אין לי רשימה של רשתות WIFI
-
הורדתי לינוקס אבל אני לא רואה WIFI שלי וכאילו אין בכלל WIFI על המחשב כשאני נכנס לווינדוס יש הכל
משהוא יודע איך אני עושה שהיה לי גם בלינוקס אובנטו רשותות WIFI -
@e1988 תפתח למטה בסרגל תלחץ על החץ \התאמה אישית \וויפי ורשתות \הצג סמל והודעות
-
איפה יש למטה סמל באובנטו זה בצד?
וזה באנגלית אצלי
זולמעלה יש רק אפשרות לבלוטוס ולמצב טיסה -
בהגדרות - נטווארק - בהודעות יש שם שני דברים שלא ניתן לסמן אותם
נירא לך זה קשור?
notifica will continue to appear in the notificatiionlist when popus are disable
והשני
SHow massage content in popus -
@יהושע-זופניק אמר באין לי רשימה של רשתות WIFI:
@e1988 תפתח למטה בסרגל תלחץ על החץ \התאמה אישית \וויפי ורשתות \הצג סמל והודעות
סליחה טעות לא ראיתי את הלינוקס
-
כתוב לי איפה שאמור להיות כל הקישריות
NO wifi adapter found
make sure uoy have a WIFI adapter plugged and turned on -
@e1988 אם אתה על מערכת וירטואלית (זה כנראה מה שעשית) לא תוכל לראות את ההתקנים של המחשב דרך המערכת
כך שהלינוקס הוירטואלי לא מחובר לשום התקן וייפיי.
אם אתה רוצה שיהיה לך אינטרנט בלינוקס הנ"ל תחבר לו רשת דרך התוכנה של המערכת הוירטואלית -
איך אני מחבר לו אינטרנט בלינוקס? כן אני חושב שזה ווירטואלי
אני לגמרי חדש בלינוקס -
הפעלתי אותה דרך הביוס היא רצה לבד
כשאני מדליק את המחשב אני בוחר אובנטו -
@e1988 אוקיי..
אז כל מה שאני יכול להגיד לך זה שההודעה שם אומרת שהיא לא מזהה התקן וייפיי על המחשב
אולי אתה צריך להוריד דרייברים שמתאימים אותה ללינוקס (את ההתקן)תבדוק באובונטו בsoftware updates או איפה שלא מעדכנים את האובונטו שאצלך. -
כשהתקנתי אז עשיתי התקנה בלי עידכונים עקב שלא היה אינטרנט אז אני יוריד דרך ווינדוס ואני יעביר וUSB אבל לא כל כך הבנתי איך אני עושה לזה התקנהשם
-
התקנת את אובונטו? או שאתה מעלה את האפשרות של LIVE כל פעם מחדש?
איזו גירסה התקנת (20 או פחות) כי בגירסה המתקדמת יש המון שינויים שחלקם קשורים לזיהוי התקנים, כדאי להשתמש בחדשה (לא ב-18) -
אם לא התקנת עדיין אתה אמור לראות בשולחן עבודה סמל להתקנת אובונטו
-
התקנתי 20.4
מאיפה אני ישיג לזה דרייב
כשהתקנתי במחשב אחר עם אינטרנט אז לא היה לי את הבעיה הזו זה כנירא עשה לי את כל העדכונים כבר בהתקנה -
@e1988 אמר באין לי רשימה של רשתות WIFI:
התקנתי 20.4
מאיפה אני ישיג לזה דרייב
כשהתקנתי במחשב אחר עם אינטרנט אז לא היה לי את הבעיה הזו זה כניראה עשה לי את כל העדכונים כבר בהתקנהאכן הוא שואל בהתקנה אם להתקין תוכנות צד שלישי לתמיכה בהתקנים, יתכן והוא מוריד אותם מהאינטרנט, אבל לא בטוח פשוט צריך לסמן את זה, בהתקנה זו האפשרות האחרונה שמופיע במסך
-
כן אבל לא יכולתי לסמן את זה כי לא היה לי אינטרנט
אז עשיתי התקנה של רגיל לדפדפנים ומדיה וכל הבסיס בלי עידכונים -
@e1988 אמר באין לי רשימה של רשתות WIFI:
כן אבל לא יכולתי לסמן את זה כי לא היה לי אינטרנט
אז עשיתי התקנה של רגיל לדפדפנים ומדיה וכל הבסיס בלי עידכוניםזה לא קשור להתקנה רגילה/מלאה אני חושב שניתן לסמן את זה גם בלי אינטרנט אבל אני לא בטוח
1/28