בעיה | דירה חדשה והקו בזק לא עובד
-
@אחד-מאנש כתב בבעיה | דירה חדשה והקו בזק לא עובד:
אז אני ראיתי שם 4 חוטים שעל הכבל שלהם כתוב מספר הדירה שלי והם מחוברים לקופסה
מה קשור מחוברים
יש קו או אין -
@יצחק-e תודה רבה על החוט ששלחת לי בזכות זה אני חושב שעליתי על הבעיה אני מצרף תמונה ששם רואים שאין לי איפה להכניס את החוט שנתת לי כי לשכן לידי דחפו 2 חוטים ביחד ואז יצא שכל החוטים שלי זזו מקום אחד שמאלה
השאלה האם זה באמת הבעיה? ואם כן אז איך יכול להיות שטכנאי בזק שהיה אצלי לא עלה על בעיה כזו פשוטה? וכן איך אני יכול להזיז את החוטים האם צריך מכשיר מיוחד?
-
@אחד-מאנש כתב בבעיה | דירה חדשה והקו בזק לא עובד:
השאלה האם זה באמת הבעיה?
זה לא הבעיה, אולי זה הפתרון שהטכנאי של השכן עשה כדי שיעבוד
כנראה הקו הולך מרחק גדול ולכן לא עובד טוב, לפעמים להכפיל גידים כמו שרואים בתמונה שעשו אצל השכן עוזר
בנוסף אתה יכול לפרוס כבל חדש מהארון בדירה שלך לארון של בזק בקומת הכניסה, אם כן ממולץ כבל קאט 7 אדום כזה, הוא יותר אכותי והעובי שלו יכול לעזור למנוע את הנפילות מתח
וכך גם תדע שהכבל שלם
כל זה בתנאי שבארון של בזק הקו עובד -
@moshe39 אני חושב שלא ממש הבנת את הסיטואציה
כרגע אין לי בכלל אפשרות לבדוק האם יש לי קו בארון למטה או לא כי החוט עם הברזל שדוחפים בחור שסימנתי בכלל לא תופס את 2 החוטים אלא רק אחד מהם כי הוא הזיז את הכל שמאלה (כלומר בשעת הבניה החשמלאי כבר עשה את הטעות הזאת) ובגלל זה שאלתי האם החוטים בכלל לא מחוברים או שרק לבדיקת הקו זה מפריע -
@אחד-מאנש
נעבור לפי הסדר-
דבר ראשון אתה צריך לדעת האם בבזק אתה מחובר.
כלומר ברמת העיקרון אם אתה מזמין טכנאי בזק והוא לא מצליח להתקין מחמת שאין תשתית עד הדירה אז הוא לא מחבר את הקו למערכות בזק. במידה ואתה לא מחובר במערכות בזק אין לך מה לבדוק. תתקשר אליהם ותשאל האם הקו מחובר. -
במידה והקו כן מחובר הדרך הקלה והזולה ביותר היא לחתוך את 2 החוטים שלך שיצאים מהקרונה בארון בקומה 0 לחבר אותם לשקע בזק ואז לשם לחבר את הטלפון. אם שם זה לא עובד (במידה ומבחינת בזק יש קו) אין לך הרבה מה לעשות. תפנה לבזק.
3.אם שם זה עובד אתה צריך לראות איפה החוט נחתך בדרך או להשחיל חדש או להשתמש ב2 גידים המיותרים של השכן.
אם אתה גר בבית שמש אני יכול אולי לעזור לך תפנה אלי בפרטי.
-
-
@שער-השמים כתב בבעיה | דירה חדשה והקו בזק לא עובד:
אני גר בבית שמש ברמה ד בינתים @יצחק-e מנסה לעזור לי אם לא יסתדר (או שאתה גר ממש קרוב אלי) אני יפנה אליך
-
@שער-השמים כתב בבעיה | דירה חדשה והקו בזק לא עובד:
בינתיים ניסתי לעשות את כל מה שהציעו לי ושום דבר לא עזר
יש אפשרות שתעזור לי ?(@יצחק-e חיברתי את החוטים שנתת לי אלי ואל השכן וזה לא עזר (או שאני לא יודע איך לעשות את זה -איפה שחיברתי את החוטים לא חיברתי טלפון אלא בבית האם ככה הייתי אמור לעשות?)