בירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?
-
@שליטה-מרחוק
ימות המשיח -
-
@mkmk כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@שליטה-מרחוק
ימות המשיח@אברהם-צבי כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@שליטה-מרחוק
מסר פתרונות תקשורת
קליקול תקשורת
טלביפ
מרכז הקוויםשימו לב למה ש- @שליטה-מרחוק הדגיש:
@שליטה-מרחוק כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
קהילה שמורה שרוצים רק מערכת שהחברה מאושרת ע"י הועדה
-
@שליטה-מרחוק יש לי הצעה בשבילך למערכת הודעות (לא צינתוקים - אלא הודעות שמתקשר עד שעונים, ואם לא הוא משאיר הודעה בתא קולי), במחיר מיוחד של 10 אג' ליחידה והיחידות הם יחסית לאורך ההודעה (דקה = יחידה, חצי דקה = חצי יחידה וכו')
ככה שיצא לך להודעה של חצי דקה 5 ש"ח בלבד.
וכן אם אתה רוצה אוכל לסדר לך מערכת צינתוקים, אבל לא בחברה שמאושרת רישמי, אבל אוכל להוציא לך אישור מוועדת הרבנים על זה (שם יפתחו את המס' לקומה הכשרה).
בברכה -
@לבלוב כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@שליטה-מרחוק יש לי הצעה בשבילך למערכת הודעות (לא צינתוקים - אלא הודעות שמתקשר עד שעונים, ואם לא הוא משאיר הודעה בתא קולי), במחיר מיוחד של 10 אג' ליחידה והיחידות הם יחסית לאורך ההודעה (דקה = יחידה, חצי דקה = חצי יחידה וכו')
וכן אם אתה רוצה אוכל לסדר לך מערכת צינתוקים, אבל לא בחברה שמאושרת רישמי, אבל אוכל להוציא לך אישור מוועדת הרבנים על זה (שם יפתחו את המס' לקומה הכשרה).
בברכהאיך ניתן ליצור קשר איתך ?
בתודה מראש. -
@בסייעתא-דשמיא כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@לבלוב כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
בברכהאיך ניתן ליצור קשר איתך ?
בתודה מראש.תכתוב לי את המייל שלך ואשלח אליך מייל
-
@בסייעתא-דשמיא @שליטה-מרחוק אם תרצו תוכלו ליצור קשר 19SHMUEL@GMAIL.COM
-
@שליטה-מרחוק כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
1.קשור לקהילה שמורה שרוצים רק מערכת שהחברה מאושרת ע"י הועדה
2.וכן שיהיה ממשק אינטרנטידע פון נותנים לך את כל האופציות האלו , רק לפני שאתה פותח הם מבקשים לחתום על טופס בשביל וועדת הרבנים
מניסיון אישי , הממשק שלהם כל כך ברור ומובן ולא צריך לדעת קוד או משהו , הם זמינים תמיד לכל בעיה -
@יודוד באמת [ידע פון](https://yeda-phone.co.il/recipe/רישום-לצינתוק/[טקסט קישור]) זה התושבה לדברים האלו
-
@עימוד-הפלאות כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@יודוד באמת [ידע פון](https://yeda-phone.co.il/recipe/רישום-לצינתוק/[טקסט קישור]) זה התושבה לדברים האלו
זה חינמי כמו בימות ועוד?
-
@עימוד-הפלאות כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
זה חינמי כמו בימות ועוד?
האם אפשר להעלות קובץ בממשק אינטרנטי שיחזרו אליו ישמעו את ההודעות שהעלו דרך הקובץ?
האם אפשר להוסיף משתמשים דרך ממשק אינטרנטי במקום לרשום אותם אחד אחד דרך הטל'.
אני מדבר על משהו כמו 700 מס' -
אני מדבר על משהו כמו 700 מס'כן, הנה צילום מסך מהממשק:
-
@איש-נחמד כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
חינם?
-
@איש-נחמד כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
חינם?
את המערכת קיבלתי בחינם
-
@איש-נחמד צינתוק ואז שחוזרים שומעים הודעה
שניהם חינם?לא השתמשתי באפשרות הזו
תוכל לברר בשירות הלקוחות שלהםאני לא מכיר צינתוק חינם בימות המשיח ל-700 איש שלא נרשמו לכך באופן טלפוני
המחיר המינימלי בימות המשיח הוא 0.1 יחידות למספר אא"כ יש לך קו תוכן שמכניס הרבה דקות -
@שליטה-מרחוק עיין כאן (של ימות המשיח-ממשק מקסים!)
https://f2.freeivr.co.il/topic/10397/חדש-מערכת-מותאמת-לעסקים-לשליחת-הודעות-ללקוחות -
@שמואל-ש כתב בבירור | מערכת לצינתוקים להודיע על זמני מכירה - מערכת חינמית ל 1000 מספרים - קיים?:
@שליטה-מרחוק עיין כאן (של ימות המשיח-ממשק מקסים!)
https://f2.freeivr.co.il/topic/10397/חדש-מערכת-מותאמת-לעסקים-לשליחת-הודעות-ללקוחותאין בזה שום דבר חדש מעבר להגדרות שהיו עד היום בימות המשיח
וכמובן שאין שינוי מבחינת התעריף שהיה עד היום