שאלה | האם מערכת ההפעלה גם נכנסת בגיבוי
-
@יעקב-מ-פינס אמר בגיבוי:
הנשמע כדבר הזה שאפשר לגבות מערכת הפעלה?
ברור. יש אפשרות להעתיק את כל המחשב כולל מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. אתה פשוט יוצר כביכול תמונה של המחשב ויכול להעביר אותו אחד לאחד למחשב אחר.
אין לי ידע לגבי תוכנה -
@יעקב-מ-פינס יש אפשרות ואני לא ממליץ (במה שמובנה במערכת ההפעלה), אחרי כמה ניסיונות שבזמן אמת הייתי צריך את זה ובשום דרך זה לא עזר לי.
-
@תורה-צוה-לנו-משה
לא הבנתי! -
@יעקב-מ-פינס יש אפשרות מובנית בוינדוס לעשות תמונת מערכת. וזה גרוע מאוד, ובכלל זה לא עושה את מה שזה צריך לעשות.
-
@תורה-צוה-לנו-משה
אני לא דיברתי על תמונת מערכת אני רוצה להשים בהארדיסק קובץ גיבוי למחשב! -
@יעקב-מ-פינס הוא הוא
-
@תורה-צוה-לנו-משה
כלומר? -
@תורה-צוה-לנו-משה
אני רוצה לעשות גיבוי מפה -
@יעקב-מ-פינס היסטוריית קבצים עושה לך מיליון גיבויים, כדאי שתבדוק הגדרות שמירה ומחיקה כשאתה מגדיר אותו, והוא מגבה רק לפי ספריות בצורה של קבצים (שהוא מוסיף לשם הקובץ את אזור הזמן תאריך ושעה), ויש לך כמה אפשרויות לשחזר..
גיבוי ושחזור, זה נחמד ג"כ בתור גיבוי של קבצים ותיקיות מסויימים, והייתי אומר שהוא אולי עולה על היסטוריית קבצים, היות ואתה יכול לתזמן גיבוי שבועי/יומי וכו', אז הגיבוי הוא יותר מבוקר.. אופן הגיבוי נעשה באופן אחר. אבל בתמונת מערכת, תזהר ושמור נפשך, אל תתפתה, כי אני התחרטתי על הזמן שהשקעתי לגיבויים ולניסיונות כושלים של שחזור מתמונת מערכת. -
@תורה-צוה-לנו-משה
ועכשיו בעברית זה טוב או לא? -
@יעקב-מ-פינס אם אתה רוצה גיבוי של כלל מערכת ההפעלה - לא. אם אתה רוצה לגבות תיקיות מסויימות, זה יפה ונחמד, וכדאי יותר בגיבוי ושחזור
-
@תורה-צוה-לנו-משה
כל מה ששאלתי זה היה על האופציה השניה!
תודה רבה לכל העוזרים והמסיעים