בקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט
-
שמתי את הקוד הזה
<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d"; }else{ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c"; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
אני מפנה איליו מהמערכת (במערכת יש שלוש נתונים להטמעה הראשון M השני A השלישי B (באותיות קטנות) וזה מחזיר שקט וחוזר לראשית הקו
-
@liy תודה רבה
תודה לכל המסיעים @mfmf @MGM-IVR @אהרן-שובקס @איש-נחמד @מתכנת-חובב @שמואל-ש למעשה זה מה שיש עכשיו<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d."; }elseif ($c>=0){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c."; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
וזה עובד מצוין רק אחרי שפתחתי בשרת עצמו קובץ חדש ושם העתקתי הכל למרות שכל הזמן קיבלו ימות את אותו התוצאה שהם מקבלים עכשיו לדעתי זה משהו שקשור לקידוד (אולי UTF8 הרגיל לא טוב) בכל אופן נשמח לשמוע מי שנתקל פעם בתופעה כזאת וגם מי שידע איזה קידוד בדיוק נותן האתר אבל בכל אופן אצלי רק זה היה הפתרון.
אז פשוט תודה על הרצון והעזרה לאורך הדרך
אגב @איש-נחמד לגבי מה שאתה נתת איפה שכתבת שזה היה שגיאת תחביר שם באמת המערכת קיבלה תשובה לא תקינה ושיניתי בזכותך.
הקישור המופיע כאן לא תקין לעת עתה היות ומדובר בקובץ אחר אולי עלה בהמשך (לא נראה לי שזה רלוונטי למישהו) -
@הלי כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
שמתי את הקוד הזה
<?php $m=$_GET['m']; $a=$_GET['a']; $b=$_GET['b']; if ($m == 1){ $c=$a-$b; if ($c<0){ $d= 0-$c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n- $d"; }else{ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n- $c"; } }elseif ($m == 2){ $c=$a+$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 3){ $c=$a*$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; }elseif ($m == 4){ $c=$a/$b; print "id_list_message=t-התוצאה היא .n- $c"; } ?>
אני מפנה איליו מהמערכת (במערכת יש שלוש נתונים להטמעה הראשון M השני A השלישי B (באותיות קטנות) וזה מחזיר שקט וחוזר לראשית הקו
m זה 1-4 כשאתה מנסה?
מה כתוב בשלוחה?
אשמח לקבל את הקישור הישיר לקובץ לבדוק אם מחזיר תקין -
שמתי את הקוד הזה
אחרי
else
אתה לא יכול לעשותelseif
-
-
אז איך אני אמור לכתוב את זה
אני לא מכיר php ספציפית אבל עקרונית else הוא תמיד התנאי האחרון ולפניו שמים elseif
אגב איך כותבים את הפסים
שיפט והמקש שמעל האנטר
-
@liy כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
שמתי את הקוד הזה
אחרי
else
אתה לא יכול לעשותelseif
אם אני לא טועה ה else שלו בתוך if אחר שבתוכו יש if ו else
וזה כן מסתדר.
אם לא , היה לו שגיאת תחביר, ולא שקט.בכל מקרה, אפשר לדעת מה כתבת בשלוחה בדיוק?
@הלוי -
@MGM-IVR זה מה שכתוב בשלוחה (החלק של הבקשה ושליחת נתונים)
api_000=m,no,,1,7,Number,yes api_001=a,no,,1,7,Number,yes api_002=b,no,,1,7,Number,yes api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_hangup_send=no
והמערכת משמיעה לי את קובץ 000 אני מקיש מספר המערכת משמיעה ומבקשת אישור וכולי עוד פעמיים ואחרי זה שקט ואז חוזר לתחילת המערכת.
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
וזה כן מסתדר.ככה אני באמת עשיתי if בתןך if ואז else לשני וחוזר ל elseif של הראשון
-
@MGM-IVR זה מה שכתוב בשלוחה (החלק של הבקשה ושליחת נתונים)
api_000=m,no,,1,7,Number,yes api_001=a,no,,1,7,Number,yes api_002=b,no,,1,7,Number,yes api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_hangup_send=no
והמערכת משמיעה לי את קובץ 000 אני מקיש מספר המערכת משמיעה ומבקשת אישור וכולי עוד פעמיים ואחרי זה שקט ואז חוזר לתחילת המערכת.
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
וזה כן מסתדר.ככה אני באמת עשיתי if בתןך if ואז else לשני וחוזר ל elseif של הראשון
מה הקישור הישיר???
אולי הוא מחזיר משהו לא תקין? -
@MGM-IVR מה זה קשור?
מה גם ש@הלי כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
מה גם שניסיתי רק חלק קטן של הקוד (ללא הm) למשל רק חיבור וזה עבד ומשום מה כשהוא שלם כך זה לא עבד
אז מה הקשר ל &?
אשמח להסבר
תודה רבה.& אומר לימות המשיח שסיימת את הפקודה, לפעמים הם כאילו מחכים להמשך הטקסט והם לא יודעים להשמיע,
תוסיף & ותעדכן -
@mfmf @MGM-IVR שניכם אומרים דברים נפלאים שלא אכפת לי לנסות אבל כפי שכתבתי כאן
מה גם שניסיתי רק חלק קטן של הקוד (ללא הm) למשל רק חיבור וזה עבד ומשום מה כשהוא שלם כך זה לא עבד
נראה שהדבר הזה עבד למרות שני הדברים האלה אז מה ההסבר לזה ?
לי נראה אישית שזה אמור להיות בעיה בקבלת נתון m העניין הוא שאני לא מצליח למצוא הסבר לבעיה זו מי יכול לעזור?)
אגב@mfmf כתב בבקשת מידע | למה הקוד הפשוט הזה מחזיר שקט:
אפשרות נוספת להחליף את print ב echo
לא נראה לי שיש הבדל בתוצאה.
-
@הלי תנסה את הקוד הזה:
<?php $m = $_GET['m']; $a = $_GET['a']; $b = $_GET['b']; if ($m == 1){ $c = $a - $b; if ($c<0){ $d = 0 - $c; print "id_list_message=t-התוצאה היא מינוס.n-$d."; }else{ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$c."; } } elseif ($m == 2){ $c = $a + $b; print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$c."; } elseif ($m == 3){ $c = $a * $b; print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$c."; } elseif ($m == 4){ $c = round($a / $b); print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$c."; } else print "id_list_message=t-פעולה לא מאושרת."; ?>
-
@איש-נחמד מה המעלה בזה התוספת בסוף?
כי לא נראה לי שאני צריך להגיע לזה אם אני ממילא מקיש 1-4א. זה לא השינוי היחיד מהקוד שלך
ב. אם חסמת את זה - זה מיותר
ג. שים לב שהוספתי נקודה אחרי כל השמעת מספר, אולי זה יפתור את הבעיה שלך
ד. שים לב שלא הגדרת לאן ללכת בסיום הקראת התוצאה