המראיין שמכנה עצמו קול הגאולה, שולח המון הקלטות על החיסונים ועל סכנות אחרות, ועדין לא הצלחתי לדעת מי הוא ומה שמו.
בעבר הטריד אותי קו התרמה עם תקליט 'הם אומרים פן ירבה ואנו אומרים כן ירבה' וכו' והתרימו כביכול לכולל מסוים ואמרו שהתרומה מאובטחת ע"י נדרים פלוס, התקשרתי לכל המוסדות בשם זה, וכולם הכחישו שהם עושים התרמה בטלפון, פניתי לימות המשיח וחברות תקשורת נוספות, כולם אמרו שזה לא לקוח שלהם, פניתי לנדרים פלוס, והם בדקו ואמרו לי שמדובר בהונאה של נוכל שמנסה לחשוף מספרים של כרטיסי אשראי, והמספר הנ"ל לא משתמש במערכת שלהם, בעצתם פניתי למשטרה והגשתי תלונה מסודרת, וכן למשרד התקשורת כמה פעמים, והקו הזה נשאר קיים והמשיך להטריד זמן רב אח"כ.
ואז הבנתי שלמדינה אין מוטיבציה לעצות הונאות או הטרדות טלפוניות.
חשבתי שהחוק החדש יעזור בנושא, וכעת התאכזבתי. -
היום לבד קו הגאולה צינטק לי 4 פעמים ללא אפשרות הסרה, וזה חוזר על עצמו כל יום, מה עושים???
נמאס כבר מההטרדות האלו שמצנטקים לכל הקומה הכשרה בלי פחד ומורא.אם זה של "ימות", אתה יכול להתקשר אליהם ישירות, ולבקש הסרה.
-
@י-פל כתב בבקשת מידע | אתר למניעת התקשרות וצינתוקים טורדניים - זה אמיתי??:
היום לבד קו הגאולה צינטק לי 4 פעמים ללא אפשרות הסרה, וזה חוזר על עצמו כל יום, מה עושים???
נמאס כבר מההטרדות האלו שמצנטקים לכל הקומה הכשרה בלי פחד ומורא.אם זה של "ימות", אתה יכול להתקשר אליהם ישירות, ולבקש הסרה.
הם קוראים לעצמם 'ימוֹת המשיח', אבל אני חושב שלפי מה שהם עושים הם גורמים שימוּת המשיח ...