בקשת מידע | בעניין החסימות ליצה''ר
-
שלום יהודים.
אני רוצה להתקין כשר פליי על טאבלט, בינתיים לאפליקציות בלבד אבל שאוכל להתקין בו דפדפן כרום מוגן עם כשר פליי, מי שיודע בעניין שיגיב, זה אפשרי או לא?
ועל הדרך שאלה לבעלי הידע בנושא (גם מי שחושב את עצמו לכזה, שיגיב), איזה טאבלט מועדף לקנייה אם אני רוצה להתקין כמות גדולה של אפליקציות וצריך שהמכשיר יעמוד בעומס, עם יכולת קיבול גבוהה, מצלמה באיכות טובה-לא צריך איכות מעולה אבל טובה, ובעיקר מעבד חזק שכשאני אתקין דפדפן זה יהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. ???
אני צריך אינפורמציה בהקדם. רוב תודות ברכות וטובות לכולם. -
@שמעון-3 כתב בבקשת מידע | בעניין החסימות ליצה''ר:
שלום יהודים.
אני רוצה להתקין כשר פליי על טאבלט, בינתיים לאפליקציות בלבד אבל שאוכל להתקין בו דפדפן כרום מוגן עם כשר פליי, מי שיודע בעניין שיגיב, זה אפשרי או לא?
ועל הדרך שאלה לבעלי הידע בנושא (גם מי שחושב את עצמו לכזה, שיגיב), איזה טאבלט מועדף לקנייה אם אני רוצה להתקין כמות גדולה של אפליקציות וצריך שהמכשיר יעמוד בעומס, עם יכולת קיבול גבוהה, מצלמה באיכות טובה-לא צריך איכות מעולה אבל טובה, ובעיקר מעבד חזק שכשאני אתקין דפדפן זה יהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. ???
אני צריך אינפורמציה בהקדם. רוב תודות ברכות וטובות לכולם.לשאלתך השניה
רוב הטאבלטים הנמכרים בארץ מחברות ידועות (מנסיוני סמסונג לנובו. שמעתי גם על רילמי) עם 4GB ראם יעבדו לך יפה -
@שמעון-3 כתב בבקשת מידע | בעניין החסימות ליצה''ר:
מה השאלה? כלומר, כשר פליי מיועד בדיוק לזה