בקשה | חבילת עוז והדר באוצר החכמה
-
אני זקוק לחבילת עוז והדר באוצר החכמה
וכיון שכבר אוצר החכמה לא מוכרים את זה.
הם אשרו שאני יכול לקנות ממישהו שקיים אצלו החבילה
והם יבצעו את העברה.
לכך אשמח שאם ברשות מישהו החבילה ואינו זקוק לה
אשמח לקנותה ממנו בכסף.
תודה רבה -
@עזריאל רק מעלה "אופציה" שצריך לבדוק הלכתית. אם כבר לא מוכרים, יכול להיות שמותר להעתיק. (אולי צריך אישור מעוז והדר אבל מאוצר החכמה מסתבר שלא)
-
@mdy איך בדיוק תעתיק?
ומה נראה לך שעוז והדר יסכימו (בזהירות אומר שעוז והדר פשוט ראו שאנשים קנו את החבילה במקום מהם ולכן הפסיקו למכור) -
@עזריאל כתב בבקשה | חבילת עוז והדר באוצר החכמה:
@mdy אין אופציה להעתיק כי אין לך גישה לחבילה
גם אם כן יהיה לך זה לא יעזור,
אם מישהו רוצה קבציםשל עוז והדר וכו' אני יכול לתת בשמחה (לא על אמת....)
אבל זה לא יעזור בגלל ההגנה שלהם ואם אין לך את הפקודות הנכונות לא תדע מה להוסיף ולהריץ ובאיזה קובץ - וגם אם תעתיק זה לא יתמוך ב-S/N שלך ואכמ"ל... -
@mdy אין אופציה להעתיק כי אין לך גישה לחבילה
גם אם כן יהיה לך זה לא יעזור,
אם מישהו רוצה קבציםשל עוז והדר וכו' אני יכול לתת בשמחה (לא על אמת....)
אבל זה לא יעזור בגלל ההגנה שלהם ואם אין לך את הפקודות הנכונות לא תדע מה להוסיף ולהריץ ובאיזה קובץ - וגם אם תעתיק זה לא יתמוך ב-S/N שלך ואכמ"ל... -
@MERS אני צריך משהו הכי רשמי שיש שמישהו ימכור לי את החבילה וטכנאי של אוצר החכמה יעביר את זה אלי
תודה@עזריאל כתב בבקשה | חבילת עוז והדר באוצר החכמה:
@MERS אני צריך משהו הכי רשמי שיש שמישהו ימכור לי את החבילה וטכנאי של אוצר החכמה יעביר את זה אלי
תודהזו הייתה תגובה על @mdy
אולי תנסה לפנות לעו"ה תגיד להם מה י ש לך שלהם וכו' ותנסה להתחנן שיאשרו לך לקנות או לקבל מהם אולי ואולי ואולי ואולי אבל אל בנה ע"ז כ,כ -
תודהזו הייתה תגובה על @mdy
אולי תנסה לפנות לעו"ה תגיד להם מה י ש לך שלהם וכו' ותנסה להתחנן שיאשרו לך לקנות או לקבל מהם אולי ואולי ואולי ואולי אבל אל בנה ע"ז כ,כ -
@MERS אחרי שהתחננתי אלהם הם הסכימו לי שאם מישהו יסכים למכור לי אז הם יעבירו את זה אלי ב90 שקל
-
@MERS אחרי שהתחננתי אלהם הם הסכימו לי שאם מישהו יסכים למכור לי אז הם יעבירו את זה אלי ב90 שקל
אוצה"ח או עוז והדר?