בירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?
-
@אבי-0
לא יודע לומר, אשתי באורנג', ויש לה בעיות קליטה במקומות מסויימים בבני ברק, ואני בגולן ורמי לוי ויש לי בעיות ברמי לוי וגולן באזורים אחרים, כשרמי לוי הכי גרוע.
דרך אגב רכשתי כמה סוגים של אוזניות צוואר, בלוטוס 5.3, ולאכזבתי גם באוזניות אלו המכשיר קורס ונכבה לגמרי באמצע שיחה בשיחות ארוכות, וזה קורה גם באייטופ שלי לאחר שבחברה החליפו לי למכשיר חדש, וגם לאשתי במכשיר אייטופ אחר, כך שאני בטוח שיש תקלה רוחבית ברכיב בלוטוס בכל מכשירי האייטופ (ואולי זה קשור לחסימות שעושים על הבלוטוס או למעבד בלוטוס חלש), ואני מקווה שבגרסא הבאה שלהם מסין הם ישכילו להחליף לרכיב בלוטוס תקין ומשופר, ולא להתעלם כאילו התקלה לא קיימת באופן גורף. -
@אבי-0 כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
בשיחות ארוכות
- מה נקרא שיחה ארוכה, אחרי כמה זמן בערך ?
- לגבי המכשיר שהי' לך קודם, האם האייטופ הקליטה שלו יותר גרועה?
תודה!
- זה יכול ללקרוא אחרי 20 דקות, או אחרי 40 דקות, ולפעמים גם אחרי 10 דקות.
אתה מקשיב לשיעור בקול הלשון, ובאמצע השיעור המכשיר נכבה, ונדלק מעצמו מיד אחר כך, והשיחה האחרונה שבוצעה שבאמצעה השיחה נותקה, אינה קיימת כלל ביומן שיחות, כך שקשה לדעת בדיוק כמה זמן השיחה נמשכה. - היה לי נוקיה ושיאומי טאץ, אני חושב שהקליטה בשיאומי היתה הרבה יותר יציבה, בנוקיה הייתי באורנג וכעת ברמי לוי, כך שזה לא מדד.
-
@dfhzrhree כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon
יש מכשירים עם סים כפול בהם בעצם יש אנטנה אחת, שמשמשת ב'רוטציה' את שני הסימים.
זה בולט בעיקר כאשר מבצעים שיחה מסים אחד, ואז הסים השני נותר ללא קליטה...אגב, הפיתרון לזה הוא לבצע הפניה ב'תפוס' בין שני הסימים, אך החיסרון הוא כשעושים 'דחיה', מה שגורם ל'לופים' של דחיות וד"ל.(כשלא מבצעים שיחה - התקשורת הרבה פחות 'צפופה', ולכן שני הסימים משדרים וקולטים ב'מקביל').
אני עם שיומי קין1+, וכשאני בשיחה בסים אחד, בסים השני לא מתקבלות הודות סמס.
בשביל לקבל הודעות סמס תוך כדי שיחה, אני חייב לשוחח דרך הסים עם ההודעות..
לזה ישנו פיתרון? -
-
@אנדרואיד
לכאורה לא (מבלי היכרות עם המכשיר הספציפי - עקרונית).
הודעות סמס 'נשתלות' בתוך ההודעות השוטפות בין המכשיר לרשת, בשיחה על הקו שבסים א' - הקו שבסים ב' מנוטרל מהרשת...
(אגב, כמובן שמדובר בהגדרות מופשטות, כי הסים משמש רק לאימות, התקשורת עוברת דרך האנטנה ותו לא..) -
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
אתה מקשיב לשיעור בקול הלשון, ובאמצע השיעור המכשיר נכבה
אכן זו בעיה מטרידה מאד, והמידע שלך חשוב לי מאד כי גם אני שומע שיעורים עם אוזניות בלוטוס.
אשמח לשמוע אם נתחדש לך משהו לגבי הבעיה הזו, וכן אם תכיר מכשיר אחר כשר "ועד הרבנים" דור 4 שאתה יודע שאין את הבעיה הזו.
תודה! -
@ששמעון @simon @שלומ @gs9456616 @ב-פ סליחה על התיוגים... פשוט יש כאן שרשור ארוך מאוד, ויש הרבה עידכוני גירסאות, ואני לא מצליח להבין ולהסיק איפה אוחזים עכשיו למעשה.
1.זה טלפון כשר מטעם וועדת הגנבים?
2.מה לגבי הקליטה?
3.מה לגבי כיבוי הטלפון לבד שכתבתם שנכבה באמצע שיחה וכו'?
4.מה לגבי בלוטוסים?
5.לא זכרתי עכשיו את כל התלונות על המכשיר, למעשה יש עוד תלונות על המכשיר? יש בעיות?
6.זה מכשיר נוח? ממשק טוב?
7.מה ההמלצה?תודה רבה מראש למשיבים!
-
@שמואל-ש כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@ששמעון @simon @שלומ @gs9456616 @ב-פ סליחה על התיוגים... פשוט יש כאן שרשור ארוך מאוד, ויש הרבה עידכוני גירסאות, ואני לא מצליח להבין ולהסיק איפה אוחזים עכשיו למעשה.
1.זה טלפון כשר מטעם וועדת הגנבים?
2.מה לגבי הקליטה?
3.מה לגבי כיבוי הטלפון לבד שכתבתם שנכבה באמצע שיחה וכו'?
4.מה לגבי בלוטוסים?
5.לא זכרתי עכשיו את כל התלונות על המכשיר, למעשה יש עוד תלונות על המכשיר? יש בעיות?
6.זה מכשיר נוח? ממשק טוב?
7.מה ההמלצה?תודה רבה מראש למשיבים!
- כן, כשר מטעם ועדת הרבנים.
- סביר, עם רמי לוי הוא גרוע מאד, כשהוא מאבד קליטה לוקח לו הרבה זמן לחזור לקלוט.
- עם אזניית בלוטוס גרסא 5 ומעלה הוא קורס באמצע שיחה.
וכן כשהוא מחובר לאזניה שתומכת ומחוברת ב2 מכשירים בו זמנית, המכשיר משתגע ולא שומעים לא במכשיר ולא באזניה, ואפילו לכבות את אזניה או את הבלוטוס זה נהיה מסובך משום מה. - כנ"ל
- במשך הזמן המקשים נהיים קשים מאד ללחיצה.
יש הרבה באגים, פתאום לא ניתן להקליט שיחות, לפעמים המשיבון משתגע ועונה בקול עם הרמקול (תאר לך באמצע שמו"ע..)
לפעמים ההקשות במקשים באמצע שיחה לא נקלטות בקו,כגון כשאתה מדפדף בשיעורים בקול הלשון.
הרשימה השחורה קטנה מאד ולא מספקת.
הממשק ממש נחמד, ווליום טוב, סוללה שמחזיקה הרבה יחסית.
ההמלצה שלי להמתין ליבוא של דגם חדש עם רכיב בלוטוס משופר ולא כמו הקיים, וכן להמתין לעדכונים שיפתרו את שאר הבאגים.
-
ההמלצה שלי להמתין ליבוא של דגם חדש עם רכיב בלוטוס משופר ולא כמו הקיים
אם תשמע על מכשיר כזה, נשמח מאד שתיידע אותנו.
אגב, ראיתי כעת פרסומים על מכשיר חדש של פירסט פון נדמה לי שנקרא פור 4 חדש [מכשיר דור 4] ועד הרבנים, האם לך או למישהו כאן יש איזה מידע על הבלוטוס שם והקליטה והשמע שלו?
תודה! -
@אבי-0 כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
ההמלצה שלי להמתין ליבוא של דגם חדש עם רכיב בלוטוס משופר ולא כמו הקיים
אם תשמע על מכשיר כזה, נשמח מאד שתיידע אותנו.
אגב, ראיתי כעת פרסומים על מכשיר חדש של פירסט פון נדמה לי שנקרא פור 4 חדש [מכשיר דור 4] ועד הרבנים, האם לך או למישהו כאן יש איזה מידע על הבלוטוס שם והקליטה והשמע שלו?
תודה!אין לי מושג, תבדוק את המרחק קליטה של הבלוטוס, אולי זה יכול לתת אינדקציה.
האייטופ הקיים מאבד את הבלוטוס אפילו כהשמכשיר בכיס הימני והאזניה בצד השמאלי.
הגוף מפריע מאד לבלוטוס וכ"ש קירות עם מרחק וכו'