שיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים
-
@aiib כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
לא יהיה ניתן להתנייד/לפתוח קו חדש כשר עם כל מכשיר
אם הבנתי נכון אתה מתכוון שאי אפשר יהיה להעביר סים ישן מכשיר או לקנות סים דור 2\3 חדש. אז נכון.
@aiib כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
לא יהיה ניתן להשתמש במכשירים מוכשרים למי שחשוב לו שיהיה ללא אינטרנט
לא מדוייק. אפשר לחסום את הדפדפן וכדו'. ועדיין VoLTE יעבוד. אבל נכון, יהיו חייבים להשאיר את אפשרות החיבור הטכנית לאינטרנט - גם אם יחסמו את אופציית הגלישה.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
לא יהיה ניתן להתנייד/לפתוח קו חדש כשר עם כל מכשיר
אם הבנתי נכון אתה מתכוון שאי אפשר יהיה להעביר סים ישן מכשיר או לקנות סים דור 2\3 חדש. אז נכון.
לא, התכוונתי למה שכתבתי, לא יהיה ניתן לפתוח קו חדש או להתנייד כי כרגע אין תוכנית כשירה שתומכת בVLOTE [אני מסתמך על מה שכתוב בחוברת]
-
לא, התכוונתי למה שכתבתי, לא יהיה ניתן לפתוח קו חדש או להתנייד כי כרגע אין תוכנית כשירה שתומכת בVLOTE [אני מסתמך על מה שכתוב בחוברת]
אוקיי. אז בגלל זה:
@מישהו12 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
אז אתה אכן צודק ואי אפשר יהיה לפתוח קו כשר חדש או להעביר קו כשר מכשיר. לגבי ניוד איני יודע
-
@מישהו12 אני לא בטוח שהבתי סופית האם הבנת אותי...
כי אם כן זו רעידת אדמה.... לא ניתן מעוד שבוע וחצי לפתוח קו כשר חדש!
מישהו מודע לכך? זה בטיפול?
כי עד היום הבנתי את הבעיה שמי שיש לו מכשיר ישן שיסתדר ויקנה מכשיר חדש. כרגע לפי הבנתי גם מכשיר חדש לא יעזור. -
כי אם כן זו רעידת אדמה.... לא ניתן מעוד שבוע וחצי לפתוח קו כשר חדש!
נכון
מישהו מודע לכך? זה בטיפול?
אולי. לא יודע.
כי עד היום הבנתי את הבעיה שמי שיש לו מכשיר ישן שיסתדר ויקנה מכשיר חדש. כרגע לפי הבנתי גם מכשיר חדש לא יעזור.
ובכן, זה לא יעזור. כרגע אכן אי אפשר יהיה לפתוח קו כשר חדש.
-
@aiib לא יודע. נחכה שבוע וחצי ונדע
אין משהו שמחייב את החברות להפעיל כרגע VOLTE
יש איסור על החברות לחבר תוכנית למכשיר שלא תומך
והראיה היא 019
שעד לרגע זה אין לה בכלל VOLTE -
@A0533057932 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
אין משהו שמחייב את החברות להפעיל כרגע VOLTE
דוקא ראיתי באחד האתרים שיצא הנחייה לחברות הסלולר לאפשר VOLTE
@A0533057932 כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
יש איסור על החברות לחבר תוכנית למכשיר שלא תומך
שאלת השאלות כיצד זה הולך להיות
האם זה יחסם לפי IMEI או שיש פה משהו גדול יותר
או משהו פשוט מאוד שיהיה ניתן לעקיפה (כמו חסימת חיבור ראשוני בלבד) -
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
אשמח למקור
ע"מ שאוכל לתבוע את 019 שלא נותנת את האופציה@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
האם זה יחסם לפי IMEI
כנראה IMEI
ויהיה צורך דווקא בIMEI שתומך בVOLTE
אבל זה יעזור לאדם הפרטי לא לחנות מסודרת או לשיווק מסודר של מכשירים -
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | חוברת על רפורמת רשתות הסלולר (4G) ולמה זה עושה בעיות למי שמשתמש בטלפון מקשים:
אשמח למקור
ע"מ שאוכל לתבוע את 019 שלא נותנת את האופציהאולי היא עוד תתן..
יש עוד כמה ימים בכל זאת..
אני אשתדל לחפש מחר בלנ"ד -
אשמח למקור
ע"מ שאוכל לתבוע את 019 שלא נותנת את האופציהאולי היא עוד תתן..
יש עוד כמה ימים בכל זאת..
אני אשתדל לחפש מחר בלנ"דהיא כותבת מפורש באתר שהיא תיתן את זה רק ב29/12/2025 (יום סגירת רשת דור 2 ו3 בפועל)
-
@A0533057932 הסגירה תהיה ב31.12.25
-
מישהו יודע האם מה שכתוב בחוברת שאחרי ה1.1.2023 לא תתאפשר חיבור חדש למכשיר שלא תומך בVOLTE?
כי לפי דבריו אין כיום תוכנית כזו בכשרים וכן מבחינה טכנית לא יהיה ניתן להשתמש במוכשריםזה נכון?!
יש לי הוטמובייל כשר שעובד בו ה VOLTE במכשירי דור 4 כשרים כמו פירספון FOUR-G
-
VOLTE הוא אינטרנט
תסביר.
מה הקשר לאינטרנט
אם כל החברות יפתחו גם בקומה הכשרה את VOLTE יעבוד גם לך גם בלי אינטרנט