בקשת מידע | האם צריך מכשיר מיקרופון למחשב?
-
@נוכחות כן ישפר את הקול אבל כמו שהגיבו לך למטה יש עוד כמה דברים חשובים חוץ מזה כמו בידוד וכו'
לגבי הכרטיס קול זה לא משהו שקשה לתפעל ואם תקנה אוכל לעזור לך בעניין
מה ששאלת על המוצרים שהמלצתי עליהם אמנם אני לא מכיר אותם אישית אבל בדקתי באינטרנט על המיקרופונים המומלצים שיש היום לסטרימינג אבל בתקציב באדג'ט (בסיסי) אם אתה מחפש משהו מומלץ מחברה מוכרת אז יש לך את זה (מיקרופון של חברת RAZER אחד החברות הידועות ביותר בגיימינג סטרימינג וכו' יש לך את זה של חברת HYPERX כנ''ל גם חברה ידועה שעוסקת בתחומים אלו ויש לך גם את זה שזה מיקרופון מומלץ מאד ויש לך הנחה על זה עכשיו
ולגבי BLACK FRIDAY תחכה רק עוד כמה ימים אם אני לא טועה ב24 בנובמבר מתחילים מבצעים גם בחו''ל ושם בדרך כלל זה יוצא יותר זול פשוט תעקוב וזה לכאורה ישתלם לך...
אני מדגיש שוב אם אתה משתמש להקלטות שירה ומוזיקה וכו' אז זה עולם אחר ויש את הכרטיס קול שתצטרך להשקיע בו ומיקרופון שמותאם לצרכים שלך לי עצמי יש אולפן ואני מתעסק עם מוזיקה אז אוכל לעזור לך בתהליך בחירת הציוד אם זה הכיוון כמובן. -
@big-boy כתב בבקשת מידע | האם צריך מכשיר מיקרופון למחשב?:
כי אם יש לך USB אז זה לא נכון
אין טאבלט/טלפון עם חיבור USB A (החיבור הגדול שמתאים לדיסק און קי) למכשירים בגודל הזה יש או מיקרו USB (מכונה חיבור נוקיה) או חיבור USB C (החיבור היותר חדש והעגול)
-
מה שעשיתי בפועל:
בינתיים - אשתמש ביד שניה הזה, שלא להתחיל עם משהו יקר מידי בהתחלה, ובמידת הצורך ואצטרך לשדרג.
לגבי כרטיס קול - שזה דורש לימוד איך להשתמש בזה, לא כ"כ נראה שבפועל בניד"ד אביא את זה למי שאמור להקליט את התכנים שמאוד מעוניין בפשטות ובשימוש חלק.
בהמשך לכשארצה לשדרג אצטרך שוב לבדוק לעומק את הדגם ההוא שהזכרתם בהתחלה בלי הכרטיס קול.
(אני אישית לא כ"כ רוצה לשפוט לפי ביקורות אמאזון ואליאקספרס, מניסיונות עברו של ביקורות אליאקספרס שלא התאימו לי, בפרט שמדובר דגם שלא נמכר בארץ, וכמו שכתבתי הביקורות הם בד"כ לפי הציפיות, בפרט שאיני מכיר את הביקורות). -
@נוכחות אתה פועל נכון ולגבי המבצעים שהזכרתי קודם הנה לדוגמא מבצע של חברת Mackie על מיקרופון הסטרימינג שלהם ב47% הנחה (ואת של RAZER שהזכרתי לפני כמה ימים ב 30% הנחה) ועם החברה הזאת (Mackie) כבר כן יש לי ניסיון ממליץ בחום זה יוצא קצת יותר מחצי מחיר של המחיר בארץ וזה מחיר מצחיק בשביל חברה כזאת טובה אז קח את זה לתשומת לבך...
-