בקשת מידע | האם מישהו יודע האם ניתן לבצע רוט לטאבלט סמסונג T225 אנדרואיד 11 ואם כן כיצד
-
@FSHLOMO כתב בבקשת מידע | האם מישהו יודע האם ניתן לבצע רוט לטאבלט סמסונג T225 אנדרואיד 11 ואם כן כיצד:
kinroot
לא הבנתי אשמח אם תוכל להסביר יותר
-
-
@חיים-מילר-0 כתב בבקשת מידע | האם מישהו יודע האם ניתן לבצע רוט לטאבלט סמסונג T225 אנדרואיד 11 ואם כן כיצד:
@FSHLOMO כתב בבקשת מידע | האם מישהו יודע האם ניתן לבצע רוט לטאבלט סמסונג T225 אנדרואיד 11 ואם כן כיצד:
kinroot
לא הבנתי אשמח אם תוכל להסביר יותר
com.kingroot.kinguser_v5.4.0-204_Android-2.3.apk
תכניס את זה למעשיר ותלחץ שיעשה לך רוט
-
@חיים-מילר-0 כתב בבקשת מידע | האם מישהו יודע האם ניתן לבצע רוט לטאבלט סמסונג T225 אנדרואיד 11 ואם כן כיצד:
@FSHLOMO אוקי ואז מה הלאה?
דבר נוסף יש אפשרות אח"כ להוריד את הרוט כדי שאוכל לקבל עדכונים או שזה בלתי הפיך בקטע הזה?תתקין ואחר כך תלחץ לעשות רוט יפתח לך שם כפתור בשביל לעשות רוט פשוט מאד
להחזיר אני לא יודע תשאל את המתמחים אחרים
תבדוק פה לביטול -
@FSHLOMO אני מתכוון איך מתקינים אח"כ את התעודה של נטפרי כתעודת מערכת
כמו שהתקנת עד עכשיו
למה זה קשור לרוט? -
@ראובן-שבתי רוב האפליקציות כרגע לא עובדות לי והבנתי שאם עושים רוט ומתקינים את התעודה איפה שהתעודות מערכת יש סיכוי טוב שזה יעבוד
-
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי ז"א להתקין את התעודה באותו מקום כמו קודם?
והאם אתה יודע לומר לי לגבי עדכוני מערכת האםיש אפשרות לסדר את זה אח"כ? -
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי עדכוני מערכת של סמסונג כי לפי מה שקראתי זה מוריד את התמיכה
(השאלה שלי היא שכרגע אני יכול לשדרג לאנדרואיד 12 ואני מתבבט אם לעשות את זה עכשיו או להמתין קודם ולראות שהרוט עובד ואחרי זה לנסות לעשות את זה באנ' 12 ) -
@ראובן-שבתי עדכוני מערכת של סמסונג כי לפי מה שקראתי זה מוריד את התמיכה
אני לא בטוח שמאה אחוז ואל תסמוך עלי
אבל לדעתי הכוונה "תמיכה" זה אחריות
עדכונים אין סיבה שלא תקבל..
אבל אל תסמוך אלי תחכה שמישהו יאשר את מה שאני אומר -
@ראובן-שבתי אוקי תודה לך
-
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי על המכשיר הזה ספציפית אתה יודע?
ניסיתי בעיקרון לעשות עם אפליקציית TWRP Recovery שהורדתי לפי ההנחיות שכתובות בנטפרי במדריך התקנת תעודה באנדרואיד https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_במכשיר_אנדרואיד_באמצעות_TWRP
אבל לא עלתה בידי -
@חיים-מילר-0 לא מכיר את המכשיר ספציפי..
-
@ראובן-שבתי על המכשיר הזה ספציפית אתה יודע?
ניסיתי בעיקרון לעשות עם אפליקציית TWRP Recovery שהורדתי לפי ההנחיות שכתובות בנטפרי במדריך התקנת תעודה באנדרואיד https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_במכשיר_אנדרואיד_באמצעות_TWRP
אבל לא עלתה בידיאין קשר לTWRP