מדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.
-
@זלמן אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
@אלי tza תכנס לפנס, תכנס לOptions ואחרי זה תבחר בשורה הראשונה - Light, ותלחץ על LED.
תצא ותכנס חזרה ליישום הפנס.. זהו.
כעת האור יפעל אוטומטי כשאתה מפעיל את היישום.לי הישום עושה בעיות נדלק כל פעם שאני מדליק את הטלפון תוקע את המכשיר וא"א לסגור אותו...
-
@מישהו12 אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
לי הישום עושה בעיות נדלק כל פעם שאני מדליק את הטלפון תוקע את המכשיר וא"א לסגור אותו...
כי יש לך יישום אולי שלא מתאים למכשיר.. מה שמסתובב בשוק הוא מתאים רק למכשירי ''bella'' (נראה לי ככה קוראים להם, זה עם המגע..)
-
@מישהו12 אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
שמסתובב בפורום
ומה אני אמרתי?!
@זלמן אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
מה שמסתובב בשוק הוא מתאים רק למכשירי ''belle'' (נראה לי ככה קוראים להם, זה עם המגע..)
-
@אלי-TZA אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
אבל תכלס זה עושה את העבודה ולא תוקע את המכשיר.
נכון, זה עושה את העבודה מצויין,
אבל אולי מה ש @מישהו12 מתלונן ..@מישהו12 אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
לי הישום עושה בעיות נדלק כל פעם שאני מדליק את הטלפון תוקע את המכשיר וא"א לסגור אותו...זה בגלל זה https://mitmachim.top/post/17948
-
@אלי-TZA אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
באמת כשהתקנתי הייתה אזהרה שזה לא מתאים למכשיר אבל תכלס זה עושה את העבודה ולא תוקע את המכשיר.
ההתראות האלה חארטה!! אני יודע לקחת ישום,לעשות שהוא לא יעלה את האזהרות האלה,אבל זה לא אומר שהישום יפעל...
עריכה: וכן ההפך,לקחת ישום ולהוסיף לו התראות והוא יעבוד כמו ילד טוב -
@מישהו12 נו אז מה אתה בא לומר? שההתראה הזו נכונה, לא?
אתה אפילו מחזק את זה שההתראה הזו נכונה בזה שאתה אומר:@מישהו12 אמר במדריך | ביצוע רוט ל-C5, כך שיתאפשר התקנת כל היישומים ללא הבעיה של שגיאות תעודה, תקיפות וכו'.:
אני יודע לקחת ישום,לעשות שהוא לא יעלה את האזהרות האלה,אבל זה לא אומר שהישום יפעל...
-
ההתראות האלה חארטה!! אני יודע לקחת ישום,לעשות שהוא לא יעלה את האזהרות האלה,אבל זה לא אומר שהישום יפעל.
-
(אם יהיה לכם הודעה כלשהיא באנגלית אז תלחצו על אוקי. אני כמעט בטוח שזה לא יעזור. מסתבר ששיחקתם בעבר עם הטלפון ולכן זה גרם לזה וכו'.
ההסבר הוא, שבפעם הראשונה שמפעילים את היישום נורטון, הוא לא דורש רישיון, ובהפעלה הבאה של הטלפון הוא כבר מבקש רישיון. הפרמוט מההגדרות לא יעזור. צריך רק לצרוב את הטלפון מחדש. ראה תחילת ההודעה..)עדכון:
אפשרי גם לנסות לכבות ולהדליק מחדש את הטלפון, לפעמים זה עוזר. -
-
פוסט זה נמחק!