בירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?
-
@בן-דוד כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@ב-פ כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@בן-דוד
א} 20 אנשים השתמשו עם זה כמעט שנה וטיפלו בכל הבאגים שהיו
את בעיות העלו רואים רק כשמוכרים באלפיםיש לך אולי איזה גילוי נאות לקשר עם אותם אנשים מתכנתים?
סליחה שאני כזה בוטה
אבל הנסיון שלי במשך 15 שנה עם 5 מכשירים בכל רגע נתון בבית לימדו אותי משהו
יש פלאפון ויש פלאפון, יש פלאפון שהוציאו אותו עם גירסה מוכנה לשיווק, ויש פלאפון שאמרו יאלה בא נשחרר אותו ונרגיש לפי הלקוחות,ב} החברה לוקחת אחריות ומתקנת את הבאגים ומתקינה לכל מי שיש לו בעיות גרסה חדשה
על איזה אחריות אתה מדבר? שאני צריך לפנות את זמני לכתת רגלי / ובמקרה שלי לנסוע אל מרכז כל שהו ששם עושים לך את זה, ובמקרה הטוב שרפת רק שעתיים?
אם מישהו היה לוקח אחריות באמת, ונותן לי את השירות הכי טוב על זה שבעל כורחי הייתי שפן נסיון שלו, אולי עוד הייתי סלחן בזה, המציאות רחוקה מזה לגמרי, והרבה פעמים אתה מתייאש מראש ונשאר עם איזה גירסה פסיכית.צריך לקחת בחשבון גם את המידע וההגדרות, אנשי הקשר, יומן, רשימות שחורות או לבנות וכו' שנמחקות לך בכל עדכון. זה עגמת נפש לא מעטה.
גיבוי של אנשי הקשר ושחזורם אח"כ לא מביא את התוצאה הרצויה, הרבה נתונים נאבדים בדרך. -
@בן-דוד כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
לא יודע על מי ההאשמה, אם על הגוף המפקח, או על המתכנתים
על אף אחד מהם.
הגוף המפקח? הוועדה אמור לבדוק איכות של טלפונים?
המתכנתים? שילמו להם כדי לפתח משהו, הם עשו אותו. (למשל, מתכנת שאמרו לו תכשיר טלפון X. אתה מצפה ממנו שיתקן את כל הבאגים שיש במכשיר? לא אמרו לו לתקן)
הסינים מביאים טלפונים דפוקים, זה הכל.
אם הייתה נורמה גבוהה (ואנשים היו מוכנים לשלם יותר כסף על מכשיר יותר טוב) זה היה מועיל, אין ספק.
אבל היום, כולם מחפשים מכשיר זול, אז זול=זול. ליבואן לא משתלם להשקיע כסף בתיקון הבאגים, כי אנשים לא יקנו ממנו אחר כך מכשיר יקר, אז לא יהיה לו איך לכסות עלויות.@יוסי-מחשבים כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
פלאפון SHOW מלא בבאגים,
יש לי מכשיר כזה, לא ראיתי בו באגים כמעט. (אולי קיבלתי גרסא מעודכנת)
והיבואן שלו, ואני אומר את זה מידיעה, משקיע מאוד בתיקוני הבאגים שיש.@בן-דוד כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
למה כזה דבר צריך לקרוא?
תשאל את נוקיה. זה לא הגון להפיל את האשמה על היבואנים. הם עושים בדרך כלל מה שהם יכולים.
-
-
@מישהו12 כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
אולי קיבלתי גרסא מעודכנת
בטוח, הוא באמת סיפר לי שהם עובדים לתקן הכל
התברר שמשום מה מי שמכר לי, מכר לי עם גירסה ממש ראשונית -
@סקופר כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
תכל'ס, אי לכך ובהתאם לזאת - האם אתם מציעים לקנות את הטלפון איי טופ או שזה לא משתלם?
לכאורה תלוי מה הצרכים שלך, כפי שאני מבין כאן, יש אנשים שמרוצים מהמכשיר אחרי עדכון גרסא, אישית כאדם שמשתמש קבוע באזניות בלוטוס 5 אני עדין לא כ"כ מסתדר למרות העדכון, אבל יתכן שעם אוזניות בלוטוס 4 או 3 המכשיר מסתדר מצוין.
הבעיה הזו מצויה בכשרים בד"כ הם במקור מכשירים ישנים, רק שבגלל הפרסום חשבתי שהפעם המכשיר הזה שונה מכל הכשרים והוא מתמשק מצוין הבלוטוס החדשים, וכנראה שטעיתי, על האריזה לא כתוב איזה גרסת בלוטוס המכשיר תומך.
יתכן ובחברה ישדרגו את התמיכה בבלוטוס בעדכון הבא, לא יודע,
בקיצור, תלוי איזה מכשיר יש לך במקום המכשיר הזה, יחסית לרוב הכשרים יש לו הרבה מעלות, בהשואה לתומכי כשר, אצלי הם היו יותר אמינים ממנו, אלא שמכשיר לא כשר זה לא האידיאל שלי.
כשקניתי את המכשיר ניידתי לרמי לוי, ומאז אני סובל הרבה מקו לא זמין, וכל המשחקים בהגדרות של דור 3 או 4, ידני או אוטומטי לא פתרו את הבעיה לגמרי, ולמרות שהמכשיר תומך דור 4 נאמר לי שבכשרים דור 4 עושה בעיות, ודור 3 של רמי לוי מתנתק כל הזמן, יתכן שהבעיה רק באשמת רמי לוי. לא ברור לי מה היה קורה עם סים של רמי לוי במכשיר תומך כשר. -
@מישהו12 כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@אהרן-שובקס הרובוט הוא רובוט.
שיחות באיכות HD למיטב ידיעתי זה דבר שקיים. שיחות VoLTE.בדיוק.
HD זה אכן תקן וידאו אבל וידאו מורכב מאודיו+תמונות... -
@רמיזא כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@ppp כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
נראה לי צריך פה סיכום של האיי טופ והשואו
אין בכלל מה להשוות בין האיי טופ לשואו, השואו אין לו כשרות.
ולכן?
לא כדאי לתת סקירה על מעלותיו וחסרונותיו?
אני אשמח בכ"א -
@רמיזא כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@ppp כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
נראה לי צריך פה סיכום של האיי טופ והשואו
אין בכלל מה להשוות בין האיי טופ לשואו, השואו אין לו כשרות.
כעקרון הוא כשר (לא ניתן לפריצה), אבל אולי בגלל הדגם הוויז או בגלל שזה אנדרואיד הוסר ההכשר. -
@הרב-משה כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
מעניין האם בטלפונים לא כשרים גם קורה שמשחררים טלפון עם גירסא לפני שבדקו את כל הבאגים?!?
מה אתה משווה בין גירסה של חברות ענק לבין גירסה של מישהו מאנ"ש שעובד על זה בצורה מועטת
-
@יוסי-מחשבים כוונתך שיצא ככשר עם הכשר ואח"כ הורידו את ההכשר ?
-
@aiib כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
יתכן ובחברה ישדרגו את התמיכה בבלוטוס בעדכון הבא, לא יודע,
זה לא עניין של החלפת חומרה?
לא יודע,
כפי הנראה בחברה הזו לא מכירים בתקלות חומרה, מבחינתם המכשיר מושלם, כל הבעיות זה 'רק' באגים, והכל יכול להיפתר על ידי עדכוני גרסא.כשאני משתמש באזניית New Bee דגם LC-B41 המכשיר קורס ונכבה לגמרי אחרי כמה דקות שיחה, זה לפעמים אחרי 6 דקות ולפעמים אחרי רבע שעה, האזניה הזו קיימת בכל חנות סלולר, וכל אחד יכול לבדוק ולראות שהמכשיר קורס באמצע שיחה כשהוא מחובר לאזניה, וזה חוץ מכל התקלות שקיימות גם עם אוזניות אחרות שמידי פעם הבלוטוס מתנתק מהמכשיר ומראה כאילו הוא מחובר ולא שומעים כלל לא באזניה ולא במכשיר, וגם הטווח קליטה של הבלוטוס קטן יחסית לשאר המכשירים שהכרתי, זה עושה צרות אפילו אם המכשיר נמצא בכיס של המכנס בצד השני מהאזניה...
בחברה כנראה לא מאמינים ללקוחות וחושבים שהלקוח צריך לבוא לנקודת שרות שילמדו אותו להשתמש במכשיר או שיעדכן גרסא כל יומים, כדאי שמשהו יסביר להם בצורה יפה שלקוחות שמשלמים יקר על מכשיר, הם לא מעבדת נסוי של גרסאות כדי לעזור לחברה להשתדרג, והלקוחות לא צריכים לרדוף אחרי החברה ולבזבז זמן כדי ש'ינסו' לתקן להם את הפלאפון. לתשומת לב @ב-פ וחבריו שנמצאים כאן בפורום...
אני כבר נדפקתי בגדול עם העדכון גרסא, בגלל שאת כל אנשי הקשר (כמה מאות) סידרתי לפי שמות ושם משפחה, ועשיתי גיבוי לאנשי קשר באמצעות הגיבוי שבמכשיר, אחרי העדכון שחזרתי את הכל מהגיבוי, ואני מגלה שכל השמות משפחה נעלמו... בנקודת שרות אמרו לי ככה זה בכל המכשירים, גיבוי זה רק לשמות פרטיים...
בחברה בתחילה התכחשו לכך ורצו שאלך לנקודת שרות, ואחרי שהובהר להם שגם בנקודת שרות בדקו הם התפלאו מכך ואמרו שיבדקו את זה ויתקנו את זה בעדכון גרסא הבא,
הכנסתי מחדש את השמות והשמות משפחה לשורה של השם הפרטי, אבל אז אי אפשר לחפש את המשפחה, החיפוש עובד רק על המילה הראשונה.
כשרכשתי את המכשיר לא חלמתי איזה סרט אני יעבור איתו.
ולא נראה לי שהמכשיר הספציפי שלי תקול, כי אם כן החברה היתה מבינה את זה ומחליפה לי למכשיר תקין, ומכך שהחברה לא מכירה באופציה הזו כנראה שהיא מבינה שהבעיות קיימות בכלל המכשירים ואסבול מהבעיות האלו בכל מצב, והם מאמינים שאולי בעוד הרבה זמן הם 'יצליחו' ליצור עדכון שיתקן את כלל הבעיות, ואני לא מאמין לזה אחרי שהובטח לי לפני העדכון שהכל יסתדר והתאכזבתי בגדול. -
@aiib כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon דיברתי על גירסת בלוטוס. עליה שאלתי אם זה לא מצריך החלפת חומרה ולא מספיק עדכון גרסה
אבל ייתכן שאני טועהגם אני חושב כמוך, אבל על זה עניתי שאני לא יודע..
מבחינת החברה לא נראה שהיא מכירה בתקלות בגלל חומרה, הכל אצלם רק באגים וגרסאות. -
@aiib
אינני מכיר את המכשיר, אבל אולי הידיעה הבאה רלוונטית?
יש תקני בלוטוס שהשוני ביניהם הוא תוכנתי, ויש כאלו שהשינוי הוא חומרתי. (מ4 ל4.1, ועוד... כמדומני שהערך בויקיפדיה כולל את הכל אך בנטפרי הוא אינו זמין לי כעת...)
כמובן שאם הצ'יפ של הבלוטוס שהם השתמשו בו הוא בעייתי, אין כ"כ מה לשדרג ע"י עדכון גרסה...