מדריך | יצירת בוט בדרך הקלה ביותר! ו- ב ח י נ ם
-
שלום לכולם.
קרה לכם/בעקבות העסק שלכם שפנו אליכם המון פניות בוואטספ, בSMS או בכל רשת חברתית שיש וכולם הם אותם שאלות פשוטות ואותם דברים אתם צריכים לשלוח מליון פעם את אותם דברים
נכון זה מציק ממש? אז אם כן ואם אתם רוצים שרובוט יעשה לכם את העבודה- הנה לכם פיתרון חינמי בחלקו (למה "בחלקו"? תבינו בהמשך..)
אז מי שלא יודע מה זה "בוט" שאנשים מדברים עליו כ"כ ולמה זה כל שך נוח?
מה שבוט עושה זה פשוט מאוד! אתם מגדירים לו שיתן מענה אוטומטי לשאלות שאתם מגדירים אצלו! כיוון שזה הדבר היחיד שהוא עושה- אז כל זה קורה בשניות והבוט מסוגל לענות לכמה אנשים בייחד, מה שמשאיר אתכם בראש שקט..
אז איך עושים "בוט"
יש הרבה אפשרויות, כמעט כולם עולות כסף אלא אם כן אתם תפתחו את הבוט בעצמכם, מה שמצריך אצלכם ידע בתכנות וכו'
אז במקום כל הסיבוכים האלו מצאתי דרך הכי קלה ליצירת בוט בו תוכלו לנהל את הבוט, להכניס מענה לכל הודעה שאתם רוצים ו חינם שזה לא דבר כ"כ נפוץ
אז במקום לדבר- בואו נתחיל!!
אז דבר ראשון, למה אמרתי שהבוט חינמי בחלקו?
כיוון שאם אתם רוצים שהבוט יהיה על מספר טלפון ויעבוד על וואטספ וכו'- הם גובים כסף על השיחות וכו'
אז מה חימני בזה?
אם אתם לא רוצים לשלם כסף- אתם יכולים להפיץ קישור לבוט שלכם שיעבוד על דפדפן, בעיצוב של וואטספ אבל גרפידה פחות נוחה כמו של וואטספ..- אז יצאתי כאן בוט קטן כדי להראות לכם איך זה נראה.. נפתח רק בפלאפון עם דפדפן מישום מה לא עובד במחשב אבל אני אבדוק, אולי חסר רכיב או תוסף או שזה בכלל האתר של הבוט שלא מותאם לדפדפן במחשב
יצירת הבוט
1. כנסו לאתר הזה
2. במסך הראשוני- הכניסו את מס' הטלפון שלכם לאימות דרך וואטספ
3. עכשיו, תלחצו על "בחר בוט" ותבחרו ב- "צור בוט חדש"
4. כעת תוכלו להחליט מה תיהיה ההודעה הראשונה כשאנשים יישלחו הודעה לבוט
5. בגלל שהבוט הזה קצת בעייתי- יהיה ניתן להשתמש רק בלחצנים שתגדירו מתחת לכל הודעה ולא סתם יהיה אפשר לכתוב הודעה והבוט שלכם יזהה אבל עדיף על פני כלום
אם אתם רוצים בכל זאת שהבוט הזה יעבוד על מספר פלאפון בוואטספ אז:חיבור הבוט למספר טלפון בוואטספ
אז אני לא ניסיתי את זה, אבל יש להם קובץ בו מדריך איך לעשות את זה.. כרגע חסום ודורש בקשת גישה אבל לפני כן הוא עבד..
אשלח לכם בכל זאת את הקישור, הנה- מה שאני כן יודע זה שצריך מספר טלפון ללא חשבון וואטספ
אז נעשה זאת מסודר, קישורים:
- קישור לניהול ויצירת הבוט כאן
- קישור לבוט דוגמא שיצרתי קישור לבוט
- קישור למדריך שלהם בנוגע לחיבור הבוט שיצרתם למספר טלפון (דורש בקשת גישה) קישור למדריך שלהם
ייתרונות:
. בוט חינמי וניהול ויצירת הבוט ממש פשוטים
. כולל לחצנים מהירים ובעיצוב של וואטספ
. עוזר לך לנהל את זמנך בצורה מסודרת ונוחה יותר ע"י שאנשים פונים לבוט ואתה מקבל שקט וזמן יותר
חסרונות
. עובד על דפדפן והחיבור לוואטספ בתשלום
. הגרפיקה בבוט על הדפדפן פחות נוחה מזו שיש לגרפיקת הבוטים של וואטספ
. הבוט עובד רק על דפדפן של הפלאפון החכם שלכם ולא במחשבלי אישית הבוט עוזר ממש גם עם כל החסרונות שבו,
***לכל הארה/הערה- מוזמנים להגיב, אם אתם יודעים משהו על הבוט שאני לא (הכרתי אותו לפני 3 ימים)- אשמח שתשתפו גם אתם ו..מקווה שהועלתי לכם ובהצלחה רבה ( :
-