בקשה | אפשר בבקשה להוריד שתי אפליקציות אלו (חסום בנטפרי- התפרסם לציבור)
-
@ראובן-שבתי כתב בבקשה | אפשר בבקשה להוריד שתי אפליקציות אלו (חסום בנטפרי- התפרסם לציבור):
@giter-yid כתב בבקשה | אפשר בבקשה להוריד שתי אפליקציות אלו (חסום בנטפרי- התפרסם לציבור):
שתיהם חסומים בנטפרי מכח קובץ שהתפרסם לתיבור
1
2בתודה מראש!
איך בדיוק ישלחו לך את זה?
במייל לא נחסם
-
@ראובן-שבתי ולהעלות לכאן (לשרת הפורום) או לגוגל דרייב חדש עם כוכביות
@giter-yid כתב בבקשה | אפשר בבקשה להוריד שתי אפליקציות אלו (חסום בנטפרי- התפרסם לציבור):
גם אם מעלים עם כוכביות זה נחסם
יש על זה נושא שלם בפורום משהו חדש
https://mitmachim.top/topic/48817/שיתוף-שינוי-מדיניות-חסימת-קבצים-בנטפרי/115?_=1670233622959 -
גם אם מעלים עם כוכביות זה נחסם
יש על זה נושא שלם בפורום משהו חדש
https://mitmachim.top/topic/48817/שיתוף-שינוי-מדיניות-חסימת-קבצים-בנטפרי/115?_=1670233622959@ראובן-שבתי אהה לא ידעתי. אז תשלח לי גוגל דרייב למייל פרטי connect.cyf@gmail.com
תודה -
@ראובן-שבתי אהה לא ידעתי. אז תשלח לי גוגל דרייב למייל פרטי connect.cyf@gmail.com
תודה -
6dbd8a04418733255be6adff2b13bce54f832224/view
-
@ראובן-שבתי אהה לא ידעתי. אז תשלח לי גוגל דרייב למייל פרטי connect.cyf@gmail.com
תודה@giter-yid כתב בבקשה | אפשר בבקשה להוריד שתי אפליקציות אלו (חסום בנטפרי- התפרסם לציבור):
תודהתנסה לחבר בין שתי הפוסטים
-
תודהתנסה לחבר בין שתי הפוסטים
@ראובן-שבתי תודה
אבל טעיתי בלינק חשבתי זה משהו קצת שונה ממה שחשבתי.
אצטרך לבדוק שוב מה הקישור בדיוק -
@ראובן-שבתי תודה
אבל טעיתי בלינק חשבתי זה משהו קצת שונה ממה שחשבתי.
אצטרך לבדוק שוב מה הקישור בדיוק@giter-yid תגיד אם זה עובד בכלל..
נחסם? -
@giter-yid תגיד אם זה עובד בכלל..
נחסם?@ראובן-שבתי זה עובד.
אבל עכשיו ראיתי, שאני צריך את השני, אם אפשר -
@ראובן-שבתי זה עובד.
אבל עכשיו ראיתי, שאני צריך את השני, אם אפשרd858735f878897985f44d57003943273680f59a4/view
את החלק הראשון תביא מלמעלה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות