בעיה | איפוס/שינוי סיסמת התזכירים ביאנג
-
יש לי יאנג והכנסתי פעם אחת סיסמא לנעילת תזכירים ועכשיו כל פעם אם בטעות לוחצים על סמל המנעול על תזכיר הוא ננעל וחייבים סיסמא לשחרר וגם לנעול את כל התזכירים ביחד דורש להכניס את הקוד הקודם ואין דרך לשנות מישהו יודע איך בכל זאת אפשר לשנות או לאפס את הסיסמא הזאת??
תודה מראש לכל המסייעים
-
-
@071612MW תודה רבה
מה האפליקציה הזאת ?
אם שולחים דרך בלוטות זה יעבוד? ואז איך אני פותח את זה?
אגב בלי רוט יש דרך לעשות את זה?
יש דרך לעשות גיבוי רק לכל התזכירים?
שאלה אחרונה בכשר (כנראה לא של הוועדה )זה גם יעבוד?
סליחה על מטר השאלות אני פשוט קצת חדש בתחום של היאנג וכולי
תודה רבה מראש
על המענה הברור שנתת עם צילום מסך ואפליקציה הייתי נותן לך לייק אבל אין לי מוניטין (ובטח על זה שזה פתוח בנטפרי) -
@הלי בחלק מהכשרויות חוסמים אפשרות התקנת אפליקציות, אז תנסה אם זה נותן לך אופציה להתקין. פשוט נכנסים לסייר קבצים ולוחצים על האפליקציה.
יתכן שזה עובד בלי רוט, תנסה...
אפשר לעשות גיבוי לתזכירים. אם אתה צריך פירוט על הענין תשלח לי למייל (המייל שלי מופיע בפרופיל). -
@071612MW בכשר (לפחות בשלי)אין סייר קבצים (או שיש ואני לא יודע להגיע לזה)
אני מבין שדרך האפליקציה הזאת אפשר לעשות גיבוי (כפי שמופיע בתמונה שהעלית) לשחזר אני לא רואה שם אופציה(מה גם שאולי זה עלול לשחזר גם את הסיסמא) אלא אם כן כוונתך לשלוח למחשב או משהו כזה שזה מגיע כקובץ מסוים וזה לא נראה לי מסובך רק שזה מלא קבצים
תודה על העזרה (יש לי בעיה מסוימת לכן איני יכול להיכנס למייל עכשיו)
רק שתי שאלות ששאלתי שאשמח אם תענה@הלי כתב בבעיה | איפוס/שינוי סיסמת התזכירים ביאנג:
אם שולחים דרך בלוטות זה יעבוד? ואז איך אני פותח את זה?
אגב בלי רוט יש דרך לעשות את זה?תודה רבה חנוכה שמח ️️
-
@היצירתיות-שבאומן אני מחפש עדיין דרך אשמח אם תכתוב אם יש לך או למישהו כאן בפורום פתרון
תודה רבה