להורדה | התראת שיחות שלא נענו על המסך !!! להורדה
-
האפליקציה הבאה נבנתה במיוחד בשביל שיאומי מקשים שלמרות החצי טאצ' עדיין הרבה אנשים משתמשים דווקא בדגם qin 1 או F21s
הרבה פעמים יש לנו במכשיר שיחות שלא נענו ובשביל לראות את של מי השיחה שלא נענתה צריך להכנס לשיחות אחרונות דבר שלא נח במיוחד שבמכשירים רבים מופיע על המסך ישר המספר של מי שהתקשר
לצורך כך בניתי את האפליקציה אין שום הגדרות באפליקציה פשוט להתקין וזהו!האפליקציה תזהה לבד ברגע ששיחה לא נענתה ותקפיץ לכם התראה על המסך אם אפשרות להתקשר ישר בחזרה למספר
ברוך השם גם הצלחתי לעשות שאם המספר הוא חלק מהאנשי קשר שלכם יופיע גם השם של המתקשר
שימו לב יתכן ויש באגים שפיספתי אתם מוזמנים להגיב כאן ואשתדל לשפר אותם
יש גרסאות שיוצרי הגרסאות כבר שילבו בגרסא שלהם פונקציה כזאת כמו למשל הגרסא של ועדת הרבנים
יוצר גרסא שאין לו את זה יכול להכניס את האפליקציה לגרסא בתנאי שהוא יודיע לי מראש ולא יעשה שינוים באפליקציההאפליקציה להורדה
️️️️️️️️עדכון סודר האייקון
תואם גם אנדרואיד 11חלון שיחות שלא נענו V-0.2ֹ.apk
התראת שיחות שלא נענו V_0.1.apkאם יש לכם רעיונות לשפר לשכלל מוזמנים לרשום בתגבות
כמו כן אם יש מישהו שרוצה קוד מקור עבור שיפור האפליקציה לכלל הציבור יכול גם לפנות אלי (100% java)מי שמתקין ויוכל עדכן אותי אם רואים את האייקון הזה
אני אשמח כי בדקתי על כמה מכשירים ובחלק האייקון השתנה לברירת מחדל של אנדרואידעדכון לגם לדגמים F21 pro וכן גם ל F22 PRO
הורדה ️️️️️️️
חלון שיחות שלא נענו אנדרואיד 11+.apkיש לאשר ידנית את ההרשאות בהגדרות האפליקציה
עדכון 30/11/2022
נוסף שעת אי עניית השיחה
שיחות שלא נענו v-0.3.apk -
@זונדל כתב בלהורדה | התראת שיחות שלא נענו על המסך !!! להורדה:
אני אשמח כי בדקתי על כמה מכשירים ובחלק האייקון השתנה לברירת מחדל של אנדרואיד
אצלי זה השתנה לברירת מחדל ולא נשאר עם האייקון שלך
תודה רבה על האפליקציה זה דבר שהיה חסר לי המון
רק במסך נעילה זה לא מציג את זה
יש אפשרות שגם במסך נעילה הוא יציג מי התקשר?
תודה רבה -
@YOLEVI כתב בלהורדה | התראת שיחות שלא נענו על המסך !!! להורדה:
@זונדל אמור לעבוד גם על f21 pro?
לדעתי לא. אין בזה בקשת מתן הרשאות
-
@Ykingsmart זה אכן לא עובד בf21 pro...
יש אפשרות להתאים את זה?