שיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים
-
@צור כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
אני מכיר מלא ליטאים, חסידיים וספרדים שלא מכירים דרך אחרת חוץ מוואטסאפ וסמארטפון
לא אמרתי שאין מקולקלים, דיברתי על דרך חיים.
אבל אין כאן המקום לדבר עליהם, זה לא לעניין.@אצי כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
זה שאפשר לפרוץ מכשירים זה לא קשור לזה שהסים עצמו נותן חסימה הרבה יותר טובה וחכמה ממש שיש לוועדה.
אקונומיקה זה דבר טעים. זה שאפשר למות ממנה לא מוריד מעוצמת ההנאה בצריכתה. לך להנות, ולהתראות - לעולם...
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
החברה נוסדה ע"י יהודי יר"ש שממש לא מבין גדול בטכנולוגיה שפנה להרבה חברות הייטק שישתפו איתו פעולה ויבנו לו את התוכנה וללא הצלחה בסוף אחד מהמתכנתים של ימות המשיח תכנת לו את מבוקשו
ההסבר לזה פשוט מאוד: ימות המשיח היא זו ששולחת את מרבית הצינתוקים ולכן היא יכולה להחליט בעצמה למי לא לשלוח, כמה קל ופשוט
מעניין כמה שילמו למתכנת 'הגאון'...
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין' -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-נחמד כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
החברה נוסדה ע"י יהודי יר"ש שממש לא מבין גדול בטכנולוגיה שפנה להרבה חברות הייטק שישתפו איתו פעולה ויבנו לו את התוכנה וללא הצלחה בסוף אחד מהמתכנתים של ימות המשיח תכנת לו את מבוקשו
ההסבר לזה פשוט מאוד: ימות המשיח היא זו ששולחת את מרבית הצינתוקים ולכן היא יכולה להחליט בעצמה למי לא לשלוח, כמה קל ופשוט
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין'איזה כיף זה להתעלם מהעובדות
שיש אימות קולי בכל מספר חדש שמתקשר -
-
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
@איש-נחמד כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין'איזה כיף זה להתעלם מהעובדות
שיש אימות קולי בכל מספר חדש שמתקשרזה מיותר לחלוטין
תסביר לי איך משיגים אדם כזה מקופת החולים או מהבנק -
@צדיק-תמים בנתיים אתם יכולים למחוק מה שאתם רוצים...
המסמך שהוא העלה כבר גילה את הסוד... -
@עימוד-הפלאות כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
המסמך שהוא העלה כבר גילה את הסוד...תסלח לי בבקשה,
אני לא נכנס לכל מה שאמרת פה, אני ככה מלמחוק את האשכול הזה, אבל אם יש לך בעיה כל שהיא אם איזה רב או איזה בדיחה מצחיקה על מקום המגורים שלו תשמור אותה לעצמך.תתבייש לך.
תשמור על הפה שלך שאתה מדבר על רבנים. גם אם אתה לא מכיר אותם לא מדברים בצורה כזו. -
מבחינת תוכנה המכשירים לא פחות כשרים משל ועדת הרבנים אלא להיפך, מבחית חומרה עדיין לא באותו דרגה של ועדת הרבנים כיוון שיש כניסה פיזית לשני סימים וכרטיס זיכרון
בתור התחלה
ממתי יש דרגה כזאת שנקראת מכשיר של ועדת הרבנים?
אתה באמת חושב שיש בזה דרגה כל שהיא?
לעבור את כל המכשירים של נוקיה שהם שיווקו ככשר מוחלט והתברר שממש לא?
אתה טוען שפרצת את המכשיר
האם כוונתך
א. שהכנסת לתוכו סים כשר רגיל
ב. שהכנסת סים לא כשר
ג. שהוספת לו תכונות כמו אינטרנט או דברים אחריםמה גם שעצם האופציה לצרוב גרסה אחרת לא הופכת את המכשיר ללא כשר
ולשיטתך
אתה רוצה להשוות את סמסונג יאנג שבו השקיעו הכשרה והגיעו לרמה מלאה לכל המכשירים משם והילך (שפשוט לקחו את הזבל של הזבל של הזבל והביאו ככשר - מהסיבה שגם בלי שינוי גרסה אין בו כלום?) -
@עימוד-הפלאות כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
המסמך שהוא העלה כבר גילה את הסוד...ההודעות האחרונות שלך כבר גילו את האמת
שהמטרות שלך ממש ממש לא לש"ש כמו שאתה מתיימר
אחרת לא היית מעז לזלזל ככה ברבנים