בירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?
-
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
בשני מכשירי האייטופ היה תקלות קשות שהקו לא זמין ושיחות חרום בלבד, ובמענה לשיחות לא שומעים כלום ושיחות מתנתקות וכו' ניידנו חלק מהקוים של רמי לוי לאורנג', ובמכשיר השני בו יש קו של אורנג' הבעיות הללו נעלמו לחלוטין, כך שהוכח שהבעיה היתה ברמי לוי למרות שיש אנטנה סמוכה לבית, ולא במכשיר (גם בc2 נוספים שיש בבית המחוברים לרמי לוי יש חוסר זמינות וכו)
אורנג' כבר לא קיימים. לאיזה חברה אתה מתכוון? פרטנר?
@simon כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
והפלא שכבר בשעה הראשונה המכשיר החדש קרס באמצע שיחה ( נכבה לגמרי ונדלק לבד), הבנתי שזה לא הגיוני, והחלטתי לנסות להשתמש רק באזנייה אחרת, אולי יתברר שהבעיה בשילוב עם אזניית new bee ספציפית (ואולי רק בצירוף שני סימים פעילים), ואכן עברתי להשתמש באזניית K53 , בתחילה היו לי בעיות שלא שמעו לא באזניה ולא במכשיר, והבלוטוס במכשיר נתקע ללא אפשרות חיבור מחדש או כיבוי והפעלת הבלוטוס, בסוף התברר לי שהאזניה התחברה למכשיר נוסף (היא תומכת בשני מכשירים), וזה תקע את הבלוטוס באייטופ, ניתקתי אותה מהמכשיר הנוסף, ומאז הבלוטוס עובד תקין ויציב, והמכשיר לא קורס באמצע שיחות כלל, מה שמפריע לי שהווליום ב K53 נמוך יחסית לNew Bee ולי זה לא כל כך נוח, ואני מלפש אזניות אחרות עם ווליום טוב שיעבדו חלק עם המכשיר.
האם יש הבדל בדור הבלוטוס בין הnew bee לk53?
לגבי דור 4 עם או בלי VoLTE שרשמית המכשיר אמור לתמוך בו, כעת בכשרים הבנתי שהוא עושה בעיות ובנקודת שרות אומרים להגדיר רק על דור 2/3, אני לא יודע האם הבעיה היא ברשת שזה חסום בקומה הכשרה ובהמשך כשאפשרות זו תפתח המכשיר יתמוך בזה (באורנג' דוקא אמרו לי שעדיף להגדיר על דור 4 אבל לא ניסתי, רק ברמי לוי בדקתי הכל והמצב היה נורא), או שזה בעיה ספציפית במכשיר הזה שתומך בתדרים אחרים וכדו' (ואולי כל הכשרים שהם דור 4 לא תומכים באמת בתדרים שצריך).
דור 4 לא נתמך כיום בקומה הכשרה
-
הבהרה נוספת, בדקנו אזניית בלטוס New Bee מאותו דגם בדיוק במכשיר השני בבית והוא לא קורס.
המסקנה שלי, האייטופ מסתדר עם האזניה הזו כשהוא עם סים אחד, ורק כשיש שני סימים הוא קורס באמצע שיחה, כנראה שהאזניה הזו צורכת משאבים יותר משאר האזניות ובצירוף שני קווים בו זמנית + כרטיס זיכרון, המכשיר קורס.
אולי במצב כזה כל מכשיר היה קורס?
בכל מקרה למרות שהוצע לי להחליף למכשירים אחרים, נשארתי עם האייטופ, הגעתי למסקנה שיש לו הרבה מעלות והממשק לו ממש נוח. -
@dfhzrhree כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon לסקרנות, במכשיר הזה יש אנטנה כפולה?
הסים השני פעיל במהלך שיחה?אין לי מושג לגבי האנטנה.
לכאורה פעיל, לא הבנתי את השאלה. -
@simon
יש מכשירים עם סים כפול בהם בעצם יש אנטנה אחת, שמשמשת ב'רוטציה' את שני הסימים.
זה בולט בעיקר כאשר מבצעים שיחה מסים אחד, ואז הסים השני נותר ללא קליטה...אגב, הפיתרון לזה הוא לבצע הפניה ב'תפוס' בין שני הסימים, אך החיסרון הוא כשעושים 'דחיה', מה שגורם ל'לופים' של דחיות וד"ל.(כשלא מבצעים שיחה - התקשורת הרבה פחות 'צפופה', ולכן שני הסימים משדרים וקולטים ב'מקביל').
-
@dfhzrhree 99% מהמכשירים (כשרים או לא) יש קליטה בזמן השיחה רק לסים אחד
הפתרון של הפניה לא עובד בכל החברות כי לא לכולם יש הפניה לנייד
נ.ב. ההפניה הנצרכת היא הפניה שלא זמין
-
@A0533057932 כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@dfhzrhree 99% מהמכשירים (כשרים או לא) יש קליטה בזמן השיחה רק לסים אחד
אכן, כך ידוע גם לי, ולכן פקפקתי מעט בהסבר ששיער הרב דלעיל לקריסה (לא אמורה להיות לסים השני השפעה על הצריכה - בזמן שיחה...).
נ.ב. ההפניה הנצרכת היא הפניה שלא זמין
כנראה שאתה צודק. יש"כ.
-
@dfhzrhree כתב בבירור | מישהו שמע על פל' כשר חדש בשם 'אייטופ', איכותי? יש להשיג כבר?:
@simon
א"כ הדרא קושיא לדוכתיה, מה 'דופק' את המכשיר דוקא במצב זה?
אעתיר בעדך אי"ה...אין צורך... החלפתי אזניה.
עדכנתי כאן את כל זה רק לתועלת לאלה שמתענינים ברכישת המכשיר (זה סיבת פתיחת האשכול, לא כך?) שידעו שזה תקלה נקודתית במצב מאד ספציפי, ולא כפי שחשבתי בתחילה, וניתן לרכוש את המכשיר ולהנות ממנו מאד עם אזניות אחרות אם לא מחברים אותם לשני מכשירים בו זמנית.