שיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים
-
@aiib כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
מישהו יודע האם מה שכתוב בחוברת שאחרי ה1.1.2023 לא תתאפשר חיבור חדש למכשיר שלא תומך בVOLTE?
כי לפי דבריו אין כיום תוכנית כזו בכשרים וכן מבחינה טכנית לא יהיה ניתן להשתמש במוכשריםזה נכון?!
יש לי הוטמובייל כשר שעובד בו ה VOLTE במכשירי דור 4 כשרים כמו פירספון FOUR-G
-
@aiib כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
VOLTE הוא אינטרנט
תסביר.
מה הקשר לאינטרנט
אם כל החברות יפתחו גם בקומה הכשרה את VOLTE יעבוד גם לך גם בלי אינטרנט -
@ראובן-שבתי
עם אינטרנט. בלי אפשרות לגלישה.כפי שכבר כתבתי איפשהו בפורום, המציאות של אינטרנט וקו כשר אינה מופרכת כלל ועיקר.
יתרה מכך, באורנג' היה חיבור אינטרנט פעיל בקוים הכשרים (נכון ללפני עשור...), המדובר הוא על חיבור שאיפשר גלישה של ממש, אם כי מוגבלת לאתר החברה בלבד (orange.co.il כמדומני).
הנ"ל אמור אף במכשירים כשרים לחלוטין - לדוגמא סמסונג E3300 תקני לחלוטין, שדרך האנשי קשר איפשר גישה לדפדפן.
שלא ישתמע אחרת, לא היתה אפשרות של גלישה נורמלית גם באתר הנ"ל, וזאת עקב מגבלת הראם של המכשיר, אבל כ"הוכחת היתכנות++" זה אמור להיות קביל, לא כך?כמו"כ, כמדומני שבהוט מובייל (גם בשנים האחרונות) מופיע חיוי בסטטוס בר על עוצמת הקליטה של האינטרנט, במכשירים כשרים דוגמת גלאקסי יאנג.
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
@ראובן-שבתי
עם אינטרנט. בלי אפשרות לגלישה.זה מה שאני בא להגיד
תיאורטית אין שום בעיה
מכשיר כשר שחסום בו אינטרנט ואפילו כשר וועדת הרבנים
והסים כשר רק שפתחו את האופצייה הזאת
אין פה שום סתירה מעבר לשאלה אם תפחו את זה או לאחשוב להדגיש VOLTE זה שיחת טלפון דרך קליטת G4 אין פה שום גאונות כולה צריך לאפשר מצד החברות
-
@aaaa כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
תגידו לי רגע
עם עוד שניה אלפי פלאפונים שנמצאים אצל חנויות ויבואנים, יוצאים מכלל שימוש
למה לא רואים קמפיין פרסום מאסיבי בציבור החרדי
לקנייה עכשיו של פלאפונים וסימים, לפני שהם יהפכו ללבניםכי הציבור לא יקנה זבל?
-
@A0533057932 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
@aaaa כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
תגידו לי רגע
לא הבנתי את תשובתך
מה קשור זבל? -
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
VOLTE הוא אינטרנט
תסביר.
מה הקשר לאינטרנט
אם כל החברות יפתחו גם בקומה הכשרה את VOLTE יעבוד גם לך גם בלי אינטרנטלא נכון. VoLTE עובד על גבי האינטרנט. (למשל, אם לא תגדיר APN במכשיר אז לא יהיה לך VoLTE) אבל לכאורה אפשר לעשות שגלישה לכל כתובת חסומה חוץ מהכתובות של VoLTE
-
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
@A0533057932 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
תגידו לי רגע
לא הבנתי את תשובתך
מה קשור זבל?דור 2 ו 3 שבחנויות
-
תגידו לי רגע
אדם קונה פלאפון בחנות, מכניס סים ואין קליטה
הוא לא יחזור לחנות?ב 2023 לא יהיה אפשר למכור כאלו פלאפונים
-
ב 2023 לא יהיה אפשר למכור כאלו פלאפונים
רק הערה: במקום "לא יהיה אפשר", הייתי כותב "רשמית - לא יהיה אפשר".
כי לפי המצב בשוק זה נראה כדבר מופקע, ובהחלט יתכן שיהיה פער בין ההצהרות לביצוע...השערה בלבד!
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
כי לפי המצב בשוק זה נראה כדבר מופקע, ובהחלט יתכן שיהיה פער בין ההצהרות לביצוע...השערה בלבד!
השאלה אם יהיה רלוונטי למכור כאלה מכשירים
או שהם יהיו חפץ דומם שאין לו שימוש -
@ראובן-שבתי
הא גופא השערתי/משאלתי (...) שעד ליישום בפועל יעברו מים בכמות כזו או אחרת, בנהר כזה או אחר... -
משום מה לא נראה לי.