בירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?
-
@gs9456616
כתבת שיש שינוי בצבעים, אולי תסביר, בגירסא החדשה אפשר לבחור צבע וגודל טקסט?
הוסיפו שם גיבוי לכלל ההגדרות והרשימה שחורה או לבנה?
אחרי העדכון הבלוטוס כבר לא מתנתק אצלך אחרי כמה זמן?
זה לא נח לעדכן כל רגע כשהכל נמחק ואתה צריך לעשות הכל מחדש.
הסוללה מחזיקה יותר מיום, השאלה כמה חודשים היא תשאר במצב הזה. -
@simon
1} לא אי אפשר לבחור צבע וגודל טקסט רק גודל אנשק אפשר לבחור אבל הם כן קצת הגדילו את הגודל טקסט ושינו את הצבע
2}אני משתמש רק עם בלוטוס וזה אף פעם לא מתנתק לי ואני משתמש בו זמנית בשתי מכשירים עם הבלוטוס מה שכן שלפעמים באמצע שיחה ארוכה מאוד כמה 3/4 שעה או שעה לפעמים כל המכשיר נכבה וזה לא קשור לבלוטוס והם טוענים שזה בטיפול והם עובדים על זה לטפל את הבעיה
3} הסוללה כרגע זה הכי חזק שיש בשוק הטלפונים הכשרים -
@קינג-קומפיוטר בגרסה האחרונה הבעיה של הרמקול הסתדר לי לגמרי
-
@ב-פ כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon
1} לא אי אפשר לבחור צבע וגודל טקסט רק גודל אנשק אפשר לבחור אבל הם כן קצת הגדילו את הגודל טקסט ושינו את הצבע
2}אני משתמש רק עם בלוטוס וזה אף פעם לא מתנתק לי ואני משתמש בו זמנית בשתי מכשירים עם הבלוטוס מה שכן שלפעמים באמצע שיחה ארוכה מאוד כמה 3/4 שעה או שעה לפעמים כל המכשיר נכבה וזה לא קשור לבלוטוס והם טוענים שזה בטיפול והם עובדים על זה לטפל את הבעיה
3} הסוללה כרגע זה הכי חזק שיש בשוק הטלפונים הכשריםיש"כ
ראוי להערכה שהם מטפלים בבעיות ומנסים לשפר כל הזמן.
אם יש לך קשר איתם, כדאי שתמליץ להם להוסיף גיבוי לרשימה השחורה והלבנה, וכן להוסיף טפט עבור התצוגה, לי יש בעיות עם הבלוטוס,
סוללה חזקה מבחינת אורך זמן בן טעינה לטעינה? או מבחינת איכות ועמידות של הסוללה? מוכר טלפונים אמר לי שיש מכשירים עם סוללה קטנה יותר אבל הם צורכים פחות ולכן מחזיקים מעמד לא פחות מהמכשיר הזה. -
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
אני דווקא מאלה שסבור שכל הכותבים גירסאות למיניהם לא עושים דיי לפני שהם משחררים אותה
כנראה לחץ של שמא יקדימנו אחר גורם לכך שיוצאים לשוק פלאפונים לא מוכניםלא הכי חכם להיות הראשון שקונה את הגירסה הראשונה - אף אחד לא משלם לו על זה להיות שפן נסיון
-
@בן-דוד כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
אני דווקא מאלה שסבור שכל הכותבים גירסאות למיניהם לא עושים דיי לפני שהם משחררים אותה
כנראה לחץ של שמא יקדימנו אחר גורם לכך שיוצאים לשוק פלאפונים לא מוכניםלא הכי חכם להיות הראשון שקונה את הגירסה הראשונה - אף אחד לא משלם לו על זה להיות שפן נסיון
מי שמשחרר גרסא ויודע שיש לה באגים, הוא לא הגון, אבל יתכן שכאן זה באגים שקשה לדעת אותם לפני שרבים משתמשים במכשיר זמן מסוים, אולי אני טועה, אני לא מבין כלל בכתיבת גרסאות וכו'
-
מי שמשחרר גרסא ויודע שיש לה באגים, הוא לא הגון, אבל יתכן שכאן זה באגים שקשה לדעת אותם לפני שרבים משתמשים במכשיר זמן מסוים, אולי אני טועה, אני לא מבין כלל בכתיבת גרסאות וכו'
מעניין האם בטלפונים לא כשרים גם קורה שמשחררים טלפון עם גירסא לפני שבדקו את כל הבאגים?!?
-
מי שמשחרר גרסא ויודע שיש לה באגים, הוא לא הגון
פלאפון SHOW מלא בבאגים, הוציאו אותו לשוק לפני שבדקו אותו, מיד הוציאו תיקון לבאג מסויים (תאורת לוח מקשים לא נכבית), כעת עובדים על עוד עדכון.
חבל שמוציאם לשוק לפני בדיקה ולוקחים עליהם הרבה כסף.@הרב-משה כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
מעניין האם בטלפונים לא כשרים גם קורה שמשחררים טלפון עם גירסא לפני שבדקו את כל הבאגים?!?
הם מבוססים אנדרואיד שעובר בדיקות בטא.
מה שברור שאם יש לך פלאפון לא כשר והוא עושה לך באגים כמו הכשר (לא קרה) זה סיבה להחזיר את הפלאפון לחנות.
לעומת זאת בכשרים יש מוכרים שאומרים לך "ככה זה" על כל באג, או "זה פלאפון כשר מה ציפית". -
@יוסי-מחשבים כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
לעומת זאת בכשרים יש מוכרים שאומרים לך "ככה זה" על כל באג, או "זה פלאפון כשר מה ציפית".
כמה נכון, כמה עצוב. בושה.
לא יודע על מי ההאשמה, אם על הגוף המפקח, או על המתכנתים
בין כך ובין כך על כגון הא נאמר: לתיקוני שדרתיך ולא לעוותי -
@simon
יש באגים שאתה לא יכול לדעת לפני שאתה מוכר בכמיות כי זה באגים שלא קורה לכולם ולא כל הזמן רק פה ושם זה קורהא. לא מסכים עם הנתון, יש באגים ברורים שאם היית מושיב 5 חברה בבדיקה של כמה דקות היו עלים על זה.
ב. שיקחו אחריות. -
@בן-דוד
א} 20 אנשים השתמשו עם זה כמעט שנה וטיפלו בכל הבאגים שהיו
את בעיות העלו רואים רק כשמוכרים באלפיםיש לך אולי איזה גילוי נאות לקשר עם אותם אנשים מתכנתים?
סליחה שאני כזה בוטה
אבל הנסיון שלי במשך 15 שנה עם 5 מכשירים בכל רגע נתון בבית לימדו אותי משהו
יש פלאפון ויש פלאפון, יש פלאפון שהוציאו אותו עם גירסה מוכנה לשיווק, ויש פלאפון שאמרו יאלה בא נשחרר אותו ונרגיש לפי הלקוחות,ב} החברה לוקחת אחריות ומתקנת את הבאגים ומתקינה לכל מי שיש לו בעיות גרסה חדשה
על איזה אחריות אתה מדבר? שאני צריך לפנות את זמני לכתת רגלי / ובמקרה שלי לנסוע אל מרכז כל שהו ששם עושים לך את זה, ובמקרה הטוב שרפת רק שעתיים?
אם מישהו היה לוקח אחריות באמת, ונותן לי את השירות הכי טוב על זה שבעל כורחי הייתי שפן נסיון שלו, אולי עוד הייתי סלחן בזה, המציאות רחוקה מזה לגמרי, והרבה פעמים אתה מתייאש מראש ונשאר עם איזה גירסה פסיכית. -
@בן-דוד כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
עיני ראו בודדים שחזרו אלי עם באגים מוזרים שלא שמעתם אוזן... לפעמים צצים בעיות שאי אפשר לנבאות ואתה אומר לעצמך: מה הלו"ז עם אותו אחד? איך הוא הצליח ליצור תקלה שעשרות אנשים (לפחות...) שמסתובבים עם הגרסה שלנו שנים לא קרה להם?
התשובה היא שאין מה לעשות, צריך לקחת בחשבון שקיים מציאות של תקלות, ומשתדלים (אנחנו בכל אופן... בגרסאות לשיאומי מקשים) לסדר כל אחת במינימום עגמת נפש שאנחנו יכולים, אך אין צורך להאשים כל תקלה ב-מה הם שחררו גרסה עם באגים??? כמובן אני לא מדבר על באג שקיים אצל כל מי שמסתובב עם גרסה זהה
כמובן שאין בדברים לגונן על גרסה זו או אחרת או לנסות לשווק אותה, כי גם את המכשיר המדובר אינני מכיר כלל (אפי' לא יצא לי לראות אותו) -
@Ykingsmart כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
עיני ראו בודדים שחזרו אלי עם באגים מוזרים שלא שמעתם אוזן... לפעמים צצים בעיות שאי אפשר לנבאות ואתה אומר לעצמך: מה הלו"ז עם אותו אחד? איך הוא הצליח ליצור תקלה שעשרות אנשים (לפחות...) שמסתובבים עם הגרסה שלנו שנים לא קרה להם?
התשובה היא שאין מה לעשות, צריך לקחת בחשבון שקיים מציאות של תקלות, ומשתדלים (אנחנו בכל אופן... בגרסאות לשיאומי מקשים) לסדר כל אחת במינימום עגמת נפש שאנחנו יכולים, אך אין צורך להאשים כל תקלה ב-מה הם שחררו גרסה עם באגים??? כמובן אני לא מדבר על באג שקיים אצל כל מי שמסתובב עם גרסה זהה
כמובן שאין בדברים לגונן על גרסה זו או אחרת או לנסות לשווק אותה, כי גם את המכשיר המדובר אינני מכיר כלל (אפי' לא יצא לי לראות אותו)לא היתה כל כוונה להכליל את כל הבאגים שאכן רבים מהם לא צפויים
אבל יש באגים ממש פשוטים שאתה שואל את עצמך רבונו של עולם איך משחררים כזה דבר?
דוגמה קטנה - נוקיה 215 הפלאפון היחיד שלא ניתן להעביר למצב רטט בלחיצת כפתור אחד
למה כזה דבר צריך לקרוא? -
להערכתי יש שינויים בבורד וכן בתכנה ברמה של מכשיר יחסית חדש ולא כמו כל המכשירים הכשרים שהם מבוססים כמעט לחלוטין על מכשירים שכבר קיימים
וזאת הסיבה שיש תקלות כיוון שזה לא עבר את הבדיקות כמו שצריך בגרסה הלא כשרה
(מכאן תשובה לכל מי ששואל למה אי אפשר לייצר מכשיר כשר הכי טוב עם כל הפונקציות) -
דוגמה קטנה - נוקיה 215 הפלאפון היחיד שלא ניתן להעביר למצב רטט בלחיצת כפתור אחד
גם 3310
זה לא נחשב באג, כל טלפון יש לו את הממשק שלו. -
@בן-דוד
א} 20 אנשים השתמשו עם זה כמעט שנה וטיפלו בכל הבאגים שהיו
את בעיות העלו רואים רק כשמוכרים באלפיםיש לך אולי איזה גילוי נאות לקשר עם אותם אנשים מתכנתים?
סליחה שאני כזה בוטה
אבל הנסיון שלי במשך 15 שנה עם 5 מכשירים בכל רגע נתון בבית לימדו אותי משהו
יש פלאפון ויש פלאפון, יש פלאפון שהוציאו אותו עם גירסה מוכנה לשיווק, ויש פלאפון שאמרו יאלה בא נשחרר אותו ונרגיש לפי הלקוחות,ב} החברה לוקחת אחריות ומתקנת את הבאגים ומתקינה לכל מי שיש לו בעיות גרסה חדשה
על איזה אחריות אתה מדבר? שאני צריך לפנות את זמני לכתת רגלי / ובמקרה שלי לנסוע אל מרכז כל שהו ששם עושים לך את זה, ובמקרה הטוב שרפת רק שעתיים?
אם מישהו היה לוקח אחריות באמת, ונותן לי את השירות הכי טוב על זה שבעל כורחי הייתי שפן נסיון שלו, אולי עוד הייתי סלחן בזה, המציאות רחוקה מזה לגמרי, והרבה פעמים אתה מתייאש מראש ונשאר עם איזה גירסה פסיכית.צריך לקחת בחשבון גם את המידע וההגדרות, אנשי הקשר, יומן, רשימות שחורות או לבנות וכו' שנמחקות לך בכל עדכון. זה עגמת נפש לא מעטה.
גיבוי של אנשי הקשר ושחזורם אח"כ לא מביא את התוצאה הרצויה, הרבה נתונים נאבדים בדרך.