בקשת מידע | איך להגדיר שמתי שישום מנסה לפתוח את המצלמה זה פותח ישום אחר במקום המצלמה?
-
(למרות שזה אולי נראה ככה, אבל אין לי כפתור במקלדת שמקליד את המילה הזו אוטומטית לכל שאלה, זו פשוט התשובה הנכונה גם לצורך שלך - לדעתי).
מאקרודרואיד.
האפליקציה עושה המון דברים גם ללא רוט, לכאו' הפונקציה הנ"ל אינה זוקקת רוט.בתמצית (למיטב זכרוני, לא ניסיתי כעת!):
טריגר: היישום 'מצלמה' הופעל.
אקשן: סגור יישום - מצלמה, פתח יישום -***.למתקדמים בלבד:
אקשן נוסף: רשום משתנה בוליאני בשם 'מצלמה נדרסה' = true, המתן חמש דקות ורשום במשתנה הנ"ל = false.
תנאי: אם המשתנה 'מצלמה נדרסה' = false.
וככה אם תרצה בכ"ז לפתוח את המצלמה עצמה, תוכל בתוך חמש דקות מהסגירה הכפויה של המצלמה לפתוח אותה שוב, והיא לא תידרס.
כמובן שיש לזה עוד 'חורים', כי אם המכשיר יכבה בתוך החמש דקות, אז לאחר ההדלקה זה לא יפעל אא"כ תיצור מאקרו נוסף שבכל הדלקה רושם במשתנה = false.יתכן שזה נראה סינית. זה לא.
נסה ותיווכח!
-
סתם שאלה: אתה מנסה להפקיד צ'קים מאמולטור?
אם כן, הנושא נדוש בפורום ולא נמצאה התשובה, אם כי גונבה לאוזני שמועה שבעמדות של 'מהדרינט' הציבו מכשירי אנדרואיד שמאפשרים להפקיד צ'קים - ישירות למחשב, לא ניסיתי בעצמי...
כנראה שבאפליקציית מצלמה מוגדר היכנשהו (ניחוש פרוע: במניפסט) שהיא מסוגלת לצלם, אם כהנחתי - ככל ותערוך אפליקציה אחרת ו'תספר' לה שהיא גם יודעת לצלם - תקבל את מה שאתה צריך.
אני מניח שודאי תשים אל ליבך שעיקר תשובתי מבוססת על השערות בלבד, ואכן כך הוא.
אילו לא היינו כאן שנינו לבד - הייתי משאיר למי שיודע לענות ונמנע מלנחש, אך היות וכבר עניתי לך תשובה לעיל - שאינה רלוונטית, אמרתי אתן את חלקי, ואולי אקדם אותך במשהו אל התוצאה...
אדרבה - יבואו היודעים ויתנו את חלקם!
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | איך להגדיר שמתי שישום מנסה לפתוח את המצלמה זה פותח ישום אחר במקום המצלמה?:
, אם כי גונבה לאוזני שמועה שבעמדות של 'מהדרינט' הציבו מכשירי אנדרואיד שמאפשרים להפקיד צ'קים - ישירות למחשב, לא ניסיתי בעצמי...
ראיתי בכמה מקומות שהמכשירי אנדרואיד שאתה מדבר עליהם - הם מכשיר אנדרואיד גלאט וכמו כל טאבלט שאפשר להפקיד ממנו צ'ק