באג | WAZE לא שומר מקומות שמורים חדשים
-
אני מנסה להוסיף כתובות חדשות ל'מקומות שמורים' ב WAZE ונראה שהכל עובר כרגיל אבל בפועל הכתובת לא נשמרת.
מישהו נתקל בזה?
פתרון?
תודה רבה -
@aiib כתב בבאג | WAZE לא שומר מקומות שמורים חדשים:
אני מנסה להוסיף כתובות חדשות ל'מקומות שמורים' ב WAZE ונראה שהכל עובר כרגיל אבל בפועל הכתובת לא נשמרת.
מישהו נתקל בזה?
פתרון?
תודה רבהעדכון גרסה, אם יש לך אופציה כזו...
@מיישה לפני זמן קצר התמיכה הטכנית שלהם כתבו לי שזה מוגבל ל100 כתובות.
ייתכן שזה נכון למרות שכשמחקתי את האפליקציה והתקנתי מחדש הופיעו כמה שמות נוספים שניסיתי להכניס קודם לכן ולא התווספו.אם יש מישהו שמשתמש במקומות שמורים אשמח אם יוכל לבדוק אם יש לו יותר מ100 כתובות
-
@מיישה לפני זמן קצר התמיכה הטכנית שלהם כתבו לי שזה מוגבל ל100 כתובות.
ייתכן שזה נכון למרות שכשמחקתי את האפליקציה והתקנתי מחדש הופיעו כמה שמות נוספים שניסיתי להכניס קודם לכן ולא התווספו.אם יש מישהו שמשתמש במקומות שמורים אשמח אם יוכל לבדוק אם יש לו יותר מ100 כתובות
-
בנוסף אשמח לשמוע האם יש כזה דבר של אפליקציית או רשימת כתובות שניתן בלחיצה שיכניס את רשימת הכתובות להוראות נסיעה
-
@aiib כתב בבאג | WAZE לא שומר מקומות שמורים חדשים:
בנוסף אשמח לשמוע האם יש כזה דבר של אפליקציית או רשימת כתובות שניתן בלחיצה שיכניס את רשימת הכתובות להוראות נסיעה
לא מספיק הבנתי את שאלתך...
-
@מיישה אפליקציית כתובות שבו אוכל לעשות רשימה של כל הכתובות שלי וכשאבחר כתובות בלחיצת כפתור אני יקבל ניווט מWAZE
יש בוואצאפ כזאת אופציה כשיש כתובת לנווט אליה בWAZW אני רוצה אפליקציה ייחודית שאכניס אליה את הכתובות