עזרה | פריצת סיסמא
-
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-חבצלת הנה עכשיו זה לא חוסם את זה (גם אני בנטפרי)
-
@שמעון-חבצלת כן
-
@דסוש חוץ מלקחת סמארטפון שיש לו גוגל טרנסלט וגם מצלמה טובה שתקלוט מה כתוב בנגן, אין לי הרבה מה לעשות. באופן אישי אם זה היה הנגן שלי - בהתחשב בשווי הנגן - הייתי משחק אתו עד שהייתי מאפס אותו. לא חושב שיש כל כך הרבה במה לפגוע - אם כי אני לא לוקח שום אחריות.
אפשרות ב' - את יכולה לבקש עזרה מהמוכר בעלי אקספרס - ואם הוא נדיב - וגם מבין בטכנולוגיה - וגם יודע סינית - הוא בהחלט יכול לעזור.
אפשרות ג' - ללמוד סינית (הכוונה לשפה "סינית")...
אפשרות ד' - למצוא סינית (וכאן הכוונה לאישה שהגיעה מסין) ברחוב שגם יודעת עברית...
אפשרות ה' - ללמוד טוב אנגלית שאם הסינית שתמצאי ברחוב באפשרות ד' תדע רק אנגלית - תוכלי לדבר איתה...זה מה שביכולתי לעזור... אולי מישהו אחר יכול לדעת איך פועלים על הנגן "מבחוץ" - מסופקני...
-
@שמעון-חבצלת אתה יודע על אחד שיכול לעזור (אולי אחד מהעובדים כאן של האתר)
-
@דסוש כתב בעזרה | פריצת סיסמא:
אתה יודע על אחד שיכול לעזור (אולי אחד מהעובדים כאן של האתר)
א. אני עצמי יכול לנסות, עשיתי את זה כמה פעמים באנגלית ואני מאמין שאני אדע להמר.
ב. אין כאן עובדים באתר רק מתנדבים. -
@שמעון-חבצלת אוקיי אז אתה יכול לעזור לי?
וסתם ככה אני לא מצליחה לעלות את התמונות כאן וגם לא במייל כי זה אומר שיש לזה נפח מידי גדול
אתה יכול להגיד לי אם את ה רואה עכשיו את התמונה כאן?
-
@דסוש כתב בעזרה | פריצת סיסמא:
אתה יכול להגיד לי אם את ה רואה עכשיו את התמונה כאן?
כן ראיתי אותה כאן
-
-
@דסוש @שמעון-חבצלת
בעיקרון עכשיו אמור להגיע הקטע ש @שמעון-חבצלת ידריך כיצד לאפס את הנגן, אך מאחר וטרם עלה כאן כבושם הזה (אולי במייל?), לפיכך הדעת נותנת שפקטורי מוד - האופציה הראשונה, אמורה להחזיר את הנגן למצבו הראשוני (בערך).
יתכן ואחרי הלחיצה עליו יקפוץ תפריט עם הרבה שורות ריקות ואחת מהם עם טקסט - צריך לדפדף לשורה עם הטקסט וללחווץ עליה, הנגן אמור להיכבות ולהדלק ולחזור לחיים טובים ולשלום.
עד כאן לערב זה... -
@dfhzrhree @דסוש ואני דווקא חשבתי על האחרון או שתים לפניו. אבל מי לנו מומחה יותר מ@dfhzrhree אבל פשוט תנסי...
תעדכני מה יצא