פילטר מעבר לשלוחות לפי שעות בצינתוקים יום, לילה
-
יש לי שלוחה להפעלת צינתוק בשלוחה 7/4/1 שלוחה 7/4 זה תפריט, ש-1 זה הפעלת צינתוק, ו-2 זה חזרה לתפריט (הראשי) בלי הפעלת צינתוק.
עכשיו אני מנסה להגדיר שבשלוחה 7/4/1 זה תפריט כמו שיש לי עכשיו בשלוחה 7/4, זה אומר 1 הפעלת צינתוק, 2 חזרה בלי להפעיל צינתוק.
וכן שלוחה 7/4/2, תפריט הפעלת צינתוק או חזרה,.!ושלוחת ההקלטת הודעות זה למשל שלוחה 1 ומוגדר שם שאחרי ההקלטה עוברים לשלוחה 7/4 ובוחרים אם להפעיל צינתוק או לא.
ועכשיו אני רוצה שביום זה יעבור לשלוחה 7/4/1.
ובלילה לשלוחה 7/4/2. כמובן בלי אפשרות לחזור לשלוחה קודמת אלא רק לתפיט הראשי.
והמעבר לשלוחות לפי שעות זה נקרה פילטר אבל לא מצאתי את ההגדרה הזאת להגדיר בשלוחת הקלטת הודעות שיעבור לפי יום ולילה.
אם יש למישהו את הקודים, ויכול לפרט לי איך עושים את זה, תודה רבה. -
@להבין-וליצור תעשה שבסיום ההקלטה ילך לשלוחה שבה אתה שם את הפילטר
-
הגדרת השלוחה
type=go_to_folder_time
`go_to_folder_time_1=/1/1.09:00-17:00.mon-fri.1-20.jun go_to_folder_time_2=/1/2.*.*.1-20.jun go_to_folder_time_3=/1/3 go_to_folder_time_4=/1/4.*.*.*.*`
לתיקיה 1>1 השיחה תועבר רק בין 9 בבוקר ל5 אחה"צ בימים שני עד שישי, מהראשון עד ה20 לחודש יוני בלבד.
לתיקיה 1>2 השיחה תועבר בכל שעות היממה ובכל ימות השבוע מהראשון עד ה20 לחודש יוני בלבד.
לתיקיה 1>3 השיחה תועבר תמיד, כי אם אין הגדרות, אז משתמשים בכל ההגדרות.
גם לתיקיה 1>4 השיחה תועבר תמיד - כי הכניסו בתנאי * - שזה אומר כל האפשרויות.רשימת הימים:
"sun" | "mon" | "tue" | "wed" | "thu" | "fri" | "sat"
רשימת החודשים
"jan" | "feb" | "mar" | "apr" | "may" | "jun" | "jul" | "aug" | "sep" | "oct" | "nov" | "dec"תעדכן שהסתדרת