תוכנת המחשב קולטת את ההתקשרות יותר מהר מהפלאפון
-
-
-
@מתחיל-מומחה אמר במשהו מעניין:
@חיים-כהן-1 אמר במשהו מעניין:
@מתחיל-מומחה מצטרף.
ישלי c2 וגם קורה לי את אותה בעיהזו היא אולי בעיה, אבל אם המחשב כן קולט את השיחה אולי נוכל לפתור ולהקל מעלינו קצת את בעיית התקשורת, כך שזה אולי קצה חוט לפתרון....
הבעיה שאתה צריך שהשני יהיה מחובר לתכנה גם, ושיהיה לו נוקיא C2 ורק אז כשתתקשר אליו הוא יראה שהתקשרת.....
-
יש לי תוכנה במחשב (Nokia PC Suite eng web) כשהפלאפון מחובר למחשב דרך הבלוטוס (או דרך כבל) היא מציגה לי את המתקשר על המסך ככה:
עכשיו, מה שקורה לי לעיתים שמופיע לי על המסך שמישהו מתקשר ולפלאפון זה כלל לא מגיע, זאת אומרת שהמחשב קולט יותר מהר מהפלאפון את המתקשר ובגלל בעיות תקשורת הפלאפון לא קולט!
וזה קורה לי גם מתי שאני יודע שאני אמור לקבל שיחה כמו אימות מנטפרי וכדומה.
האם זה אומר שיש בעיה בפלאפון או רשת תקשורת או שזה משהו פלאי-נשגב מבינתינו?זה נכון [בדקתי את זה אצלי]אם תישמע שיר מסוים בפלאפון[c2] ומישהו יחייג אליך השיר קודם כול יופסק ואחכ תקבל צילצול ולהפעמים השיר מופסק ואין צלצול זה כי מישהו מתקשר אליך הפלאפון קלט אותו והוא ניתק אבל הפלאפון לא הספיק לבצע אצלך חיוג
-
@1divid
זאת אומרת שהמחשב קולט יותר מהר מהפלאפון את המתקשרזה נכון [בדקתי את זה אצלי]אם תישמע שיר מסוים בפלאפון[c2] ומישהו יחייג אליך השיר קודם כול יופסק ואחכ תקבל צילצול ולהפעמים השיר מופסק ואין צלצול זה כי מישהו מתקשר אליך הפלאפון קלט אותו והוא ניתק אבל הפלאפון לא הספיק לבצע אצלך חיוג
אתה מחזק את זה, יותר נכון.
זה נשמע שלוקח זמן לתוכנה של הפלאפון ל"העיר" את הפלאפון ולהציג את המתקשר, ז"א יש הפרש בין הזמן שהפלאפון קיבל את השיחה לבין הזמן שהוא מציג אותה.
באמת כשמתקשרים מפלא' אחד לשני ובפלאפון אחד כבר יש את צליל החיוג בפלאפון השני לוקח שנייה עד שהוא מתחיל לצלצל. -
@1divid אמר במשהו מעניין:
זאת אומרת שהמחשב קולט יותר מהר מהפלאפון את המתקשר
זה נכון [בדקתי את זה אצלי]אם תישמע שיר מסוים בפלאפון[c2] ומישהו יחייג אליך השיר קודם כול יופסק ואחכ תקבל צילצול ולהפעמים השיר מופסק ואין צלצול זה כי מישהו מתקשר אליך הפלאפון קלט אותו והוא ניתק אבל הפלאפון לא הספיק לבצע אצלך חיוג
אתה מחזק את זה, יותר נכון.
זה נשמע שלוקח זמן לתוכנה של הפלאפון ל"העיר" את הפלאפון ולהציג את המתקשר, ז"א יש הפרש בין הזמן שהפלאפון קיבל את השיחה לבין הזמן שהוא מציג אותה.
באמת כשמתקשרים מפלא' אחד לשני ובפלאפון אחד כבר יש את צליל החיוג בפלאפון השני לוקח שנייה עד שהוא מתחיל לצלצל.כן בדיוק
-
מכיון שכבר כמה ביקשו לי את התוכנה המדוברת כאן.
אני מעלה קישור שהביא לי @יוסי-מחשבים לתוכנה בעברית!
כאן
כאמור הקרדיט הוא ל @יוסי-מחשבים -
@מתחיל-מומחה חסום לי לפי תגיות, יש לך אפשרות להעלות כאן את הקובץ?
-
@תורה-צוה-לנו-משה כמה דקות מעלה לך
-
@יוסי-מחשבים זה באמת בעיה מאוד ידועהב3310 יש את זה להמון אנשים
-
@מתחיל-מומחה זה אומר שיכול להיות שאם אין לי קליטה בפלאפון [208] ואני יחבר את זה למחשב יהיה לזה קליטה, ואני ידבר דרך המחשב?
-
יש לי c2 , יש לי מחשב נייד, התוכנה הזו מומלצת?
כלומר אני אמור לשמוע היטב את השיחה וכן האם ישמעו אותי היטב? -
@שמעון-לאופר היא מאוד מעמיסה על המחשב לתשומת ליבך...
-
@יוסי-מחשבים הורדתי את התוכנה ממה שהעלית. יישר כחך!
ובעיקר על המדריך.
רציתי לדעת איך אני מגדיר חיוג דרך התוכנה, או שאולי לא הבנתי נכון,
ולא ניתן לחייג אלא לראות את החיוג על המחשב @יוסי-מחשבים -
@יוסי-מחשבים לאחר שאני מחבר את הפלאפון למחשב הוא לא מקבל שיחות..
-
@שמעון-לאופר @ישראל10 חוץ מלספק את התוכנה אין לי מושג בכל התחום הזה
רצוי שתפתחו נושא חדש עם פירוט מלא של הבעיה שלכם