בירור | חיבור לאינטרנט במחשב עם כניסה לסים
-
@אחיה1 אני לא יודע, @רבנן-ברכו אומר שזה נפוץ, אין לי מושג.
-
-
@רבנן-ברכו כתב בבירור | חיבור לאינטרנט במחשב עם כניסה לסים:
@אחיה1 לא קשור לתכונות אופציונליות
עיין כאן ובקיצור זה מאוד נפוץ מחשב שיש לו חריץ לסים ובפועל חסר הרכיב הפנימי כרטיס רשת WWAN,
בדרך כלל זה בגלל מגבלה חוקית של משרד התקשורת חפש עוד בפורום ובכללייתכן שבמחשבים שיבאו בצורה רשמית לארץ יש בעיה של משרד התקשורת [לא מכיר בעצמי] אבל הרבה פעמים בכל דגם יש תתי דגם ובחלק מהם יש תמיכה בסים ובחלק אין והפלסטיקה דומה לכולם.
לכן אולי זה לא נכון מיד לומר שאין תמיכה, ייתכן והדגם שלו תומך וזה רק עניין של דרייברים. -
@אחיה1 לפי מה שראיתי החיבורים של החוטים (שכמדומני מובילים לאנטנות), נמצאים מתחת למכסה (המלבן בצבע שחור שהקפתי בעיגול) צריך לפתוח את הבורג, להרים את המכסה ולבדוק מה יש מתחת.
מכיוון שקליטה של סטיק "אינה משהו" בלשון המעטה, אני נוטה להאמין שכרטיס סים מובנה יהיה הרבה יותר טוב, כמדומני שכבר כתבו כך כמה מנסיון, בכל מקרה ממליץ לך לבדוק מה יש לך ולהתקדם משם.
-
@א-א-א
בקשר למיקום של החוטים אכן כן
אגב הקליטה של סטיק מאוד תלוי איפה אתה גר בדיוק כמו בפלאפונים אם יש לך קליטה גבוהה כל הזמן לא אמורהלהיות לך בעיה עם סטיק.
אבל תבדוק מה עם החוטים קודם חבל סתם לשלם על סטיק.
אם בסטיק מדובר אני ממליץ huwei -
@pcinfogmach צריך לתייג את פותח הפוסט @אחיה1
-
@אחיה1 כתב בבירור | חיבור לאינטרנט במחשב עם כניסה לסים:
יש לי מחשב שיש בו כניסה לסים
הכנסתי לשם סים ועדיין אין לי אינטרנט
מישהו יודע איך מפעילים את זה?בא אני יעשה לך סדר בדגמים שיש היום כאן בארץ:
1]. מחשב שאין לו בכלל את החריץ של הסים.
2]. מחשב שיש לו את החריץ של הסים אבל אין לו את הרכיב הפנימי ואת האנטנטות.
3]. מחשב שיש לו את החריץ של הסים ויש לו את האנטנטות. רק אין את הרכיב הפנימי.
4]. מחשב שיש לו הכל גם את החריץ גם את הרכיב וגם את האנטנות. [נדיר מאוד למצוא].אם המחשב שלך הוא כמו מקרה 3 אז אתה צריך להזמין את הרכיב הזה מעלי אקספרס ולחבר אותו למחשב להכניס כרטיס סים להגדיר נקודת גישה. וזהו.
אם המחשב שלך הוא מ2019 ומעלה יהיה לך מהירות גלישה גבוהה יותר מהסטיק הסטנדרט.
בהצלחה
-
@יעקב-אליעזר פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום אנטנות במיקום המדובר
זה הגיוני למרות שהמחשב בשנת 2018?
וסטיק סטנדרט הכוונה גם לסטיק כזה?https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1130798