בקשת מידע | כונן קשיח חיצוני TB2 מה מומלץ?
-
@big-boy כתב בבקשת מידע | כונן קשיח חיצוני TB2 מה מומלץ?:
@מישמיש-0 זה SSD אתה רוצה SSD או HDD
@מישמיש-0 כתב בבקשת מידע | כונן קשיח חיצוני TB2 מה מומלץ?:
יש לך אותו?
בעיקרון אני רוצה SSD בגלל המהירות, אבל נראה שלא ממליצים עליו פה.
-
@מישמיש-0 כתב בבקשת מידע | כונן קשיח חיצוני TB2 מה מומלץ?:
אני לא משתמש בכונן לגיבוי אלא לשימוש יומיומי, גם בזה כדאי לקנות HDD?
כן. מניסיון אישי. SSD זה אמנם יותר מהיר אבל זה מהירות מיותרת שלא שווה את הכסף
ואם כן איזה דגם?
מניסיוני, יש לי 3 כוננים שונים (1 של 500, 1 של 1000, 1 של 2000...) - לא ראיתי הבדל גדול ביניהם.
-
@KINGYOS כתב בבקשת מידע | כונן קשיח חיצוני TB2 מה מומלץ?:
@מישמיש-0 אני לא בא לחלוק על חבריי אבל אם יש לך מעט כסף להשקיע אני רוצה לתת את תשומת הלב לדגם הבא כי אני חושב שיש לו ערך מוסף לתת.
SAMSUNG T7 Shield 2TB
זה המילה האחרונה של כונני דיסקים SSD של SAMSUNG , מלא ביתרונות והגנות כדי לשמור על החומר בפנים.
כמובן שום דבר לא בטוח אבל עדיין זה נראה מבטיח מאוד מאוד.בארץ הוא עולה 1,000 ש"ח אבל יש עכשיו עליו מבצע הזוי של כמעט 50% הנחה באמזון:
https://www.amazon.com/dp/B09VLJ7VBM?th=1&linkCode=&tag=&linkId=&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl&camp=&creative=הייתי במקומך גם מוסיף את האחסון הבא לקשיח:
https://www.amazon.com/-/he/co2CREA-כיסוי-חלופי-לסמסונג-Shield/dp/B0B1DCPGJ5/ref=d_ex_efse_dp_ps_d_sccl_3_5/141-2060928-9655024?pd_rd_w=ApUWX&content-id=amzn1.sym.a33bdad7-13b2-4641-a8b3-d6f6ef5a7304&pf_rd_p=a33bdad7-13b2-4641-a8b3-d6f6ef5a7304&pf_rd_r=E5GRJ8Y0YEHVJAKBBAWK&pd_rd_wg=jZg1R&pd_rd_r=33899519-9631-43cf-8d5c-397f349c07eb&pd_rd_i=B0B1DCPGJ5&th=1את האמת שבכלל לא תיכננתי לקנות אבל עשית לי חשק עליו
אבל לפני שאני מוציא 161 דולר... כמה שאלות
קודם כל אקדים לומר ש(כמה מוזר) אף פעם לא קניתי באמזון... אז אני צריך להבין,
א. המוצר לאן מגיע? בדיוק כמו אליאקספרס?
ב. הקישורים שהבאת אמינים? אני לא יודע להבדיל בין מוכרים שם, הדירוגים שלו מספיקים או שסתם הבאת דוגמא?
ג. הבנתי נכון, שאם אני קונה מהמוכר את המוצר+הנרתיק יצא לי 161 דולר, או שיש שם עלויות נוספות שלא קלטתי?
ד. אין שום אחריות, נכון?
סליחה על האריכות... שתזכה לאריכות ימים. -
@Ykingsmart המוצר מגיע הביתה אבל יש לך עוד 45 דולר משלוח
-
@Ykingsmart זה האופציה הכי זולה יוצא 660 ש''ח
כמה שזה מגוחך אבל ההבדל צבע מוריד 3 דולר מהמשלוח -
@Ykingsmart נכון אבל זה המצב וזה הכי זול שיש סתם סקרנות אתה קונה אותו בכל זאת ?
-
@Ykingsmart לא מדהים אבל בהחלט משמעותי ולא חוזר על עצמו כל יום
-
@NH-LOCAL תגיד מה שתגיד על אמזון אני מזמין שם המון חוסך שם גם המון והשירות שלהם מעל ומעבר בין אם זה משלוח המהיר בין אם זה תמיכה טכנית (כשמדובר במחשב) ובין אם זה בשירות ההחזרות שכמעט לא נצרך כי המוצרים פשוט פצצה...
אני לא מצליח להזמין, הוא אומר לי שאי אפשר לשלוח לכתובת שלי בארץ.
מה עושים? -
@Ykingsmart לא מדהים אבל בהחלט משמעותי ולא חוזר על עצמו כל יום
כמה כבר הפרש?
-
@Ykingsmart זה המחיר בארץ באיזור ה300 ש'ח הפרש
-
@Ykingsmart יהיה הבדל של קרוב למאתיים שקל לפחות
-
@Ykingsmart שוב זה הענין שעכשיו בקניה בחו''ל תחסוך 300 שקל ועוד חודש לא יהיה לך את ההנחה הזאת ותוכל לקנות בהנחה של מקסימום שמונים שקל בחו''ל ואז זה לא יהיה משתלם (הנחה כזאת בארץ ודאי לא תהיה לך)