שיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי
-
@מנהל-ראשי המנהל בנטפרי הציע שיפנו אליו https://forum.netfree.link/topic/10596/פורום-מתמחים/14
וז"ל:@magicode לפני 31 דקות
לפי מה ששמעתי היה שם קבצים שלא מתאימים למדיניות של נטפרי ולכן זה הוגדר על סינון כמו כל אתר שיש מצב לקבצים כאלו.
טכנית אפשר לשנות את זה אם מישהו יקח אחריות על מה שמעלים לשמה. -
@אהרן אני לא יכול לקחת על זה אחריות..
אתם מעלים לפה כל קובץ שאתה רוצים ואין לי באמת שליטה על מה שקורה פה.
אתם עוקפים את המעקב שלהם על קישורים שהופצו על ידי סימונים שונים ומשונים בתוך הקישורים וכל מיני כאלה.
איך אתם רוצים שאני יקח על זה אחריות? מה אני מעלה לפה את התכנים?אני לא מאשר בשום אופן ומטפל בחומרה במשתמשים שמעלים תוכן לא הולם באופן שיטתי, אבל בסופו של דבר אפשר להתווכח האם APK של משחק או יישום כזה או אחר ליאנג או לשיאומי הוא תקין או לא, ובסופו של דבר אני מבין את הטענה של נטפרי, אני לא חושב שיש פה העברות של קבצים לא תקינים בכוונה, מה גם שגודל הקבצים שמועלים לא יכולים להיות גדולים גם ככה.
בכל אופן,
קשה לי לומר שאני יכול לקחת אחריות על כל מה שעולה לפורום. אני מבין את הטענה ואדרבה, אם יש לכם פיתרון שאני אוכל לבוא אליו לנטפרי - בשמחה.
לומר להם שאני יקח אחריות אני לא יכול כל עוד אני לא חושב שאני יכול. -
@שמואל כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אתם עוקפים את המעקב שלהם על קישורים שהופצו על ידי סימונים שונים ומשונים בתוך הקישורים וכל מיני כאלה.
איך אתם רוצים שאני יקח על זה אחריות? מה אני מעלה לפה את התכנים?אני לא מאשר בשום אופן ומטפל בחומרה במשתמשים שמעלים תוכן לא הולם באופן שיטתי, אבל בסופו של דבר אפשר להתווכח האם APK של משחק או יישום כזה או אחר ליאנג או לשיאומי הוא תקין או לא, ובסופו של דבר אני מבין את הטענה של נטפרי, אני לא חושב שיש פה העברות של קבצים לא תקינים בכוונה, מה גם שגודל הקבצים שמועלים לא יכולים להיות גדולים גם ככה.
בכל אופן,
קשה לי לומר שאני יכול לקחת אחריות על כל מה שעולה לפורום. אני מבין את הטענה ואדרבה, אם יש לכם פיתרון שאני אוכל לבוא אליו לנטפרי - בשמחה.
לומר להם שאני יקח אחריות אני לא יכול כל עוד אני לא חושב שאני יכול.אולי להוסיף עוד כמה חוקים לפוורם ומשתמש שיעבור עליהם יורחק מיידית לחודש ואם יעבור שוב לצמיתות או משהו כזה.
לאסור כל מה שלא מתאים לנטפרי ואז יהיה ניתן לקחת אחריות.
אולי גם להוסיף 'צוות פיקוח דתי' דהיינו כאלו שיוכלו לטפל ספציפית בבעיות הללו של מה שלא מותאם לנטפרי.
[משתמש נטפרי שמשוגע מהחסימה הזאת..] -
בכל אופן,
לומר להם שאני יקח אחריות אני לא יכול כל עוד אני לא חושב שאני יכול.ראשית, תודה על הרצון לבוא עם נטפרי להסדר. זה באמת חשוב ונחוץ. הפורום כאן נותן מענה הקפי לצרכי המיחשוב בצורה מדהימה, ודווקא משתמשי נטפרי צריכים את זה יותר מאחרים...
למעשה: חושבני שדבר ראשון צריכים לבא איתם בדברים להגדיר מה הבעיה, איזה העלאות בעייתיות מבחינתם, ואז אפשר להתקדם הלאה.
אם הבעיה APK - אפשר לחסום אותו, ולמה לחסום את כל הרשימה למעלה?
אם הבעיה קישורים שנוספו בהם כוכביות וכו' - מה הועילו חכמים בתקנתם? אדרבה, מכאן ואילך כל קובץ הכי קטן יעלה בצורה כזאת.בקיצור - צריך להגדיר את הבעיה ואז לחשוב על פיתרון.
[רעיון קטן - אולי להגביל את גודל הקבצים המועלים לשרת הפורום ל10 MB, וזה ימנע את רוב ההעלאות הבעיתיות, ועדיין יתן אפשר של שימוש סביר.]
-
@MERS כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אולי להוסיף עוד כמה חוקים לפוורם ומשתמש שיעבור עליהם יורחק מיידית לחודש ואם יעבור שוב לצמיתות או משהו כזה.
לאסור כל מה שלא מתאים לנטפרי ואז יהיה ניתן לקחת אחריות.ניתן גם לעשות שלפני שמשתמש מעלה קובץ תקפוץ לו הודעה בנוסח: "שים לב שהקבצים שהנך מעלה תואמים לכללי הפורום. סטיה מהכללים תוביל להרחקה מידית ללא התראה"
ההודעה יכולה לקפוץ נניח בכל עשרת ההעלאות הראשונות, וכן אחת לכל 10 העלאות אחרי כן.
-
@פלורידה כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@MERS כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אולי להוסיף עוד כמה חוקים לפוורם ומשתמש שיעבור עליהם יורחק מיידית לחודש ואם יעבור שוב לצמיתות או משהו כזה.
לאסור כל מה שלא מתאים לנטפרי ואז יהיה ניתן לקחת אחריות.ניתן גם לעשות שלפני שמשתמש מעלה קובץ תקפוץ לו הודעה בנוסח: "שים לב שהקבצים שהנך מעלה תואמים לכללי הפורום. סטיה מהכללים תוביל להרחקה מידית ללא התראה"
ההודעה יכולה לקפוץ נניח בכל עשרת ההעלאות הראשונות, וכן אחת לכל 10 העלאות אחרי כן.
בנוסף, אפשר שכמה חברים ותיקים, יטלו תפקיד של 'משמרת הקודש' לדווח במיידי לניהול על כל קובץ בעייתי.
-
@מיישה כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@פלורידה השאלה על כל הרעיונות האלה, האם נטפרי ישתפו פעולה?
לנסות צריך.
בפורום זה רשומים 19100 ניקים (!!!), ומתוכם כמה אלפים טובים מנוטפרים. זה לא איזה אתר נידח שמשפיע על עשרות בודדות של משתמשים.
כמו כן, הפורום אינו אתר המפרט את מזג האויר על המאדים, אלא קצת יותר שימושי. -
אדרבה, אם יש לכם פיתרון שאני אוכל לבוא אליו לנטפרי - בשמחה.
לומר להם שאני יקח אחריות אני לא יכול כל עוד אני לא חושב שאני יכול.@מיכאלוש כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
לדוגמא לחצן אדום של דווח על הקבצים לנטפרי כמו בגוגל דרייב
-
אם יש לכם פיתרון שאני אוכל לבוא אליו לנטפרי - בשמחה.
גם בהנחה שהם יתעקשו על חסימה עד בדיקה בכל מחיר, אולי יצליחו לבנות מודל מסודר של בדיקה.
כי אחרת כל קובץ יבקשו 3 אנשים שונים והנקודות הולכות לריק. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
גם בהנחה שהם יתעקשו על חסימה עד בדיקה בכל מחיר, אולי יצליחו לבנות מודל מסודר של בדיקה.
כי אחרת כל קובץ יבקשו 3 אנשים שונים והנקודות הולכות לריק.עוד רעיון:
שיפתחו הצבעה אצלם על רעיון בנושא, הם יופתעו מכמות ההצבעות.
[יש להם אפשרות להצבעה על פיתוחים חדשים] -
[יש להם אפשרות להצבעה על פיתוחים חדשים]הצבעה על מה בדיוק?
אם נטפרי החליטו למשל
שמשחקי אנדרואיד גם חשומים
מה יעזור הצבעה?
הפורום מלא בכאלה
וכד'
(שאר הדברים לא נראה לי שיש פה) -
@שמואל חשבתי על רעיון אני לא יודע אם הוא ישים בnodbb
ליצור צוות פיקוח על קבצים, כל קובץ שעולה לא מקבל גישה לשאר המשתמשים עד שאחד מצוות הפיקוח מאשר אותו
זה ידרוש עבודת נמלים על כל הקבצים שקיימים כבר אבל אם בצורה כזו נטפרי ישחררו את החסימה אולי זה שווה
זה אולי קצת בנאלי לומר את זה אבל אני מוכן להירתם למשימה בכל הכוח כדי שהפורום ימשיך להיות לעזר
רעיון נוסף שכל קובץ שלא מופיע בפוסט כלשהו ייחסם מיידית כי בדרך כלל כשמישהו רוצה לנצל את הפרצה הוא מעלה קובץ לפורום ומוחק אותו לפני הפרסום של הפוסט כי הוא לא רוצה לפרסם את הקישור אלא לשימוש עצמי
בהצלחה, תודה רבה על המאמצים -
@A0533057932 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
[יש להם אפשרות להצבעה על פיתוחים חדשים]הצבעה על מה בדיוק?
אם נטפרי החליטו למשל
שמשחקי אנדרואיד גם חשומים
מה יעזור הצבעה?
הפורום מלא בכאלה
וכד'
(שאר הדברים לא נראה לי שיש פה)למשל הפוסט אחריך שמציע מערכת בדיקה פנימית, אפשר לשלב את זה עם פיתוח שלהם, - והם יבדקו את מידת עניין הציבור ע"י הצבעה.
-
אחד הדברים שקצת מרגיזים הוא זה שסוכ"ס הרבה משתמשים בנטפרי נעזרים במתמחים, ובתור אחד כזה אני ממש לא יודע מה לעשות, לעבור סינון זה סטייה מהשמירה מהאינטנרט מה שאני לא מעוניין, להישאר לא שייך כי אני חייב הרבה APKs חשובים, מה עושים?
-
@אליר325000 אני למשל התחלתי כבר לשלוח חלק מהאינדקס שלי לבדיקה, חלקו כבר נבדק, אבל קח למשל את הפוסט הזה יש לי בו 8 קבצים שונים... כאילו מה, אני אמור לבזבז על זה כסף או נקודות בשביל כל קובץ? לא הגיוני.
-
@אליר325000 וזה משהו שאם תשלחו את זה לבדיקה הם לא היו פותחים את זה? או שאין איך לפנות אליהן בשביל לבקש פתיחה?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
יש לי בו 8 קבצים שונים... כאילו מה, אני אמור לבזבז על זה כסף או נקודות בשביל כל קובץ? לא הגיוני.
לפי הבנתי רוב המשתמשים בכלל לא משתמשים בהרבה נקודות. זכור לי שבממוצע כל לקוח משתמש ב3-4 נקודות. אני בד"כ משתמש ב1-2 כל חודש. אולי אנחנו יכולים לעשות גמ"ח - שרשור אחד לזריקת קישורים שלא נבדקו עדיין (כמובן בצירוף קישור למיקומו בפורום כדי שלא ישלחו שם סתם דברים בשביל ניצול השירות) ואחרי שהם נשלחו ע"י אחד מחברי הפורום נמחוק את הפוסט מהשרשור.
משהו כזה...