שיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים
-
@צדיק-תמים איך האדם בקצה בלי גישה לממשק הניהול ישבית את ההגנה?
-
@A0533057932 אין לי סים שלהם, אבל דיברתי עם מישהו (פרטי, לא משויך לקהילה) עם סים שלהם, ואפשר להשבית במעין ניהול טלפוני בחיוג כוכבית 111, או לחייג
+222001XX
- במקום הXX את הזמן שאתה רוצה להשבית.
כמובן שאפשר ליצור חיוג מהיר לדוגמה להשבתה לרבע שעה, ואז זה ממש שניה. פשוט לוחצים לחיצה ארוכה על החיוג המהיר שהגדרת מראש, ואז מבקשים קוד אימות מנטפרי/גוגל/בנק/מה שזה לא יהיה. -
@אברהם-א כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
אני לא מבין,
אם ועדת הרבנים לא אישרה את זה אז המספרים לא בקומה הכשרה,למה?
אם יש חברה שמוכנה לקבל אליה מספרים כשרים ניתן לנייד -
@A0533057932 מה זה חברה חדשה כמו סלקום 019 פרטנר?
ואם כן כל עוד אין לה הסכם אם ועדת הרבנים אז אין לה קומה כשרה אז אי אפשר לנייד אליה מספר כשר,
במה אני טועה? -
@simcha33345 גם לקוחות פרטיים אפשר אצלי
-
ואם כן כל עוד אין לה הסכם אם ועדת הרבנים אז אין לה קומה כשרה אז אי אפשר לנייד אליה מספר כשר,
במה אני טועה?בהנחה שלך
זה לא אי אפשר
זה לא רוצות -
@A0533057932 אז למה החברות לא רוצות?
הרי חברה שתיתן לנייד מספר כשר לחבילה שלהם שלא כשרה ודאי תרויח כמה אלפי מנויים? -
@יוסל-ה-0 כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
@simcha33345 גם לקוחות פרטיים אפשר אצלי
כמה עולה הסים והתוכנית?
-
לי זה נראה כמשהו שאין בו טיפת פרטיות!
וזה מעצבן! -
@צמא-לדעת-0 גם תיקח בחשבון שאם אתה מחובר לווצאפ משפחתי / ישיבתי וכדו' זה יחסם לך,
בקיצור אתה נשלט לגמרי,
דרך אגב יש איזה רב שאחראי על זה או שהם מתחרים של ועדת הגנבים ומתנהגים כמוהם ? -
@צמא-לדעת-0 גם תיקח בחשבון שאם אתה מחובר לווצאפ משפחתי / ישיבתי וכדו' זה יחסם לך,
בקיצור אתה נשלט לגמרי,
דרך אגב יש איזה רב שאחראי על זה או שהם מתחרים של ועדת הגנבים ומתנהגים כמוהם ?יש הבדל אחד מאוד גדול
שהוועדה התחילה כמשהו מקובל על כל הציבור, וכיום אם אתה רוצה לעבור תצטרך לוותר על המספר הכשר
הם לא מחייבים אף אחד להצטרף אליהם. אם הקהילה/ישיבה שלך מחייבת אותך, זה בעיה שלך עם הקהילה/ישיבה, לא איתם. -
בקיצור אתה נשלט לגמרי,
דרך אגב יש איזה רב שאחראי על זה או שהם מתחרים של ועדת הגנבים ומתנהגים כמוהם ?אפס פרטיות!
יותר נורא מהוועדה
פשוט מרתיח🤬🤬🤬🤬 -
@A0533057932 אז למה החברות לא רוצות?
הרי חברה שתיתן לנייד מספר כשר לחבילה שלהם שלא כשרה ודאי תרויח כמה אלפי מנויים?ותפסיד כל אפשרות לפתוח קומה כשרה אי פעם