בעיה | אינטרנט שעובד רק ע''י חיוג ולא ע"י ספק רשמי
-
שלום לכם ידידים יהודים יקרים, יש לי סטיק עם סים של הוט מובייל, הוא מופעל רק ע"י הפעלת תוכנת החיבור של הסטיק (ובמקרה זה - LTE 4G MODEM) וכשאני מפעיל את התוכנה לחיבור זה לא מופעל באופן ישיר אלא רק ע"י וויי פיי מרשת ציבורית.
אני מקווה שהכל ברור ומובן למי שיכול להבין.
בכל אופן, השאלה היא: איך אני מגדיר שהאינטרנט יופעל אוטומטית ע"י הסטיק ולא ע"י רשת ציבורית ולא ע"י וויי פיי?
וגם, יכול להיות שאם זה דרך רשת ציבורית הגלישה תהיה איטית יותר מאשר דרך ספק האינטרנט שממנו קניתי את הסים? -
@שמעון-3 כתב בבעיה | אינטרנט שעובד רק ע''י חיוג ולא ע"י ספק רשמי:
אני מקווה שהכל ברור ומובן למי שיכול להבין.
אכן, תקוותך נחוצה, ואף אני אצטרף אליה..
למעשה, המונח 'רשת ציבורית' שנקטת בו שייך כנראה רק להגדרות האבטחה של המחשב, דהיינו שמבחינת אבטחה הרשת מהסטיק מוגדרת כרשת לא מאובטחת מספיק, ולפי"ז המחשב חושף את עצמו בזהירות לרשת הפנימית. לא משהו שרלוונטי אליך - כל עוד לא נתקלת בבעיה שקשורה ל-הדפסות ברשת הפנימית, שיתוף קבצים ברשת הפנימית וכו'...
לגבי החיבור ה(לא) אוטומטי, אם אתה רוצה לוותר על הלחיצה על הכפתור 'CONNECT' - אין לי איך לעזור לך...
אבל אם אתה רוצה שהוא יוגדר כנטסטיק ולא כוויפי (דונגל) - סמן כמו בתמונה, אם זו התוכנה שיש לך...
הרבה הצלחה! -
@dfhzrhree תודה לך, אז לגבי הוויי פיי זה מצויין.
לגבי מפעיל, הסטיק מופעל בחיוג כלומר יש לי סימון של חיוג טלפוני, ראה כזה הפרייבט נט זה שלי-לא מחובר, והטלפון השני-wireless terminal זו הרשת הציבורית שדרכה הוא מתחבר. ואני לא מבין למה זה אמור להתחבר דרך חיוג ולא דרך ספק רשמי ישיר, במיוחד אם הגלישה תהיה יותר מהירה על ידי זה. -
@שמעון-3
אני משער שהפרייבט נט זה חיבור שאתה יצרת, לא? (זה פשוט לא מאוית נכון... אא"כ כוונת המשורר היא ל'ליגוסטרום תרבותי')תכל'ס - ככה הנטסטיקים הללו עובדים, ואין קשר בין 'רשת ציבורית' לאיכות החיבור, עניין אבטחתי גרידא.
תוכל לשנות זאת כך:
(אני מניח שגם בווינדוס 10 זה בערך המיקום של זה בהגדרות...)