בקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט
-
@אהרן-שובקס אבל גם פה יש רווח בין המספר וזה עובד וגם לפני השינוי קידוד זה עבד (אני אסביר שוב כל הפתרונו מעולים ואני יכול לנסות אותם השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני הקודים הארוך והקצר
@הלי כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
@איש-נחמד אצלי הוא משמיע שקט(לא משמיע כלום) וחוזר לתחילת הקו אבל ב log כן מופיע תשובה תקינה מה יכול להיות?
מה גם שבקישור הזה
http://hely100.atwebpages.com/kg.php
שניסיתי לבדוק אם יש בעיה בגישה לשרת ובכנסתי את זה<?php $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c"; ?>
וזה עבד מצוין כך ששום דבר לא חסום אז מה יכול להיות?
לעומת
@הלי כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
@איש-נחמד זה מה שיש שם עכשיו תודה על המענה המהיר שלך
<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d."; }elseif ($c>=0){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c."; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
שלא עובד
ממש תודה על העזרה -
@liy תודה רבה
תודה לכל המסיעים @mfmf @MGM-IVR @אהרן-שובקס @איש-נחמד @מתכנת-חובב @שמואל-ש למעשה זה מה שיש עכשיו<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d."; }elseif ($c>=0){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c."; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
וזה עובד מצוין רק אחרי שפתחתי בשרת עצמו קובץ חדש ושם העתקתי הכל למרות שכל הזמן קיבלו ימות את אותו התוצאה שהם מקבלים עכשיו לדעתי זה משהו שקשור לקידוד (אולי UTF8 הרגיל לא טוב) בכל אופן נשמח לשמוע מי שנתקל פעם בתופעה כזאת וגם מי שידע איזה קידוד בדיוק נותן האתר אבל בכל אופן אצלי רק זה היה הפתרון.
אז פשוט תודה על הרצון והעזרה לאורך הדרך
אגב @איש-נחמד לגבי מה שאתה נתת איפה שכתבת שזה היה שגיאת תחביר שם באמת המערכת קיבלה תשובה לא תקינה ושיניתי בזכותך.
הקישור המופיע כאן לא תקין לעת עתה היות ומדובר בקובץ אחר אולי עלה בהמשך (לא נראה לי שזה רלוונטי למישהו) -