בקשת מידע | הוספת תיבת סימון - ☑ בשיטס באמצעות סקריפט
-
איך מוסיפים תיבת סימון
בתא בגוגל שיטס באמצעות גוגל סקריפט?
ראיתי כמה מקומות מחיפוש בגוגל שדיברו על זה, אבל לא יצאתי עם משהו ברור, אשמח שמישהו יחכים אותי בזה.חיפוש Create a check box in Sheets using Google Script:
וכאן אכן מדברים על זה, אבל לא יצאתי ברור...
עריכה: למעשה התשובה לכך היא באמצעות המתודה insertCheckboxes() .
ואשמח רק לדעת איך להכניס אותה לתוך השורה באמצעות דרך זה:sheet.appendRow(["","לא","כן"])כשארצה להוסיף, בתא הראשון את תיבת הסימון.
מה שאני עושה כעת זה שאני מוסיף עוד שורה כזה לאחר השורה הנ"ל:sheet.getRange("A"+sheet.getLastRow()).insertCheckboxes()אבל אני מחפש את הדרך הישרה..
-
איך מוסיפים תיבת סימון
בתא בגוגל שיטס באמצעות גוגל סקריפט?
ראיתי כמה מקומות מחיפוש בגוגל שדיברו על זה, אבל לא יצאתי עם משהו ברור, אשמח שמישהו יחכים אותי בזה.חיפוש Create a check box in Sheets using Google Script:
וכאן אכן מדברים על זה, אבל לא יצאתי ברור...
עריכה: למעשה התשובה לכך היא באמצעות המתודה insertCheckboxes() .
ואשמח רק לדעת איך להכניס אותה לתוך השורה באמצעות דרך זה:sheet.appendRow(["","לא","כן"])כשארצה להוסיף, בתא הראשון את תיבת הסימון.
מה שאני עושה כעת זה שאני מוסיף עוד שורה כזה לאחר השורה הנ"ל:sheet.getRange("A"+sheet.getLastRow()).insertCheckboxes()אבל אני מחפש את הדרך הישרה..
@מגדלים אי אפשר. המתודה
appendRowלא מקבלת אובייקטים של data validation.
אתה יכול לעשות כמו שעשית - עם מתודה שלinsertCheckboxesעלrange, או שתעשה על ה-rangeמתודה שלsetDataValidation.
ככה:theRangeObject.setDataValidation(newCheckbox)תכלס שתי האופציות יביאו אותה תוצאה לכאורה.
-
@מגדלים אי אפשר. המתודה
appendRowלא מקבלת אובייקטים של data validation.
אתה יכול לעשות כמו שעשית - עם מתודה שלinsertCheckboxesעלrange, או שתעשה על ה-rangeמתודה שלsetDataValidation.
ככה:theRangeObject.setDataValidation(newCheckbox)תכלס שתי האופציות יביאו אותה תוצאה לכאורה.
-
@chv אבל אין אופציה להכניס אותה לתוך המתודה appendRow או לחילופין להמיר את המתודה הנ"ל באחרת ובכך לפתור את הבעיה?
@מגדלים כתב בבקשת מידע | הוספת תיבת סימון -
בשיטס באמצעות סקריפט:אבל אין אופציה להכניס אותה לתוך המתודה appendRow
לא, כתבתי שלא
@מגדלים כתב בבקשת מידע | הוספת תיבת סימון -
בשיטס באמצעות סקריפט:לחילופין להמיר את המתודה הנ"ל באחרת ובכך לפתור את הבעיה
זה אני לא יודע..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות