פטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית
-
@פלורידה כתב בפטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית:
אך כיון שהמוסד גדול, והוא חושש שמישהו ירים את הפקק תוך כדי עבודה, הוא פשוט מחבר אפס להערקה, כך שלא יוכלו להרים לו את הפקק.
פטנט מוכר ועדיין קצת מסוכן לחבר לשלי נהרס התוכי כשמישהו הרים בטעות את הפקק, החלקיק שניה הזה עד שבפרק קפץ הספיק להרוס לו את התוכי
זה צריך להיות חיובי להארקה לא?! -
@שטיגליץ כתב בפטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית:
אני גם קצת מתלבט עד כמה זה שימושי לשווק לציבור הרחב
זה קיים במקרים מאד מסויימים אבל לכאורה לחשמלאים זה פטנט נחמד.
מצד שני מאמין שזה קיים/ דבר פשוט מדי בשביל לרשום עליו פטנט אבל קח את דברי בעירבון מוגבל...גם פטנט זה חתיכת עלות.
-
@aiib כתב בפטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית:
דבר פשוט מדי בשביל לרשום עליו פטנט
כנראה כבר פטנט אני לא יעשה מזה... אבל זה לא נראה לי פשוט.... זה עלה לי בהמון נסיונות ומחשבה.
אם הצלחת לפצח אשמח אם תסביר כאן , אני כבר לא לחוץ על הרעיון. -
אבל זה לא נראה לי פשוט.... זה עלה לי בהמון נסיונות ומחשבה.
אם הצלחת לפצח אשמח אם תסביר כאן , אני כבר לא לחוץ על הרעיון.חלילה, לא באתי לזלזל בכישוריך! רק אמרתי שמסתבר שיש עוד אנשים חכמים כמוך... כי הרי לא מדובר כאן באיזו המצאה בלתי נתפסת, זה סך הכל להבין את כללי החשמל ולחקות את הפחת שבארון.
אני לא יכול לעלות על זה כי אני לא בקיא כמעט בחשמל...
אגב, בדיוק לפני שבוע שבועיים נפל אצלי בבית החשמל וכל השבת היינו בלי חשמל בגלל איזה קצר שבפע בתקופה מתרחש במקרר ואמרתי לעצמי שאיך יכול להיות שאין מנגון שמנסה להרים את הפחת אחרי 10 דקות מהנפילה כדי לראות האם זה משהו חד פעמי.
הרעיון שלך אמור לענות על הבעיה... -
אגב, בדיוק לפני שבוע שבועיים נפל אצלי בבית החשמל וכל השבת היינו בלי חשמל בגלל איזה קצר שבפע בתקופה מתרחש במקרר ואמרתי לעצמי שאיך יכול להיות שאין מנגון שמנסה להרים את הפחת אחרי 10 דקות מהנפילה כדי לראות האם זה משהו חד פעמי.
יש פחת כזה אבל הוא עולה המון ולכן לא משתמשים בו בבתים משתמשים בו בעיקר במוסדות
-
@קינג-קומפיוטר כתב בפטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית:
כשהמשכתי לחשוב הבנתי שזה קצת בעייתי כי צריך למצוא פתרון למקרה שהורידו בכוונה ומטפלים בחשמל
-
שמנסה להרים את הפחת אחרי 10 דקות מהנפילה כדי לראות האם זה משהו חד פעמי.
גם אם מישהו התחשמל אתה רוצה שהפחת יעלה אחרי עשר דקות?...
הרגע הזכרתי את מה שאתה אומר במענה ל @קינג-קומפיוטר
זה יצריך איזה פתרון למקרה של הורדה יזומה.
רגע, אתה מתכוון שמישהו התחשמל ועדיין מחובר לחשמל אחרי 10 דקות?! לדעתי הוא כבר מת... -
בסרטון רואים זליגה, לא קצר
תראה, בסרטון הזליגה היא בתוך החוט, ושם אולי החזרת את ההארקה לאפס או איזה פטנט כל שהוא.
אבל אם יש קצר באיזשהו גוף חשמלי והזרם הולך לאדמה, אז איך הפחת לא יקפוץ? -
@קינג-קומפיוטר כתב בפטנט - מכשיר שקופץ לבדו ומונע את הקצר בכל הבית:
בעיקר בתעשייה חדרי קירור וכו' שאף אחד לא צמוד אליהם אחרי שעות העבודה וכמה שעות בלי חשמל זה נזק ששווה כמה עשרות כאלה פחתים
כשהמשכתי לחשוב הבנתי שזה קצת בעייתי כי צריך למצוא פתרון למקרה שהורידו בכוונה ומטפלים בחשמל
החברה שמיצרת את זה חשבה על זה לפניך וזה בנוי בצורה שבשביל שזה יעלה אוטומטי זה מכסה את המתג עצמו וכך אם יש הורדה יזומה בלי שתכסה את המתג זה לא ידלק
-