איזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
@אצי ז"א - קליטה מצויינת - בלי בעיות של קליטה, הוצאה וקבלת שיחות.
מקבל את כל הסימים - בלי תנאים ובלי בעיות כנ"ל.
חוזק ועמידות בפני מכות?
איך הבלוטוס שלו? מקבל הכל בלי בעיות?
צלצולים חסידיים?
זה בד"כ מה שלקוחות מחפשים.שמיעה אני יודע שיש לו שמיעה חזקה מעבר לרגיל, וזה לא מצוי
ויזואלית הוא בנוי טוב.
כל השאר לוח שנה ולוח עברי ופנס וכו' וכו', זה לא מצוי שאנשים יבקשו. אבל אם יש לך התנסות בכל אלו אשמח אם תפרט לי (אפשר בפרטי, ואפשר גם פה, שיהיה לכולם). אשמח להמליץ למי שרוצה אותו. הבעיה שהוא טיפה יקר (הדק שהוא חתיכה אחת, המתפרק הוא מחיר יותר שפוי..)אני חושב שכל מה שכתבת יש לו
-
-
@מניפולציות אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
נוקיה 3310.
מכשיר מושלם.
גם אני חשבתי בהתחלה שהוא מטופש.
צריך שבוע להתרגל.@תורה-צוה-לנו-משה אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
@חוות-דעת אני גם ממליץ על נוקיה 3310, אחרי MTK1, V22, UCOM.
בקיצור, אני ממליץ למי שרוצה, למי ששואל סתם, אני לא מציע אותו בעדיפות ראשונה.רבונו של עולם, איך אתם יכולים להמליץ על מכשיר כזה? כל רגע זה ננעל, גם אחרי שנתיים שעובדים אתו, לא מתרגלים. כדי לבצע שיחה לוקח פי שנים מטלפון אחר, ובקיצור הכל שם שונה מכל מכשיר רגיל.
-
@מניפולציות שנה שלמה לא התרגלתי
-
@A0533057932 אני התרגלתי מהר ויש לי כמה חברים שהתרגלו. אבל כנראה שבאת זה תלוי באדם.
@chv בתדרים אני לא מבין ובאמת היה לי אותו זמן קצר דיברתי רק על הנוחות ביחס לשאר הכשרים הסיניים. -
@chv אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
יש ל3310 בעיות הכי בסיסיות עם תדרים. מי שמשווק אותו בלי להזהיר לקוחות שיהיה להם בעיות קליטה קשות במיוחד ברוב המקומות האינטגרליים ביותר להסתובב בהם עם פלאפון בכיס, מי שלא מזהיר את הלקוחות על כזה דבר הוא לא אחר מג-נ-ב
ממש ככה, כמעט באף נקודה בבית, זה לא קולט! ברגע הראשון יש לי בעיות עם זה.
-
@חוות-דעת אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
ממש ככה, כמעט באף נקודה בבית, זה לא קולט! ברגע הראשון יש לי בעיות עם זה
בפרט בפלאפון ורמי לוי. אלו למעשה הסיבות (קליטה ותדרים) שלא הייתי ממליץ, אבל סוף סוף אני רואה שיש אנשים מרוצים, אז מה אומַר?
@A0533057932 הוא בכלל לא מתאים להם.. -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר באיזה מכשיר טלפון (כשר) הייתם ממליצים לי לקנות?:
אחרי MTK1, V22, UCOM.מה הם כל השמות הללו, אני לא משווק פלאפונים, ואני לא מבין בקודים האלו.
ואם אפשר לפרט טיפה יותר, מה ההבדל בין כל המכשירים שהצעת. -
@תורה-צוה-לנו-משה השאלה אם אפשר עדיין למצוא חדשים?