רשיון לeset באיביי מידע
-
@ANGUI אמר ברשיון לeset באיביי מידע:
@aiib וואלה שאני קניתי זה היה 25 ש"ח
מאז נוספו הרבה ווירוסים בשוק
-
לא הבנתי אז זה אמין או לא?
-
@מניפולציות 100% אמין
-
באיביי, אם הרישיון מתבטל יש הגנה לקונה.
-
@eitcok-grafik נכון אני קניתי הרבה רישיונות מאיביי
ואם הרישיון לא היה חוקי הייתי שולח הודעה למוכר שהרישיון לא חוקי והוא היה מזכה אותי
והרישיון היה נשאר אצלי -
העניין הוא כזה: נניח שיש חברה בחול שמעסיקה 1.000 עובדים, ולכל עובד יש מחשב.
החברה הזו קונה מESET חבילה הכוללת 1,000 רישיונות "חד פעמיים" במחיר מוזל מאד.
נגיד שהחברה השתמשה ב950 רישיונות.
את ה50 הנותרים, יש להם זכות למכור למי שהם רוצים ובאיזה מחיר שהם רוצים.
ולכן אתה יכול למצוא באיביי 3 רישיונות ל3 שנים ב25 ש"ח (לדוגמה) וגם אם הרישיון שלך הוא לא מול ESET עצמה, בכל זאת יש לך אנטי וירוס בדיוק כמו זה שקנה מול החברה עצמה ואתה יכול לעדכן אותו כל יום, אלא שזה חד פעמי, ובעצם אתה שייך לקבוצה של החברה שקנתה את החבילה. (כאילו אתה אחד מהעובדים בחברה)
ולא נראה לי שהוירוס יודע לזהות אם קנית מאיביי או מ ESTS
כך גם לגבי אופיס וכדו' -
@ב-מ-ב-ל-יק אמר ברשיון לeset באיביי מידע:
העניין הוא כזה: נניח שיש חברה בחול שמעסיקה 1.000 עובדים, ולכל עובד יש מחשב.
החברה הזו קונה מESET חבילה הכוללת 1,000 רישיונות "חד פעמיים" במחיר מוזל מאד.
נגיד שהחברה השתמשה ב950 רישיונות.
את ה50 הנותרים, יש להם זכות למכור למי שהם רוצים ובאיזה מחיר שהם רוצים.
ולכן אתה יכול למצוא באיביי 3 רישיונות ל3 שנים ב25 ש"ח (לדוגמה) וגם אם הרישיון שלך הוא לא מול ESET עצמה, בכל זאת יש לך אנטי וירוס בדיוק כמו זה שקנה מול החברה עצמה ואתה יכול לעדכן אותו כל יום, אלא שזה חד פעמי, ובעצם אתה שייך לקבוצה של החברה שקנתה את החבילה. (כאילו אתה אחד מהעובדים בחברה)
ולא נראה לי שהוירוס יודע לזהות אם קנית מאיביי או מ ESTSיכול להיות שזה נכון אבל רוב הרישיונות [הזולים] שנמצאים באיביי זה חברה שקונה רישיון אחד ומוכרת אותו ל10-100 או יותר אנשים וההגיון שלהם הוא שאיסט חוסמים כנראה רק אחרי 100 שימושים וגם זה לא למפרע למי כבר התקין. [זה נקרא "over used" דהיינו שימוש מעל המותר ]
מה שזה מתבטל למי שכבר התקין זה רק ברישיון ש"דלף" ] אני לא יודע בדיוק ממתי זה נקרא דלף אבל זה 2 סוגים של סיבות למה לא מצליחים להפעיל רישיון.
אני בדקתי בערך 10 רישיונות שקניתי וזה המסקנות כדאי לבדוק לפי הפידבקים שיש למוכר, עדיף מעל 99% חיובי.
ולכן מה ש@ANGUI הביא מחברה שזה בטוח רישיון שמוכרים רק לאדם אחד זה מעלה גדולה [לחברהיש מוניטין של 100% כמדומני], ודרך אגב נראה לי שמגיע קרדיט ל@מנדי -
פוסט זה נמחק!
-
@ב-מ-ב-ל-יק הקישור לרישיון ש@ANGUI הביא, @מנדי הביא לו אותו עיין כאן