בירור | עדכון windows ללקוח קצה
-
שלום וברכה,
יש ברשותי תוכנה שעובדת כרגע רק מbuild מסוים של windows 10,
נתקלתי בלקוח קצה עם build ישן יותר שאמור להשתמש בתוכנה.
חשבתי לעדכן לו את המערכת לwindows 11 או לwindows 10 בגירסה האחרונה.
אך אין לי כלל נסיון בכגון הא, אני לא משתמש כמעט באפשרות העדכון של windows לעדכונים רציניים, הנוהג שלי הוא לעשות התקנה נקיה מידיי פעם.
שאלתי - האם עדכונים מבbuild ישן מ2016 לbuild העדכני או עדכון דרמטי יותר מ10 ל11 עלול לגרום לתוכנות מסוימות לא לעבוד? או לשיבושים אחרים?
או שזה אמור לעבור חלק בדרך כלל?
חסר לי שמשהו יתקע ואז אצטרך להיות הטכנאי הפרטי שלו ולקחת אחריות...
אשמח למי שיכול לשתף אותי מנסיונו. -
אני לא זוכר כעת שום שינוי לרעה בתוך וינדוס 10, כלומר שום תכונה לא תחסר לענ"ד רק יתווספו המון תכונות מצויינות.
לעומת זאת מוינ' 10 ל-11, יש המון שינויים, החל משינויים במקש ימני. וכלה באינסוף הגדרות שונות. למה לך לעשות את זה עבור מישהו אחר שיכעס עליך אחרי כן...
בנוסף שים לב שההגדרה "קבל עדכון עבור מוצרי ונדוס אחרים" אינה מופעלת, כי יש המון שינויים באפליקצות וינדוס גם לרעה.
-
@1011 כתב בבירור | עדכון windows ללקוח קצה:
חסר לי שמשהו יתקע ואז אצטרך להיות הטכנאי הפרטי שלו ולקחת אחריות...
לו לעצתי תשמע תדאג לSBSC לפני שאתה מתחיל לשחק
אם משהו השתבש תוכל לחזור לגיבוי -
@פלורידה כתב בבירור | עדכון windows ללקוח קצה:
אני לא זוכר כעת שום שינוי לרעה בתוך וינדוס 10, כלומר שום תכונה לא תחסר לענ"ד רק יתווספו המון תכונות מצויינות.
לעומת זאת מוינ' 10 ל-11, יש המון שינויים, החל משינויים במקש ימני. וכלה באינסוף הגדרות שונות. למה לך לעשות את זה עבור מישהו אחר שיכעס עליך אחרי כן...
מסכים עם כל מילה, למה להכניס ראש בריא למחשב חולה.
@פלורידה כתב בבירור | עדכון windows ללקוח קצה:
בנוסף שים לב שההגדרה "קבל עדכון עבור מוצרי ונדוס אחרים" אינה מופעלת, כי יש המון שינויים באפליקצות וינדוס גם לרעה.
עם זאת את זה אני לא מבין, כי ככה מקבלים עדכונים גם ל Office וכד', חווית מקרים שהתבצע עדכון למוצר כלשהו שגרם לנזק?
-
@שקד_770 כתב בבירור | עדכון windows ללקוח קצה:
חווית מקרים שהתבצע עדכון למוצר כלשהו שגרם לנזק?
ברור
לאחרונה היה עדכון שמייקרוסופט וחברות המחשבים (hp dell וכו') דחפו (בכוח) שגרם למיליוני אנשים בעולם מבלי יכולת גישה למחשב (חומר) כלל -
@שקד_770 כתב בבירור | עדכון windows ללקוח קצה:
חווית מקרים שהתבצע עדכון למוצר כלשהו שגרם לנזק?
לפני כחודשיים השתנתה תכנה ה"מקליט קול". כיום אין בכלל חיתוך הרצועה
לפני שבועיים בערך, התכנה האהובה "תמונות" הוחלפה בתכנה אחרת בלי שום פונקציונליות.(אמנם ניתן להתקין את התכנה הישנה, שמה: "תמונות מדור קודם")