עזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב
-
@לינוי1999 כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
היי!
הג'ימייל שלי הגיע לקצה, מניח כנראה שרוב המשקל הוא בדרייב - השאלה אבל היא האם יש דרך לסנן בגוגל דרייב לפי משקל? כי אני לא מצאתי משהו ..
תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
@אהרן כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
@א-א-א כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
@לינוי1999 מעל הרשימה של הקבצים בדרייב יש בצד שמאל "נפח אחסון בשימוש" לחיצה על זה ממיינת את כל הקבצים מהגדול לקטן/קטן לגדול וכך תוכל למחוק את הקבצים הגדולים.
זו הבעיה, שזה לא מופיע [ואין אפשרות סינון לפי 'גודל הקובץ', זה לא נותן כזו אפשרות כמו ב'השינוי האחרון']. איך עושים שזה יופיע?
למי שהסתבך כמוני, כוונתו היתה ללחוץ על מה שמופיע [אצלי] בצד ימין 'נפח אחסון', ואז הוא נותן לסדר לפי נפח האחסון, תודה.
-
@לינוי1999 כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
מניח כנראה שרוב המשקל הוא בדרייב
מנסיון שלי, בדרך כלל רוב המשקל דווקא נמצא במייל. כל קובץ, תמונה, או סרטון - גם אם שמת את זה בארכיון זה נשאר - תיכנס שם לפינוי שטח האחסון> מיילים עם קבצים גדולים, ותראה חיים...
-
דווקא כשזה קרה לי רוב המשקל היה קיים ב Google Photos כי הפלאפון מגבה לשם אוטומטית תמונות וסרטונים שצילמת, לרוב הסרטונים או תמונות RAW תופסות הכי הרבה נפח.
לצערי ולמיטב ידיעתי דווקא ב Google Photos אין אפשרות לסנן לפי משקל, כן יש אפשרות לסנן לפי סרטונים. ואז צריך לעבור ידנית.
אולי למישהו פה בפורום יש דרך אחרת.. גם אני אשמח לדעת
-
@שקד_770 כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
לא שיש לי איזה הברקה מטורפת, אבל אם זה ממש חשוב אז כדאי להוריד הכל מגוגל פונטס ולמחוק. להוריד למחשב או לטלפון, למיין דרך הסייר קבצים. ואז להחזיר חזרה לגוגל פונטס
-
@שקד_770 כתב בעזרה | סינון תוכן לפי משקל בגוגל דרייב:
דווקא כשזה קרה לי רוב המשקל היה קיים ב Google Photos כי הפלאפון מגבה לשם אוטומטית תמונות וסרטונים שצילמת, לרוב הסרטונים או תמונות RAW תופסות הכי הרבה נפח.
לצערי ולמיטב ידיעתי דווקא ב Google Photos אין אפשרות לסנן לפי משקל, כן יש אפשרות לסנן לפי סרטונים. ואז צריך לעבור ידנית.
כן! זה היה ה Google Photos! היה שם כמה סרטים אפילו שתקעו את האחסון. תודה רבההההה ה' יברך אותך
תודה רבה לכולם על העצות והעזרה