עזרה | פריצת סיסמא
-
@דסוש @שמעון-חבצלת
בעיקרון עכשיו אמור להגיע הקטע ש @שמעון-חבצלת ידריך כיצד לאפס את הנגן, אך מאחר וטרם עלה כאן כבושם הזה (אולי במייל?), לפיכך הדעת נותנת שפקטורי מוד - האופציה הראשונה, אמורה להחזיר את הנגן למצבו הראשוני (בערך).
יתכן ואחרי הלחיצה עליו יקפוץ תפריט עם הרבה שורות ריקות ואחת מהם עם טקסט - צריך לדפדף לשורה עם הטקסט וללחווץ עליה, הנגן אמור להיכבות ולהדלק ולחזור לחיים טובים ולשלום.
עד כאן לערב זה...@dfhzrhree @דסוש ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו. אבל מי לנו מומחה יותר מ@dfhzrhree אבל פשוט תנסי...
תעדכני מה יצא -
@dfhzrhree @דסוש ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו. אבל מי לנו מומחה יותר מ@dfhzrhree אבל פשוט תנסי...
תעדכני מה יצא -
@שמעון-חבצלת
האחרון הוא ריסטארט וכו', לא ריסט
דהיינו הפעלה מחדש בעלמא, ולא איפוס..@dfhzrhree כתב בעזרה | פריצת סיסמא:
דהיינו הפעלה מחדש בעלמא, ולא איפוס..מוריד את הכובע בפני ידיעותיך הנרחובות (איך עושים סמיילי שמוריד את הכובע?)
-
@dfhzrhree כתב בעזרה | פריצת סיסמא:
דהיינו הפעלה מחדש בעלמא, ולא איפוס..מוריד את הכובע בפני ידיעותיך הנרחובות (איך עושים סמיילי שמוריד את הכובע?)
-
@dfhzrhree כתב בעזרה | פריצת סיסמא:
-
@dfhzrhree @דסוש ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו. אבל מי לנו מומחה יותר מ@dfhzrhree אבל פשוט תנסי...
תעדכני מה יצא@dfhzrhree שים לב,
@שמעון-חבצלת כתב בעזרה | פריצת סיסמא:ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו.
אני רואה שבסוף צדקתי, על אף ידיעותיך הבאמת נרחבות...
אין עליך!!! -
@dfhzrhree שים לב,
@שמעון-חבצלת כתב בעזרה | פריצת סיסמא:ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו.
אני רואה שבסוף צדקתי, על אף ידיעותיך הבאמת נרחבות...
אין עליך!!! -
יש לי נגן אנדרואיד ששחכתי את הסיסמא שלו , כל פעם שאני מחברת את זה למחשב אני צריכה קודם לעשות את הקוד ואז זה נותן לעביר לשם קבצים ,אבל עכשיב שכחתי את הקוד ואני לא יודעת מה לעשות למישהי יש כאן מה להציע לי זה מאוד חשוב
תודה מראש
-
@דסוש לא יודע
בכל אופן זה ווליום תחתון - אומנם תמיד דרך שם לא מגעים לרקברי אבל כנראה זה מקרה חריג@איש-אמת אתה בטוח? כי אותי לימדו, וככה גםם בטלפון יאנג שלי - ווליום תחתון זה מצב הורדה, ווליום עליון זה ריקוברי... מוזר מה שאתה אומר.
-
@איש-אמת אתה בטוח? כי אותי לימדו, וככה גםם בטלפון יאנג שלי - ווליום תחתון זה מצב הורדה, ווליום עליון זה ריקוברי... מוזר מה שאתה אומר.