אוזניות מבית AKG
-
@116nxh9 אמר באוזניות מבית AKG:
@avramk100 בדקתי לך בזאפ הדגם שלהם ב300 ש"ח זה akg y500 אבל לפני שאתה קונה תבדוק לגבי הדגמים של jbl במחירים האלה נראה לי ש jbl עדיף
תודה רבה,
אני צריך מישהו שמכיר את הבדלי הסאונד ביניהם -
@avramk100 זה אחד וזה שתיים
הראשון יותר מובן למי שלא מתמצא אבל השני הרבה יותר מקצועי אני אישית הייתי ממליץ כבר להשקיע עוד קצת כסף ולקנות אוזניות עם ביטול רעשיםמישהו כעת ממליץ ךלי על אוזניות מחברת סנהייזר, מכיר?
-
@avramk100 זנהייזר חברה מעולה וגם AKG חברה הידועה באיכותה
השאלה מה אתה מחפש?
כי יש המון מטרות לאזניות. יש כאלה למשחקים, יש לסרטים, לספורט, יש כמובן למוזיקה - יש שימוש רגיל, ויש אודיופילמים ששימוש רגיל - אצלם הם לא מבינים איך אפשר לשמוע את זה בכלל, ויש עורכי מוזיקה שבכלל --
מה אתה רוצה מהאוזניות? וכמה אתה רוצה לשלם עליהן?@116nxh9 האתר השני שהבאת הוא מעולה ממש. הראשון די פשוט
-
אם כבר מישהו כבר כתב על אודיופילמים יש שירים חרדיים באיכות גבוהה יותר מMP3?
וכן בשירים הרגילים שיש יש הבדל בין אוזניות טובות לטובות עוד יותר? ולמי שיש נגן פשוט ירגיש במשהו?
אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למוזיקה, ואשמח לעצה ע"פ הנ"ל -
@מניפולציות אם זה רק למוזיקה אז קודם כל מה התקציב ואיזה צורה חוטיות או קשת או...
שנית כל השירים החדשים שיוצאים הם באיכות גבוהה זה שהם לא מצויים בשוק ההורדות באיכות זו כי אין צורך למי שאין ציוד מקצועי כמו לרב האנשים היום אבל עדיין ניתן להשיג לדוגמא הורדה דרך DEEZER מורידה בפורמט FLAC באיכות אולפן שכל שיר שוקל באזור ה25 מגה בייט אבל מה תעשה עם זה ?
וכן יש הבדל בין אוזניות לגבי האיכות וגם לגבי נגנים יש הבדל אבל לעניות דעתי בבלוטוס לא יהיה הבדל באיכות מסיבה פשוטה שהנגן רק שולח את האודיו ולא מייצר אותו בחיבור 3.5 מילימטר לכן לא יהיה הבדל אבל אם תשתמש באיכות של אולפן לבין איכות רגילה של 320 kb/s באוזניות רגילות לא תחוש בשום הבדל -
@116nxh9 ראשית תודה רבה על התשובה המפורטת!
אני מתלבט בין אוזניות קשת שהם נוחות יותר במחיר של 500 שח בערך לאוזניות רגילות באזור ה200/300 שהם יותר פרקטיות בדרך וכדו' ואשמח להצלחה על שתי הסוגים.
לגבי DEEZER זה בתשלום? ויש אפשרות הורדה או שזה סטרימינג? ואיזה נגן אני צריך בשביל הפורמט הזה? -
@מניפולציות אני אישית אחרי בירור ארוךךךךךך מאוד הגעתי למסקנה שקוראים לה jbl live 650btnc זה הדגם עם איכות שמשתווה לאוזניות של beats studio 3 ששווים מגיע ל 1,000 לעומת הJBL שעולות בסך הכל 430 ש''ח איכות שמיעה מעולה מאוד נוחות באסים מודגשים ומאוד חשוב שיש להם גם ביטול רעשים שווה כל שקל כמובן שיש הבדלים ביניהם תסתכל כאן אבל המחיר עושה את ההבדל הייתי ממליץ גם ל @avramk100 לקנות כאלה
ושוב לגבי ההורדה מ DEEZER מדובר בסטרימינג אבל יש תוכנה שמורידה מהשרתים שלהם ושוב אין לך מה לעשות עם שירים שפורמט FLAC כל עוד אין לך ציוד מקצועי וגם עם האוזניות שהמלצתי לא תרגיש בהבדל מנסיון ויש נגנים שיתמכו בפורמט הזה אבל אין טעם -
@מניפולציות אל תסתכל מהאתר רק למעלה אלא בהמשך העמוד יש השוואה להכל וזה גם חוט וגם בלוטוס'
-
@מניפולציות אין באוזניות על פי רוב יש לכל קטגוריה משמעות גדולה כל אחד לפי מה שהוא מעדיף אחד מעדיף איכות ואחד נוחות אחד מעדיף עוצמה ואני הייתי מעדיף פחות דליפה ויותר אטימות תעשה תרגום לעמוד ותעבור אחד אחד ותתרשם מההבדלים כמובן שחלק ה JBL יותר טובות אבל יש גם הבדלים ל BEATS לדוגמא יש פחות דליפה ב BEATS וגם הם יותר מבודדות אבל יש להם פחות באסים ופחות דיוק לכן לדעתי עדיף שתעבור קטגוריה קטגוריה ותראה מה יותר מועדף עליך
-
@מניפולציות כשאתה משמיע מוזיקה אז כמה שומעים אותה בחוץ
-
@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
מישהו יכול להמליץ לי על דגמים מוצלחים לאוזניות קשת מבית חברת AKG בסביבות ה300 ש"J?
קישור לאיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=AKG&_sacat=0
מה המטרה של האוזניות?
שמיעת מוזיקה?
אם כן אז בתקציב הזה אני ממליצה על ה- K240@avramk100 אמר באוזניות מבית AKG:
@avramk100 בדקתי לך בזאפ הדגם שלהם ב300 ש"ח זה akg y500 אבל לפני שאתה קונה תבדוק לגבי הדגמים של jbl במחירים האלה נראה לי ש jbl עדיף
תודה רבה,
אני צריך מישהו שמכיר את הבדלי הסאונד ביניהםאני יותר מתחברת ל AKG הסאונד נשמע לי יותר נקי.