דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. חשמל ביתי
  4. בירור | התקנת תאורה נסתרת (פס לד)

בירור | התקנת תאורה נסתרת (פס לד)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חשמל ביתי
5 פוסטים 2 כותבים 231 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מחובר
    א מחובר
    אחד מאנש
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

אני מעוניין לשים קרניזים מתחת התקרה ולהכניס תאורה נסתרת הסתובבתי בחנויות והתבלבלתי מהסוגים שיש
    אשמח אם מישהו יעשה לי סדר (אני רוצה לעשות סה"כ 20 מטר) - ראיתי שיש 10w או של 24v או של 12v השאלה מה ההבדל וכן ראיתי שיש כבר של 220v (זה היה נראה מוגן מים) האם לא עדיף את זה ואז אני יחסוך את השנאי או שזה לא קשור
    (ואם כבר אז אני ישאל על קרניזים ראיתי שיש יקרים ויש יותר זולים מקלקר האם יש באמת הבדל ביניהם והאם הפשוטים מתאימים לתאורת לד או שהם ניהיים שקופים-ככה מישהו טען לי)

M תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א אחד מאנש

אני מעוניין לשים קרניזים מתחת התקרה ולהכניס תאורה נסתרת הסתובבתי בחנויות והתבלבלתי מהסוגים שיש
      אשמח אם מישהו יעשה לי סדר (אני רוצה לעשות סה"כ 20 מטר) - ראיתי שיש 10w או של 24v או של 12v השאלה מה ההבדל וכן ראיתי שיש כבר של 220v (זה היה נראה מוגן מים) האם לא עדיף את זה ואז אני יחסוך את השנאי או שזה לא קשור
      (ואם כבר אז אני ישאל על קרניזים ראיתי שיש יקרים ויש יותר זולים מקלקר האם יש באמת הבדל ביניהם והאם הפשוטים מתאימים לתאורת לד או שהם ניהיים שקופים-ככה מישהו טען לי)

M מנותק
      M מנותק
      MERS
      מורחק

@אחד-מאנש כתב בבירור | התקנת תאורה נסתרת (פס לד):

אם אתה רוצה יש לי מקום זול בק"ס יתכן גם שאוכל לסדר לך הנחה קטנה [אם זה קניה של כמות].
      נ.ב. יש לי חבר שאשתו מעצבת פנים וממנו שמעתי על החנות הזו אם זה מעניין אותך תכתוב לי.
      אשאל אותו בכל מקרה על הקרניזים.
      בהצלחה.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • M MERS

אם אתה רוצה יש לי מקום זול בק"ס יתכן גם שאוכל לסדר לך הנחה קטנה [אם זה קניה של כמות].
        נ.ב. יש לי חבר שאשתו מעצבת פנים וממנו שמעתי על החנות הזו אם זה מעניין אותך תכתוב לי.
        אשאל אותו בכל מקרה על הקרניזים.
        בהצלחה.

א מחובר
        א מחובר
        אחד מאנש

@MERS אשמח לשמוע מה המחירים שם -בעיקרון אני צריך פס לד באורך 20 מטר 10w עם שנאי לזה (או 2 שנאים-ככה מישהו אמר לי)
        בחנות בבית בירושלים ראיתי אתמול 11 ש"ח למטר אבל על השנאי הם רצו מאוד יקר (בערך 400 ש"ח) ובסתם חנויות רצו 20 ש"ח למטר ועל השנאי בסביבות 300 ש"ח
        אם בחנות ההיא יותר זול אשמח אם תגיד לי

M תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אחד מאנש

@MERS אשמח לשמוע מה המחירים שם -בעיקרון אני צריך פס לד באורך 20 מטר 10w עם שנאי לזה (או 2 שנאים-ככה מישהו אמר לי)
          בחנות בבית בירושלים ראיתי אתמול 11 ש"ח למטר אבל על השנאי הם רצו מאוד יקר (בערך 400 ש"ח) ובסתם חנויות רצו 20 ש"ח למטר ועל השנאי בסביבות 300 ש"ח

M מנותק
          M מנותק
          MERS
          מורחק

לא זה רק קרניזים לדים נ"ל שאין להם.
          תבדוק באלי אקספרס הכי זול דרך שם .

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א מחובר
            א מחובר
            אחד מאנש

עכשיו שאלתי בעוד חנות והוא הראה לי פס לד עטוף בסיליקון שעולה 20 למטר והשנאי עולה רק 20 ש"ח מאוד התפלאתי אז הוא אמר לי שזה לא שנאי אלא מייצב מתח
            מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלביו שנאי למייצב מתח וכן מה ההבדל בין הסוגים של הלדים (אני חושב שכאן מדובר ב220v האם אני צודק)-והאם לא עדיף לקחת את הסוג הזה של הלד (האם יש בו חסרונות)

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים