אוזניות מבית AKG
-
@116nxh9 גרסת הבלוטוס לא כ"כ רלוונטי, יש המרה של האודיו לאות בלוטוס ובהמרה תיתכן פגיעה באיכות. יצרני שבבים לא איכותיים יתנו פגיעה משמעותית באודיו (מנסיון: יש לי נגן RUIZU שמוציא אודיו הרבה יותר איכותי ב3.5MM מאשר בבלוטוס ובנוקיה C2 שלי המצב בדיוק הפוך! כשהנגן בלוטוס 4.1 והנוקיה 2.1..)
לגבי פרופילי בלוטוס והמרה תקרא קצת על A2DP ועל aptX.
-
@margalit אמר באוזניות מבית AKG:
@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
אני לא בא להתווכח שוב זה ענין של טעם אבל את באמת אומרת שהאוזניות האלה נראות נורמאלי
אם העיצוב כ"כ חשוב אז יש עוד המון דגמים יותר יפים של AKG אבל מבחינת האיכות זה לא יהיה אותו דבר
(אלא אם כן זה יהיה גם יותר יקר)@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
שה AKG הם חוטיות בלבד וה JBL האם גם בלוטוס'
זה כבר משהו אחר, זה עניין של העדפה.
יש סינון רעשים
לא ראיתי שיש סינון רעשים
בכל אופן, נראה לי שהדיון הזה חסר תועלת
מי שחשוב לו יותר העיצוב יבחר משהו אחד ומי שחשוב לו האיכות יבחר משהו אחר
(אגב, אני לא נגד JBL יש לי גם אוזניות שלהם)אחרי שפותח האשכול יגיד מה הוא מצפה שיהיה באוזניות יהיה אפשר להתאים לפי הצרכים.
הבנתי שה K240 זה יותר מוניטור, אני צריך את זה לאורגן למיקסר וכו' לא לאולפן.
-
-
@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
אני לא בא להתווכח שוב זה ענין של טעם אבל את באמת אומרת שהאוזניות האלה נראות נורמאלי
אם העיצוב כ"כ חשוב אז יש עוד המון דגמים יותר יפים של AKG אבל מבחינת האיכות זה לא יהיה אותו דבר
(אלא אם כן זה יהיה גם יותר יקר)@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
שה AKG הם חוטיות בלבד וה JBL האם גם בלוטוס'
זה כבר משהו אחר, זה עניין של העדפה.
יש סינון רעשים
לא ראיתי שיש סינון רעשים
בכל אופן, נראה לי שהדיון הזה חסר תועלת
מי שחשוב לו יותר העיצוב יבחר משהו אחד ומי שחשוב לו האיכות יבחר משהו אחר
(אגב, אני לא נגד JBL יש לי גם אוזניות שלהם)אחרי שפותח האשכול יגיד מה הוא מצפה שיהיה באוזניות יהיה אפשר להתאים לפי הצרכים.
הבנתי שה K240 זה יותר מוניטור, אני צריך את זה לאורגן למיקסר וכו' לא לאולפן.
נראה לי שהן לא מוניטוריות.
בכל אופן לאורגן אני משתמשת באוזניות מוניטוריות וזה הרבה יותר כיף לנגן ככה.@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
הוא אמר לי שאוזניות של סנהייזר ב400 ש"ח שוות באיכותן לאוזניות AKG ב700 שח, מה שמעניין אותי אם מישהו נתקל בהן והאם זה באמת כך?
לא מכירה את הדגמים הזולים שלהם, אבל בדגמים שכן יצא לי להכיר, זה סאונד מטורף!
-
@avramk100 אין לי בעיה לעשות לך בירור תגיד מה התקציב ומה ההעדפות שלך סאונד ו/ או אטימות וכו'
תודה ,
כפי שאמרתי אני מעוניין להשקיע באיזור ה300 (גג 350), מחפש אוזניות אטומות וכמובן הסאונד הכי חשוב , קשת כמובן, וכריות מסביב לאוזן ולא עליהם -
כפי שאמרתי אני מעוניין להשקיע באיזור ה300 (גג 350), מחפש אוזניות אטומות וכמובן הסאונד הכי חשוב , קשת כמובן, וכריות מסביב לאוזן ולא עליהם
תמיד תוסיף עוד טיפה כדי לקבל מוצר יותר טוב ולא הבנתי מה הכוונה של כריות מסביב לאוזן כאילו דרייברים גדולים יותר
-
א מכירה את הדגמים הזולים שלהם, אבל בדגמים שכן יצא לי להכיר, זה סאונד מטורף!
של מי של סנהייזר?
כן, אבל שמעתי רק באוזניות של מעל 1,000
את הדגמים הזולים אני לא מכירה. -
כפי שאמרתי אני מעוניין להשקיע באיזור ה300 (גג 350), מחפש אוזניות אטומות וכמובן הסאונד הכי חשוב , קשת כמובן, וכריות מסביב לאוזן ולא עליהם
תמיד תוסיף עוד טיפה כדי לקבל מוצר יותר טוב ולא הבנתי מה הכוונה של כריות מסביב לאוזן כאילו דרייברים גדולים יותר
יש אוזניות שהכריות שלהם יושבות על האוזן ולא מסביב (מה שבעצם נותן אטימות גבוהה יותר)
כפי שאמרתי אני צריך באיזור ה300 (יש לי אוזניות דגם יקר יותר אך אני צריך זוג נוסף) -
@avramk100 אני בדקתי את כל האוזניות שיש ב 300 ש''ח ומבחינת איכות נראה ש AKG Y500 Wireless
הכי איכותיות אני לא בטוח כי בדקתי באתר הפחות אהוב עלי ואני לא יודע לגבי גודל הדרייברים שלהם אבל לפי דעתי זה הדגם הכי מוצלח שתמצא ב300 אבל אישית הייתי ממליץ להשקיע עוד קצת באוזניות יותר טובות
-
@avramk100 אני בדקתי את כל האוזניות שיש ב 300 ש''ח ומבחינת איכות נראה ש AKG Y500 Wireless
הכי איכותיות אני לא בטוח כי בדקתי באתר הפחות אהוב עלי ואני לא יודע לגבי גודל הדרייברים שלהם אבל לפי דעתי זה הדגם הכי מוצלח שתמצא ב300 אבל אישית הייתי ממליץ להשקיע עוד קצת באוזניות יותר טובות
כמה זה עוד צת, ומה לגבי סנהייזר?
-
@avramk100 הדגמים של סנהייזר פחות מוצלחים ממנו במחיר הזה עוד קצת זה לפי בחירה שלך כי כל 50 שקל יעשו את ההבדל לכן אמרתי בעבר שעשיתי בירור ארוך לדעת איפה לעצור מבחינת מחיר כי כל תוספת מוסיפה עוד איכות ואטימות וגודל של דרייברים ( לפחות בדגמים של JBL שעליהם בררתי בעבר )
-
@avramk100 הדגמים של סנהייזר פחות מוצלחים ממנו במחיר הזה עוד קצת זה לפי בחירה שלך כי כל 50 שקל יעשו את ההבדל לכן אמרתי בעבר שעשיתי בירור ארוך לדעת איפה לעצור מבחינת מחיר כי כל תוספת מוסיפה עוד איכות ואטימות וגודל של דרייברים ( לפחות בדגמים של JBL שעליהם בררתי בעבר )
50 שקל זה לא הבעייה
-
סליחה שאני נדחף לדיון ארוך..
אני רואה שאתה רוצה אוזניות מוניטור (זה מה שאתה רוצה. קרא לזה בדרכים אחרות אבל זה מה שאתה רוצה וזה מה שאתה צריך כדי לנגן ולערוך מוזיקה בצורה אמיתית ומקצועית)
אתה צריך להבין שכדי לקבל איכות סאונד זה בא בדרך כלל על חשבון העיצוב+הנוחות (הטרנדית) של האוזניה. אבל לא בצורה מוגזמת כמובן, זה בסדר יש גם אוזניות מוניטור שנראות טרנדיות ויש להםגם חיבורי בלוטוס, בל כמובן שהעיקר זה כשהם מחוברות אנלוגית.
אם אתה רוצה אוזניות מוניטור זולות יחסית, ואיכותיות בטירוף - לך לכיוון של אודיו טכניקה - audio technica שהם חברה מעולה בטירוף מבחינת איכות שמע והם ממש זולים לעומת זנהייזר. אם אתה רוצה לחפור בעניין הזה לעומק הכי טוב דרך האתר שכבר הביאו כאן https://rtings/ וגם תסתכל תמיד כל אוזניה בB&H.(נכתוב דבר פשוט שכולם לא כל כך מבינים: אין דבר כזה "אוזניו מוניטור". מה שיש זה הבדל בין אוזניות ברמת ה"מוניטורינג" monitoring כלומר כמה הם משקפים ופחות מעבדים וכמה הצליל נייטרלי. אז לכל אזניה תה צריך להשוותה עם אוזניה אחרת ולראות בטווח של צליל נייטרלי ומוניטורינג - באתר שיש כאן למעלה (רטינגס) וכך תדע איזה אוזניה יותר מוניטורית.)
מקווה שלא הפרעתי, תמשיכו בעצמכם.
ביי.