אוזניות מבית AKG
-
@מניפולציות אני אישית אחרי בירור ארוךךךךךך מאוד הגעתי למסקנה שקוראים לה jbl live 650btnc זה הדגם עם איכות שמשתווה לאוזניות של beats studio 3 ששווים מגיע ל 1,000 לעומת הJBL שעולות בסך הכל 430 ש''ח איכות שמיעה מעולה מאוד נוחות באסים מודגשים ומאוד חשוב שיש להם גם ביטול רעשים שווה כל שקל כמובן שיש הבדלים ביניהם תסתכל כאן אבל המחיר עושה את ההבדל הייתי ממליץ גם ל @avramk100 לקנות כאלה
ושוב לגבי ההורדה מ DEEZER מדובר בסטרימינג אבל יש תוכנה שמורידה מהשרתים שלהם ושוב אין לך מה לעשות עם שירים שפורמט FLAC כל עוד אין לך ציוד מקצועי וגם עם האוזניות שהמלצתי לא תרגיש בהבדל מנסיון ויש נגנים שיתמכו בפורמט הזה אבל אין טעם -
@מניפולציות אל תסתכל מהאתר רק למעלה אלא בהמשך העמוד יש השוואה להכל וזה גם חוט וגם בלוטוס'
-
@מניפולציות אין באוזניות על פי רוב יש לכל קטגוריה משמעות גדולה כל אחד לפי מה שהוא מעדיף אחד מעדיף איכות ואחד נוחות אחד מעדיף עוצמה ואני הייתי מעדיף פחות דליפה ויותר אטימות תעשה תרגום לעמוד ותעבור אחד אחד ותתרשם מההבדלים כמובן שחלק ה JBL יותר טובות אבל יש גם הבדלים ל BEATS לדוגמא יש פחות דליפה ב BEATS וגם הם יותר מבודדות אבל יש להם פחות באסים ופחות דיוק לכן לדעתי עדיף שתעבור קטגוריה קטגוריה ותראה מה יותר מועדף עליך
-
@מניפולציות כשאתה משמיע מוזיקה אז כמה שומעים אותה בחוץ
-
@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
מישהו יכול להמליץ לי על דגמים מוצלחים לאוזניות קשת מבית חברת AKG בסביבות ה300 ש"J?
קישור לאיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=AKG&_sacat=0
מה המטרה של האוזניות?
שמיעת מוזיקה?
אם כן אז בתקציב הזה אני ממליצה על ה- K240@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
@avramk100 בדקתי לך בזאפ הדגם שלהם ב300 ש"ח זה akg y500 אבל לפני שאתה קונה תבדוק לגבי הדגמים של jbl במחירים האלה נראה לי ש jbl עדיף
תודה רבה,
אני צריך מישהו שמכיר את הבדלי הסאונד ביניהםאני יותר מתחברת ל AKG הסאונד נשמע לי יותר נקי.
-
@116nxh9 ההשוואה הזאת היא בעיניי בדיחה
היתרונות של הJBL הם בדברים חיצוניים שלא משפיעים על הסאונד.סתם בשביל הסקרנות השוואתי שם עכשיו את ה K712 pro ואפילו את Beerdynamic DT 770 PRO והם קיבלו פחות נקודות.
לא נראה לי שיש חולקים בענין שה DT 770 הוא יותר טוב מהJBL ובכל זאת הוא קיבל פחות נקודות ממנו.
https://versus.com/en/akg-k712-pro-vs-beyerdynamic-dt-770-pro-vs-jbl-live-500bt -
-
@margalit הנה לדוגמא פה יש דגם מאוד יקר של AKG שמבחינת חיצוניות הוא נמוך אבל מבחינת איכות שמיעה הוא מוביל בחלק מהפרמטרים אשמח לשמוע מה דעתך בענין
( חשוב לי להגיד שלדעתי AKG לוקחת את JBL באיכות פשוט המחיר והחיצוניות וגם הנוחות משפיעים על הבחירה והדגם שהצעת מקודם הוא לא יפה חיצונית והוא לא שווה מבחינת מחיר אולי Y50 bt וגם Y45BT וגם K182 נראים טוב מבין הדגמים שעולים עד 500 ש''ח ) -
@116nxh9
ביקשו בסביבות ה 300 ובמחיר הזה, לדעתי זה הדגם הכי טוב שיש
אם מדברים על מחיר של 500 אז הייתי ממליצה על ה 712@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
הוא לא יפה חיצונית והוא לא שווה מבחינת מחיר
כנראה יש לנו סטנדרטים שונים.
אני עוסקת בסאונד, וכשאני באה לקנות אוזניות אני מסתכלת רק על האיכות של הסאונד כל המסביב פחות מעניין אותי -
שמבחינת חיצוניות הוא נמוך אבל מבחינת איכות שמיעה הוא מוביל בחלק מהפרמטרי
דווקא מבחינה חיצונית היו לו יותר נקודות, המחיר שלו הוא יותר על העיצוב מאשר על האיכות.
@avramk100 אולי תפרט מה אתה מצפה מהאוזניות ולפי זה נוכל להמליץ.
-
אני לא בא להתווכח שוב זה ענין של טעם אבל את באמת אומרת שהאוזניות האלה נראות נורמאלי
אם העיצוב כ"כ חשוב אז יש עוד המון דגמים יותר יפים של AKG אבל מבחינת האיכות זה לא יהיה אותו דבר
(אלא אם כן זה יהיה גם יותר יקר)@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
שה AKG הם חוטיות בלבד וה JBL האם גם בלוטוס'
זה כבר משהו אחר, זה עניין של העדפה.
יש סינון רעשים
לא ראיתי שיש סינון רעשים
בכל אופן, נראה לי שהדיון הזה חסר תועלת
מי שחשוב לו יותר העיצוב יבחר משהו אחד ומי שחשוב לו האיכות יבחר משהו אחר
(אגב, אני לא נגד JBL יש לי גם אוזניות שלהם)אחרי שפותח האשכול יגיד מה הוא מצפה שיהיה באוזניות יהיה אפשר להתאים לפי הצרכים.
-
לעניות דעתי בבלוטוס לא יהיה הבדל באיכות מסיבה פשוטה שהנגן רק שולח את האודיו ולא מייצר אותו בחיבור 3.5 מילימטר לכן לא יהיה הבדל
יש הבדלים גדולים כי ההמרה לאות בלוטוס יכולה להרוס את כל האיכות. תלוי בפרופיל בלוטוס ובשבב בלוטוס.
-
@116nxh9 גרסת הבלוטוס לא כ"כ רלוונטי, יש המרה של האודיו לאות בלוטוס ובהמרה תיתכן פגיעה באיכות. יצרני שבבים לא איכותיים יתנו פגיעה משמעותית באודיו (מנסיון: יש לי נגן RUIZU שמוציא אודיו הרבה יותר איכותי ב3.5MM מאשר בבלוטוס ובנוקיה C2 שלי המצב בדיוק הפוך! כשהנגן בלוטוס 4.1 והנוקיה 2.1..)
לגבי פרופילי בלוטוס והמרה תקרא קצת על A2DP ועל aptX.