בקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט
-
@הלי כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
בדקתי עכשיו בתיעוד ואני רואה שהתגובה שהתקבלה כל פעם שהיה שקט היה
<br />
כמובן שמתי שהשמיע (בקודים אחרים) מופיע מה שהשמיע
מישהו יודע למה?בקישור הזה אתה יכול להדביק את הקובץ של הלוג
ולראות בצורה מסודרת את הכל בתצוגת טבלהבלחיצה על הקישור שנשלח לשרת נפתח פופאפ
עם טבלת המפתחות והערכים שנשלחו בשאילתה
ככה תוכל לראות בצורה מסודרת
איזה נתונים נשלחו לשרת כאשר הבעיה התרחשה -
אגב ניסיתי לכתוב כמו שכתבתי כאן וזה לא עבד
אם אני אכתוב את זה כ
elseif ($c>0)||($c==0)
זה שגוי, סגרת סוגריים בתוך התנאי של ה-
if
התחביר הנכון הואelseif ($c>0||$c==0)
ויותר קל לקצר
elseif ($c>=0)
-
@איש-נחמד היות וניסיתי להשתמש עם הדומיין הזה לניסוי עדיין לא אישרתי את זה בנטפרי אני מבין שככה אמור להראות הקישור הנשלח מימות אבל אני לא יכול לבדוק את התוצאה אז אם תסביר לי מה ראית בתוצאה(ואם תדע להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה) אני ממש יודה לך תודה רבה רבה על כל העזרה שלך
אגב בנוגע למה שכתבת בהמשך גם אחרי שהוספתי את זה זה נתן אותו תגובה ב log ובנוגע לקיצור אז זה יגיב אותו דבר גם אם זה שווה וגם אם זה יותר גדול?
בכל מקרה תודה רבה על ההיענות שלך לעזור אני חייב לומר שאתה באמת "איש נחמד" -
@איש-נחמד היות וניסיתי להשתמש עם הדומיין הזה לניסוי עדיין לא אישרתי את זה בנטפרי אני מבין שככה אמור להראות הקישור הנשלח מימות אבל אני לא יכול לבדוק את התוצאה אז אם תסביר לי מה ראית בתוצאה(ואם תדע להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה) אני ממש יודה לך תודה רבה רבה על כל העזרה שלך
זאת התגובה שקיבלתי:
<br /> <b>Parse error</b>: syntax error, unexpected token "||" in <b>/srv/disk26/4207267/www/hely100.atwebpages.com/Cchashav.php</b> on line <b>10</b><br />
בדפדפן זה נראה כך:
Parse error: syntax error, unexpected token "||" in /srv/disk26/4207267/www/hely100.atwebpages.com/Cchashav.php on line 10שים לב שהשרת של ימות המשיח קורא רק את השורה הראשונה ולכן אתה לא רואה את השגיאה במלואה בלוג שבמערכת
אגב בנוגע למה שכתבת בהמשך גם אחרי שהוספתי את זה זה נתן אותו תגובה ב log
תעתיק שוב את הקוד
ובנוגע לקיצור אז זה יגיב אותו דבר גם אם זה שווה וגם אם זה יותר גדול?
כן
בכל מקרה תודה רבה על ההיענות שלך לעזור אני חייב לומר שאתה באמת "איש נחמד"
תודה, שמח לשמוע !
-
מה אתה רוצה שאני יעתיק
את הקוד שיש לך עכשיו בקובץ שנמצא בכתובת:
http://hely100.atwebpages.com/Cchashav.php -
@איש-נחמד זה מה שיש שם עכשיו תודה על המענה המהיר שלך
<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d."; }elseif ($c>=0){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c."; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
-
@הלי אצלי בשרת הקוד הזה תקין וגם אצלך הוא מחזיר תגובה תקינה
ולמרות זאת כשאני מגדיר בשלוחה במערכת את הקישור לשרת שלי זה עובד ולשרת שלך לא ("אין מענה משרת API")
תצטרך לבדוק את זה מול שירות הלקוחות של ימות המשיחהאם יתכן שכתובות IP מסוימות חסומות בשרת האחסון שלך?
-
@איש-נחמד אצלי הוא משמיע שקט(לא משמיע כלום) וחוזר לתחילת הקו אבל ב log כן מופיע תשובה תקינה מה יכול להיות?
מה גם שבקישור הזה
http://hely100.atwebpages.com/kg.php
שניסיתי לבדוק אם יש בעיה בגישה לשרת ובכנסתי את זה<?php $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c"; ?>
וזה עבד מצוין כך ששום דבר לא חסום אז מה יכול להיות?
-
@איש-נחמד מעניין שאצלי זה כן נשמר ככה
Folder#70%Phone#000000%Date#14/11/2022%Time#00:51:36%HebrewDate#כ׳ חשוון תשפ״ג%ApiSend#http://hely100.atwebpages.com/Cchashav.php?ApiCallId^9e4f6632bfc098be2334aa2412523aae51866b53*ApiTime^1668379882*m^2*a^3*b^2%ApiAnswer#id_list_message^t-התוצאה היא .n- 5
ניסית בקישור השני שהבאתי?
תודה רבה על העזרה -
@הלי לשם השוואה מתי שכן עבד (בקישור השני) הופיע ככה
Folder#71%Phone#000000%Date#14/11/2022%Time#12:13:01%HebrewDate#כ׳ חשוון תשפ״ג%ApiSend#http://hely100.atwebpages.com/kg.php?ApiCallId^1b2ce87ff8b5ae63cbd053f94782b60620fa2c7c*ApiTime^1668420766*m^2*a^2*b^2%ApiAnswer#id_list_message^t-התוצאה היא.n- 4
לא רואה הבדל