בקשה | איך אני משיג את זה בapk
-
איך אני משיג את האפלקציה הזאת בקובץ apk בחנות יש את זה רק ב xapk וזה לא עובד לי !
תודה מראש זה מכאן
-
@משתמש0 חפש בגוגל "הורדת קובץ apk" ותמצא כמה אתרים טובים לזה, תצטרך כנראה את הקישור של האפליקציה מגוגל פליי.
-
@איציקא
@איציקא כתב בבקשה | איך אני משיג את זה בapk:חפש בגוגל "הורדת קובץ apk" ותמצא כמה אתרים טובים לזה,
את זה אני יודע לעשות ועשיתי את זה ( אני מנוטפר )
אני צריך את זה בקובץ apk חנות גוגל לא תעזור לי ... -
איך אני משיג את האפלקציה הזאת בקובץ apk בחנות יש את זה רק ב xapk וזה לא עובד לי !
תודה מראש זה מכאן
-
@Ykingsmart המתקין שלך מעולה ! אבל אין לי את הקובץ (הנגן עצמו) זה חסום בנטפרי ..
-
@Ykingsmart המתקין שלך מעולה ! אבל אין לי את הקובץ (הנגן עצמו) זה חסום בנטפרי ..
-
@איציקא תודה על ההצעה אני צריך דיקא את זה
אם תוכל להוריד לי אותו אני אשמח מאד אולי בנתיב זה פתוח -
@איציקא
@איציקא כתב בבקשה | איך אני משיג את זה בapk:חפש בגוגל "הורדת קובץ apk" ותמצא כמה אתרים טובים לזה,
את זה אני יודע לעשות ועשיתי את זה ( אני מנוטפר )
אני צריך את זה בקובץ apk חנות גוגל לא תעזור לי ...@משתמש0 אה סורי... לא היית מובן, קח
MP3 Player_3.7.1_Apkpure.xapk -
תודה מראש זה מכאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות