בקשת מידע | יצירת קבוצת אימייל חכמה
-
שלום
אני מעוניין ליצור קבוצת אימייל שתאפשר שליחה יומית של תוכן (איכותי כמובן), תאפשר תגובה וכן הרשמה כמנוי. אני מעוניין גם להפיץ קישור שבלחיצה עליו המשתמש יקבל מייל עם פרטים וכו', וכן אופציה לתשלום בצורה מאובטחת
מישהו יכול להדריך/ להפנות למדריך בנושא?
תודה מראש -
@מאן-דאמר-5 רב מסר, שלח מסר, פולסים וכו
-
@מאן-דאמר-5 כתב בבקשת מידע | יצירת קבוצת אימייל חכמה:
אני מעוניין גם להפיץ קישור שבלחיצה עליו המשתמש יקבל מייל עם פרטים וכו'
אתה יכול לעשות בשליחת מייל עם כותרת מסויימת (לדוגמא:הצטרפות) ישלח אוטומטית מייל עם קובץ מצורף עם הפרטים ,ראה כאן
-
-
@יהושע-זופניק
ראשית תודה לכל העוזרים!
אני מנסה ליצור קבוצה חדשה בגוגל גרופס, והוא רוצה את האימייל של הקבוצה. מה זה אומר בדיוק? הוא לא נותן לי להכניס אימייל קיים.
חוץ מזה יש לו הגבלה על מספר החברים בקבוצה? -
@מאן-דאמר-5 כתב בבקשת מידע | יצירת קבוצת אימייל חכמה:
אני מנסה ליצור קבוצה חדשה בגוגל גרופס, והוא רוצה את האימייל של הקבוצה. מה זה אומר בדיוק?
לפי מה שהבנתי הוא לא רוצה אימייל קיים, הוא מבקש כתובת חדשה
אבל!
גם אני ניסיתי לפתוח קבוצה בגוגל גרופס
והוא פשוט לא מסכים לשום צירופי אותיות או מספרים (ותאמינו לי שניסיתי המון)
כל כתובת שהקלדתי קיבלתי את ההודעת שגיאה הבאה: "כתובת האימייל הזו כבר קיימת במערכת"
אולי מישהו יודע מה הפיתרון, ועל הדרך יעזור לי ואולי גם לך @מאן-דאמר-5 -
@MALLI כתב בבקשת מידע | יצירת קבוצת אימייל חכמה:
גם אני ניסיתי לפתוח קבוצה בגוגל גרופס
והוא פשוט לא מסכים לשום צירופי אותיות או מספרים (ותאמינו לי שניסיתי המון)
כל כתובת שהקלדתי קיבלתי את ההודעת שגיאה הבאה: "כתובת האימייל הזו כבר קיימת במערכת"
אולי מישהו יודע מה הפיתרון, ועל הדרך יעזור לי ואולי גם לך @מאן-דאמר-5זה חסימה של נטפרי, צריך לשלוח פניה עם הכתובת שרוצים ליצור והם פותחים, אם מנסים לפתוח כתובת שהם לא אישרו מופיעה השגיאה הזאת
https://netfree.link/wiki/Google_Groups_בנטפרי#:~:text=שלח בקשה לבדיקה".-,יצירת קבוצה חדשה,-דוגמה לשגיאה בנסיון -
@ערכי-עלי כתב בבקשת מידע | יצירת קבוצת אימייל חכמה:
אתה יכול לעשות בשליחת מייל עם כותרת מסויימת (לדוגמא:הצטרפות) ישלח אוטומטית מייל עם קובץ מצורף עם הפרטים ,ראה כאן
אני לא מצליח לשלוח את הקובץ מהדרייב, הוא מחזיר לי את השגיאה הבאה:
רק אחרי שמחקתי את את שורות 1 ו 7 הנוגעות לקובץ המצורף הפונקציה עבדה והחזירה מייל אוטומטי.
אולי מי שכתב את המדריך יוכל לעזור?