שיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי
-
@A0533057932 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@שמואל כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אם יש לכם פיתרון שאני אוכל לבוא אליו לנטפרי - בשמחה.
גם בהנחה שהם יתעקשו על חסימה עד בדיקה בכל מחיר, אולי יצליחו לבנות מודל מסודר של בדיקה.
כי אחרת כל קובץ יבקשו 3 אנשים שונים והנקודות הולכות לריק.עוד רעיון:
שיפתחו הצבעה אצלם על רעיון בנושא, הם יופתעו מכמות ההצבעות.
[יש להם אפשרות להצבעה על פיתוחים חדשים]הצבעה על מה בדיוק?
אם נטפרי החליטו למשל
שמשחקי אנדרואיד גם חשומים
מה יעזור הצבעה?
הפורום מלא בכאלה
וכד'
(שאר הדברים לא נראה לי שיש פה)למשל הפוסט אחריך שמציע מערכת בדיקה פנימית, אפשר לשלב את זה עם פיתוח שלהם, - והם יבדקו את מידת עניין הציבור ע"י הצבעה.
-
אחד הדברים שקצת מרגיזים הוא זה שסוכ"ס הרבה משתמשים בנטפרי נעזרים במתמחים, ובתור אחד כזה אני ממש לא יודע מה לעשות, לעבור סינון זה סטייה מהשמירה מהאינטנרט מה שאני לא מעוניין, להישאר לא שייך כי אני חייב הרבה APKs חשובים, מה עושים?
-
@אליר325000 אני למשל התחלתי כבר לשלוח חלק מהאינדקס שלי לבדיקה, חלקו כבר נבדק, אבל קח למשל את הפוסט הזה יש לי בו 8 קבצים שונים... כאילו מה, אני אמור לבזבז על זה כסף או נקודות בשביל כל קובץ? לא הגיוני.
-
@אליר325000 וזה משהו שאם תשלחו את זה לבדיקה הם לא היו פותחים את זה? או שאין איך לפנות אליהן בשביל לבקש פתיחה?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
יש לי בו 8 קבצים שונים... כאילו מה, אני אמור לבזבז על זה כסף או נקודות בשביל כל קובץ? לא הגיוני.
לפי הבנתי רוב המשתמשים בכלל לא משתמשים בהרבה נקודות. זכור לי שבממוצע כל לקוח משתמש ב3-4 נקודות. אני בד"כ משתמש ב1-2 כל חודש. אולי אנחנו יכולים לעשות גמ"ח - שרשור אחד לזריקת קישורים שלא נבדקו עדיין (כמובן בצירוף קישור למיקומו בפורום כדי שלא ישלחו שם סתם דברים בשביל ניצול השירות) ואחרי שהם נשלחו ע"י אחד מחברי הפורום נמחוק את הפוסט מהשרשור.
משהו כזה...
-
@מזדה כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@משולםזאב
צריך באמת לעשות משהו עם הרובוט של נטפריכנראה לא הבנתם מה שכתבתי.
למה אתה חושב ש"צריך לעשות משהו"
בסופו של דבר הם נתנו הסבר ו@שמואל הסכים להסבר שלהם. אז נגמר הסיפור לבינתיים.מה שאני מציע זה שנשלח את הקבצים לבדיקה.
לדעתי יש כאן מספיק נקודות שאם כל אחד נותן כמה נקודות כל חודש אז בכל יהיה פתוח. -
@משולםזאב כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
לדעתי יש כאן מספיק נקודות שאם כל אחד נותן כמה נקודות כל חודש אז בכל יהיה פתוח.
כולם נותנים נקודות בכיף ובאהבה, אבל זה לא מצב שיכול להשאר לנצח, כמות הנקודות שלי ירדה בחצי, ואני אתן גם את החצי השני בכיף, אבל אחרי זה לא אוכל לעזור, וכמוני רובם כאן, וזה רק מכמה ימים, תאר לך שזה נמשך לנצח?
-
@מיישה כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
כולם נותנים נקודות בכיף ובאהבה, אבל זה לא מצב שיכול להשאר לנצח, כמות הנקודות שלי ירדה בחצי, ואני אתן גם את החצי השני בכיף, אבל אחרי זה לא אוכל לעזור, וכמוני רובם כאן, וזה רק מכמה ימים, תאר לך שזה נמשך לנצח?
אז כל מי שיעלה קובץ לפורום יהיה צורך בבדיקה
זה הכל
יהיה ניתן להמשיך ולהעלות לדרייב ולהדביק קישור חצוי וכד' -
@A0533057932 כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אז כל מי שיעלה קובץ לפורום יהיה צורך בבדיקה
זה הכל
יהיה ניתן להמשיך ולהעלות לדרייב ולהדביק קישור חצוי וכד'זה נשמע פיתרון מעולה, השאלה האם נטפרי יסכימו?
וגם אם כן, הם יצטרכו ערובה לכך, המנהלים יסכימו לתת ערובה?
ולגבי קישורים חצויים, נטפרי רגועים עם זה? לא נראה לי, פשוט אין להם דרך לחסום את זה,
ואולי אחדש לך, לא מזמן נטפרי רצו לחסום כל קישור שפתוח לכולם בדרייב, ואפילו אם לא שיתפו אותו,
ורק אחרי כמה ימים נראה לי שהם קלטו שזה קטסטרופה... -
ואולי אחדש לך, לא מזמן נטפרי רצו לחסום כל קישור שפתוח לכולם בדרייב, ואפילו אם לא שיתפו אותו,
ורק אחרי כמה ימים נראה לי שהם קלטו שזה קטסטרופה...עד לפני כמה שנים זה היה ככה.
איפה ראית שהם רוצים לחזור לזה? -
ורק אחרי כמה ימים נראה לי שהם קלטו שזה קטסטרופה...עד לפני כמה שנים זה היה ככה.
איפה ראית שהם רוצים לחזור לזה?לפני איזה חודשיים זה היה כך ליומיים בערך...
אבל זה באמת לא היה שייך.
וה"תיחמון" של הקישורים עם הכוכביות, נראה לי דוחף אותם לכיוון, את האמת, זה דרך השיתוף האהובה עליי, עד שאיזה "חוכם" משתף את הקישור המדוייק...
@A0533057932, הצעת את הרעיון שלך לשמואל? -
@dfhzrhree כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
ובכן, מהיום קבצים ששותפו מג'מבו מייל עם לינק ממש שבור - אפילו הדומיין עצמו לא היה שלם - נחסמו מידית - החל מרגע ההדבקה שלהם (כשהם שלמים עדיין - לפני ה'שבירה') בטיוטה של פוסט בפורום, עד לבדיקה..
תמיד היה
לא?
ברגע שקישור מודבק (לפחות של דרייב)
הוא מידית נחסם
כך זכור לי
צריך לחתוך אותו מחוץ לפורום
לא? -
@A0533057932
עד היום (- כמה ימים...) לא היה דבר כזה, אם כי אני כמעט ולא מעלה בדרייב לפורום, ולכן יתכן וזה כבר תקופה כך...
בעבר הרחוק - ודאי שלא. -
@A0533057932 עד היום היה אפשר לשבור אותו גם בתוך הפורום
-
נכון, אני באופן אישי תמיד שברתי בתוך הטיוטה..
-
אני כמעט ולא מעלה דרייב
כך שאם טוענים אחרת אני לא מתווכח
רק ציינתי מה שאני זוכר
יתכן מאד שאני טועה -
יש לי הצעה שמישהו אמר משהו דומה אך לא חידדו את זה מספיק
אני לא מאמין שנטפרי ישנו את העניין הזה, אז לפחות נזרום על זה,
ניתן בנקל להוסיף כפתור כמו הלייק וכל אחד ששלח את הקובץ שיש בפוסט לבדיקה ילחץ עליו וככה המשתמש השני ידע שהקובץ נשלח לבדיקה והוא לא יצטרך לבזבז יחידות. לגבי הכמות נקודות שהמשתמש שלח לבדיקה אני מאמין שימצאו לזה פתרון... -
@איש-אמת כתב בשיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
ככה המשתמש השני ידע שהקובץ נשלח לבדיקה והוא לא יצטרך לבזבז יחידות.