בעיה | לא מצליח לסרוק
-
חברים יקרים, יש לי מדפסת משולבת מדפסת, פקס, סורק. עד היום הכל תפקד, היום אני מנסה לסרוק מסמך, הוא משגר לי הודעה כזו:
לציין, שהמדפסת עובדת כרגי, הפקס משגר כרגיל, רק התכונה של הסריקה לא עובד, מה עושים??@ועד כתב בבעיה | לא מצליח לסרוק:
חברים יקרים, יש לי מדפסת משולבת מדפסת, פקס, סורק. עד היום הכל תפקד, היום אני מנסה לסרוק מסמך, הוא משגר לי הודעה כזו:
לציין, שהמדפסת עובדת כרגי, הפקס משגר כרגיל, רק התכונה של הסריקה לא עובד, מה עושים??גם דר התכנה הזו?
HP SMART -
לציין, שהמדפסת עובדת כרגי, הפקס משגר כרגיל, רק התכונה של הסריקה לא עובד, מה עושים?? -
@ועד תנסה להתקין את הסורק/מדפסת דרך הגדרות ווינדוס > התקנים ומדפסות > הוסף מכשיר
ואז לסרוק דרך אפליקציית הסורק של ווינדוסנראה לי שאופציה זו קל לעשות כשהמדפסת מחוברת לראוטר
-
@ועד כתב בבעיה | לא מצליח לסרוק:
לציין, שהמדפסת עובדת כרגי, הפקס משגר כרגיל, רק התכונה של הסריקה לא עובד, מה עושים??גם דר התכנה הזו?
HP SMART -
@ועד כתב בבעיה | לא מצליח לסרוק:
@DANIEL-4 מה זה
אין לך?
תתקין את זה זו הצכנה הייעודית של HP למדפסות.
הסקירה עובדת בה אבל רק עם חיבו רלאינטרנט.
או שתעשה כמו ש @Uri-W כתב שתתקין מחדש וא דרך התכנה או דרך הגדרות ווינדוס -
-
-
לציין, שהמדפסת עובדת כרגי, הפקס משגר כרגיל, רק התכונה של הסריקה לא עובד, מה עושים?? -
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!